МАЙчета полу- добрички искат само на ръчички (6)

• 12 319
  • 267
  •   1
Отговори
# 135
Масаж и ние си правим, но по различно време. Зависи кога ще е на кеф да будува и да е кротък. Whistling   А за гимнастика педи ми каза, че трябвало да има навършени 3 месеца.
Чудя се кога ли ще ми дойде цикъла, че нали не кърмя от месец вече.  newsm78

# 136
  • ул. "Мечтание"
А за гимнастика педи ми каза, че трябвало да има навършени 3 месеца.

Има упражнения, които могат да се правят още на навършен един месец.

# 137
  • у нас
А за гимнастика педи ми каза, че трябвало да има навършени 3 месеца.

Има упражнения, които могат да се правят още на навършен един месец.

и ние правим, предимно преди баня  Peace Peace

# 138
  • у нас
Ан Мари, и при мен се отвори дневника. Благодаря ти   bouquet  Само не можах да разбера защо стана така, уж го ползвах повече от месец и като реших да го регистрирам не можех да го отворя. Е, сега почвам да попълвам сначале.......... Laughing Laughing

# 139
здравейте

ние днес првим 2 месеца и за подарък и биха ваксините /пентаксим и ТБ/
много рева докато я държаха после си поисках да и дадат Калпол за всеки случай но докторката каза че едва ли ще вдигне температура и тя спа 4 часа след това.
аз поне нали незнам и сега чакам и пъхам термометъра в ухото на 2-3 часа,до сега нищо /биха я в 10 сутринта/

предложиха ми ваксината за Rotavirus /ако някой знае как е на Бг моля да ми каже защото аз досега не бях чувала за този вирус при малките деца/
аз отказах пожелание е все още е нова ваксина едва от 2 години и още не се знае дори колко години действа.някой сложил ли е от вас.?

лека нощ

# 140
  • София
Аз до сега съм правила масаж само 2-3 пъти. Много набързо, защото беше преди ядене и Алекс се скъса да реве.
Утре ще ходя при педито да й дам документите, и да видя дали ще го мерят и ще го боцкат. После пък аз ще бягам на мамолог.

# 141
Аз правя масажите след баня и непосредствено преди ядене. Медицинската сестра на първата консултация ми показа поне 10-15 масажа, които трябва да правя, но от тях запомних много малко, само тези, които съм правила на дъщеря ми.

# 142
Happy new July!!!

и кафе за тези дето още спят и не можаха да видят изгрева!Ние с Ванко го посрещнахме (от терасата )а кака миши спа! Sunglasses

# 143
Аз стерилизаирам шишетата след всяко ядене (ползвам студената стерилизация на Чико) и продължавам да глада дрехите.
Рая вече се смее с глас, но все още не гука.
За масажа - правим го. Бях на една лекция от сп. "9 месеца" за масажа и обличането и оттам се научих, иначе нашата педиатърка нищо не ми е показала. Масажа се прави 20 минути преди ядене. Аз й го правя в 9,40.

# 144
Добро утро!Аз правя масаж на Ванко обикновено вечер след като го изкъпя.А гимнастиката при някое от преобуванията,много се кефи.Дори педиатърката ми каза,че трябва да наблягам повече на краката.Тренираме стъпване на цели ходила по няколко пъти на ден.

# 145
Здравейте, майски мами! Може ли да се включа при вас, защото и аз съм МАЙска мамичка. Родих на 19.05. момиченце. Казва се Мишел. Роди се 3,750кг и 51см, а вече сме 5,100кг и 59см.  Grinning

# 146
Здравейте, майски мами! Може ли да се включа при вас, защото и аз съм МАЙска мамичка. Родих на 19.05. момиченце. Казва се Мишел. Роди се 3,750кг и 51см, а вече сме 5,100кг и 59см.  Grinning
Добре дошла!
На Ати Мина погачата и сега аз съм като изцедена! Майка ми и сестра ми се постараха да бъде всичко перфектно, а свекърва ми   и дъщеря и го развалиха! сега отивам да спя

# 147
  • София
Вярно, че е Джулай Simple Smile Бре, аз забравих Simple Smile Ама нищо Simple Smile
Друго си е да си на месец, Алекс пропусна едно нощно хранене, стана само в 3 и 5 Simple Smile

# 148
  • Варна
Йоана снощи яде към 9 и след това чак в 7 сутринта, освен ако баща й не я е хранил вечерта , незнам, като стане ще го питам Grinning
ivali, как така стъпване тренирате.Нали не е хубаво да се слагат на краченца бебетата или за нещо друго иде реч?

# 149

ivali, как така стъпване тренирате.Нали не е хубаво да се слагат на краченца бебетата или за нещо друго иде реч?

Незнам,но като ходихме на консултация,когато стана на 1 месец,лекарката го пробва да стъпва,но той въобще не искаше да си сложи крачетата на масата.Каза,че не си задържал и главичката.Щяла да ми даде направление защото нещо не било добре детето.Аз се почудих как така дете на 1 мес.да стъпва и да си държи главата,ама си трая.Та затова го заведох при друг лекар,изписаха ни калций и ни увеличиха капките за рахит.Станаха 2,а допреди това давах само по едничка.Дължало се на това,че е на изкуствено хранене предимно и е наддал 1кг за 1 мес.Незнам какво пробват с това стъпване,но пак го гледа при следващата консултация.Тя като го държи,не иска само си вдига краката,а аз като го взема нашия отпуска крачета и се опира на тях.Голямо обяснение дръпнах..

Общи условия

Активация на акаунт