МАЙчета полу- добрички искат само на ръчички (6)

• 12 349
  • 267
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Ще стерилизирам докато се храни от шише, слагам ги в стерилизатора за микровълнова веднъж на ден, другите пъти ги мия с малко препарат и четката за шишета.Водата- на малкия рано спрях да преварявам (на около 6-7 месеца0, сега смятам повече време .Нямам им вяра на тея изворните дето са уж за бебета, а и с ел. каната не ми коства никакво време или усилия  Peace
Дрехите изгладих само като ги изпрах след като ги купих.Откакто сме се прибрали не съм гладила нищо. В къщи по принцип много рядко се глади, само ако е нещо за навън и е много измачкано, на мъжо ризите (ползва само лятото) и детските чаршафчета.

На мен преди няколко дена ми спря вече кърмата тотално (цял месец откакто не кърмя) и общо взето откакто ми дойде цикълът , който уж беше спрял за ден и на следващият та вече 3 дена не спира да тече и то доста обилно Sick

# 91
  • София
Момичета, някой има ли крак или някакъв номер за регистриране на бебешкия албум от първа страница?

Какъв е този албум? На мен не ми се отваря.
Това е линка - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=110921
Крака е вътре в торента, в директория - crack. След инсталацията файла Diary.exe от директория crack се копира в директорията където е инсталирана програмата.

Момичета, искам да ви питам, повръщат ли много бебетата ви? Крис докато го взема на ръце цялата ме е повърнал. При вас как е?
Алекс не повръща често. Само когато се е прехранил, т.е. изхвърля излишното количество.

И аз използвам стерилизатор за микровълнова и електрическа кана. Макар, че казват, че преварената вода трябвало да се вари поне 15мин.
И аз не гладя. За пране използвам прах и омекотител на Сано.

# 92
Добро утро!
Мен нещо сън не ме лови, а децата така блажено спят..... smile3524 smile3524

DiyanaChar отново ме изкефи!
много точно казано и аз съм с твоето виждане и засега имам спокойно бебе и се разбираме чудесно. JoyТака правих и с Миша и там  се разминахме с безсънните нощи и постоянния рев.

За преваряването на вода с Миша преварявах до 7-8 месец,сега пак до там някъде ще е ама нека първо да реши да пие...

Честит имен ден на всички с имената Петър и Павел и техните производни! bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 08:20 от mmagy ( Маги)

# 93
Добро утро.Аз гладих дрешките до 40 дни и спрях,водата ще преварявам до 6-7месеца,шишета стерилизирам по един път на ден но аз ги ползвам само за вода и когато излизаме си нося малко кърма.

# 94
Здравейте, момичета.
Alabala, Чудесен е колажът. Прекрасни модели, прекрасна творба Hug
reniuga  newsm59
За нощното хранене, като се прибрахме от родилното Бояна спеше по около пет часа нощем и аз се зарадвах. В един момент започна по часовник на три часа да се буди - РЕВ! ГЛАД! И така - разбрах, че ще се храним по няколко пъти нощем - будеше се свирепо гладна. Това с чайчето е издевателство и за датето и за родителите, които цяла нощ играят на инквизиция. Нахранвах си я за пет минутки, както тя си знае да лапа и после спокойствое и сън до след три часа. и ХОП - изведнъж сама спря - сега спи пак по шест и дори седем часа. Буди се, ако коремчето е неспокойно, хънка, мънка. Аз давам биба, държа ръка на коремчето да го топля или давам капки, ако е по-силно. Тази нощ даже изобщо не се събуди и за миг и всички спахме. Не знам до кога ще е и дали няма да започне пак да се буди, но знам, че само ще си покаже детето. Сега всичко у него са само рефлекси и инстинкти. Природата го е надарила с много ефикасен апарат за самосъхранение и той работи перфектно. Щом иска нещо, значи му трябва, щом не иска, значи не му трябва. Така смятам аз. Принудителното оставяне на глад и рев е против всякакви мои разбирания за добро отглеждане и здраво емоционално и психическо развитие в последствие.
Ехеййй - ама че дидактическо го изкарах #Crazy Joy

Напълно съм съгласна с твоето мнение. И аз смятам така.

Честити имен ден на всички! Да е свято името ви.  bouquet

# 95
Момичета, някой има ли крак или някакъв номер за регистриране на бебешкия албум от първа страница?

Крака е вътре в торента, в директория - crack. След инсталацията файла Diary.exe от директория crack се копира в директорията където е инсталирана програмата.

При мен не се отваря, може би е направен да не се отваря от чужбина.

Stahl ,кърмиш ли?И моето бебе беше така когатао беше в на4алото само на кърма.Сега с млякото Фризовом направо спря!!!Страхотен ефект,мн съм доволна,наистина помогна.Аз се бях видяла в 4удо 4ак на гастроентеролог го водихме

Не, на АМ сме. Смених 3 храни, промяна няма. Вчера пробвах и специалното мляко против повръщане на Аптамил, но той изобщо не го хареса. Изпи към 100 гр и повърна малко  Thinking Вече не знам какво да го правя.

# 96
  • София
Stahl ще ти го кача на моя сървър и ще ти дам линк. Не знаех, че от Германия не се отваря. В Испания мисля, че дърпат без проблем от там.

# 97
Аз дрешките все още гладя на Дени и мисля да продължа още 1-2 месеца, докато на дъщеря ми гладех може би 2г., а сега вече само това, което приготвя за излизане. Шишетата стерилизирам на 2-3 дни, понякога и по- често, когато се сетя, а през останалото време ги измивам с топла вода и четката.
Денислав също от няколко дни започна да прави по- голяма пауза през нощта. Все така се случва напоследък, че го къпя към 20ч. храня го и след това се буди в порядъка между 4.30- 5.30ч., което си прави 8-9 часа сън. Доволна съм, дано така си остане и занапред и не са инцидентни тези дни.

# 98
  • у нас

При мен не се отваря,

[/quote]

при мен също вече не  отваря. Да няма някакъв проблем в с албума. Някой друг отваря ли го?  newsm78 newsm78

# 99
  • ул. "Мечтание"
При мен няма абсолютно никакви проблеми с дневника!

# 100
  • у нас
Селин, знаех си че ти ще ми отговориш, ама викам да питам и другите. К`во му стана на този дневник  newsm78 newsm78

# 101
  • Варна
При мен също се отваря Peace
Бебка снощи хапваше през 4-5 дори 6 часа (от вчера по обед).днес също хапна в 7 после в 12 и ей сега чак се събуди да яде Grinning
Не повръща , много рядко когато прекали с напъването

# 102
  • София
На дневника нищо му няма. Може да имаш проблеми от страна на доставчика. какво ти изписва когато отвориш страницата на Самун?

# 103
леле момичетаааа аз съм страшно заета с двете принцеси и изобщо нямам време да ви чета!Пропуснала съм толкова много...колажи,дневници,разговори за АМ,за колики и т.н.И така...и аз да се отчета!Кърма нямам-ту идва ту спира последно ми спря преди 10 дена и днес гледам блузата ми с две мокри петна на цицките (извинявам се вулгарният език  Embarassed ) прибрахме се в къщи,стснах се и тя взе че  изгвърча на струйки!И незнам какво да правя!Чувала съм че веднъж спре ли после не се дава че ставала утровна!Сега малката яде по 120мл. АМ "Милумил 1".Пробвали сме НАН,но се запече,Нутрилон 1 но го повръщаше нафонтан,фрозо-неиска и да го помирише!Единствено с милумила сме добре засега!Ака ми по веднъж на ден,но малко по-редичко!колики имаме от 1вия ден!Давала съм еспумизан Л,помагаше ни но свикна с него и спря да дейсва въпреки,че съм го давала само вечерно време!Сменихме го с Бейбинос.Също ни помагаше,но и с него свикна и спря да действа и сега сме на "Инфакол" от вера.Много от вас ще кажат,че е същото като еспумизана,но аз ще кажа,че не е така!!В инфакола има екстракти от мента,копър има и каточе ли много малко анасон!Искам да ви кажа,че снощи за първа вечер ми спа цяла нощ!  smile3521 newsm44
Ползваме памперсите на памперс-2ри размер!Нямаме течова и посичане и съм много доволна(каката също ми беше само с тях!).На консултацията на 1 месец беше качила 930гр. и 1 см.
Аз...аз съм добре!Малко не си доспивам,малко не си дояждам и в резултат съм 8.5кг. надолу!Кръвотечението след раждането ми спря на 28ден. и учера ми дойде първата менструация!Но...имам сериозен проблем!Немога да се стикам!Припишка ли ми се и в момента в който тръгна към WC и се изтървам все едно ми изтичат водите!Говорих с доки и той ми каза да изчакам до 16 др.м. за да станат 2м. от раждането и тогава да отида защото е още мн рано да ме бърка!Според него се е получило паднало влагалище,но при прегледа ще каже с точност и ще реши какво да правим!И така...общо взето това е от мен засега!когато мога ще се включвам пак и ще се отчитам!Извинявам се,че несъм много редовна но нямам време!Особенно когато каката си е удома! #Crazy #Crazy #Crazy

# 104
Здравейте, ние днес решихме да се разходим до Банкя с малкия. Натоварих багаж като за цял уикенд, взехме материали да приготвим там храна и тръгнахме, обаче Цецко нещо не му беше кеф и си поплака доста. Седнахме да хапнем в едно заведение (тъкмо беше позадрямал), но като спряхме с количката се събуди и наду гайдата и аз айде и го взех на ръце. Вече съм се специализирала да се храня в заведение с една ръка - или го държа, или бутам количката напред-назад. Така или иначе се прибрахме по-рано отколкото мислихме и си яде вкъщи. Добре, че после спа над 3 часа и половина, та и ние спахме с него.
Тези дни Цеци нещо не яде добре, в смисъл, че изяде примерно половината мляко и след това започва да се изпъва натига коремчето и почва да реве, аз го дигам да се уригне, гушкам го да се успокои и после пак му давам. Той хапне евентуално 20-30 грама и пак почне да се изпъва и да реве. При вас случвало ли се е? Питах лекарката и тя каза, че може да е от жегата, да яде по-малко или пък като го държа при хранене да му е горещо. Пробвах да го храня в шезлонга, но не виждам кой знае каква разлика. Не знам какво е, но се надявам скоро да премине, свикнала съм, че бебетата непрекъснато минават през периоди - по-дълги, по-кратки, по-неприятни.....но хубавото е, че всички минават.

Общи условия

Активация на акаунт