МАЙчета полу- добрички искат само на ръчички (6)

• 12 331
  • 267
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не мога да преценя дали Алекс яде по-малко в жегите. Памперсът му е пълен, така, че може би кърмата му стига.
Прави прекъсвания по време на кърмене, с изпъвания и плач, оригвам го, може да напълни памперса и после пак продължава.

# 106
  • Луната ни пази
Добро утро,момичета. Хайде на кафенце

Ние днес ще ходим при педи за моя болничен и ще я помоля да я измери и изтегли, че ми е любопитно много колко е пораснала. Иначе днес ни предстои и първото по- дълго пътуване с кола (100 км). Отиваме на баба и дядо на гости за около две седмици. Там е малък град, парка ми е на 5 мин от нас, имам поне две три места, където мога да кърмя и 10тина приятелки с бебета, с които да се разхождам. Така че се надявам да си изкарам супер. А и центъра на града ни е целия с дървета и е много сенчест и забранен за автомобили. Така че и кафе спокойно мога да пия  newsm68 Освен това мама ще ми помага, не е на работа. Абе май няма да ми се връща, ако не е мъжа ми тук. Вчера бях цял ден така  newsm64 newsm79 1ironing wash hang newsm71, но снощи да ви се похваля пробвахме онова забравено нещо секса  luvbed Беше си много готино, като изключим леката болка в началото. Ами това е от мен, аз се мятам по задачи, че днес имам много такива. Целувки на всички бебоци от Кики.

# 107
  • у нас
На дневника нищо му няма. Може да имаш проблеми от страна на доставчика. какво ти изписва когато отвориш страницата на Самун?

коя е тази страница? Имаш предвид Замундата ли?

# 108
Гошко от два дена ака зелено и е рядко,както и мирише ужасно!!!!!.Още не сме се излекували-продължава да кашля ,както и пие антибиотика.Днес сме на поредният преглед да го види педи.
Някой да знае на какво може да се дължат тези изпражнения!?
Приятен ден от нас!

# 109
  food010 morningДобре би ми дошло едно кафенце-а може и 2 Party не мога да повярвам снощи сложих малкия в 22-00ч и  стана чак в 6ч-после в 8-30ч  newsm44 по принцип като го сложа в 22 00ч винаги се събужда към4-30 хапва и заспива! аз след раждането и  с тея кюртажи още не съм правила luvbed сега съм  хапчета за да заздравее нараненото място-чао те за сега мами-чета винаги темичките-  atwork smile3525компа ми е включен нон стоп но понякога нямам време да ви пиша от хайманосване с бебо

# 110
  • София
коя е тази страница? Имаш предвид Замундата ли?
Да.

# 111
Гошко от два дена ака зелено и е рядко,както и мирише ужасно!!!!!.Още не сме се излекували-продължава да кашля ,както и пие антибиотика.Днес сме на поредният преглед да го види педи.
Някой да знае на какво може да се дължат тези изпражнения!?
Приятен ден от нас!
Вчера и при нас беше така,зелено не много рядко ,но миришещо ужасно.Аз си го убесних със жегите,че е претоплен.Иначе си е весел,затова не съм се притеснила.А при вас може да е и от антибиотика,знам ли. newsm78
И аз не мога да се справя с дневника.Изтеглих го,инстарира се,но нищо повече не става.Като не съм много на ти с компютрите Embarassed

# 112
Имат ли колики вашите бебчовци? С какво ги овладявате? Чудя се дали прословутия Инфакол действа. newsm78

# 113
  • ул. "Мечтание"
Привет и от мен!
Вчера малкия на луда ме направи! Цял следобед се скъса от рев, сигурно поне 4 часа е ревал. Така и не разбрах защо! Всичко опитах, млъкваше за 5-10 минути и после пак надуваше гайдата. Накрая заспа от изстощение. Аз направо изкуках! Че и мъжа ми не си беше в къщи и направо  smile3511 newsm45 smile3515.

Днсека нещо пак май ще ни разиграва, ама да видим.

slyn4o_bebe, може да е защото е болен малкия да има такива изпражнения.

megelinka, как завиждам само. Тъй като описваш така ми се прииска да си ида при тати. Ама чак септември, по-рано надали ще стане. Ама знае ли човек, може да извадя късмет.

# 114
  • София
И аз не мога да се справя с дневника.Изтеглих го,инстарира се,но нищо повече не става.Като не съм много на ти с компютрите Embarassed

Крака е вътре в торента, в директория - crack. След инсталацията файла Diary.exe от директория crack се копира в директорията където е инсталирана програмата.

Накратко: копираш Diary.exe от директория crack. Отиваш в C:\Program Files\Baby Diary и пействаш файла Diary.exe, т.е. трябва да замениш двата файла.
След това стартираш програмата.

Алекс също пълни памперса със зелено. Може и от жегите да е.

# 115
Имат ли колики вашите бебчовци? С какво ги овладявате? Чудя се дали прословутия Инфакол действа. newsm78

Лично според моя опит и реакцията на Ема - това е най-доброто, което може да се намери. Нашите колики свършиха, един Инфакол и две шишета СААБ /не можах да си го намеря/

Някой сложи ли вече Пентаксим, и ако ДА как се отрази на бебо?

Хубав ден от нас и много усмивки и гукания!  Laughing Laughing Laughing

# 116
Добро утро,момичета. Хайде на кафенце

Ние днес ще ходим при педи за моя болничен и ще я помоля да я измери и изтегли, че ми е любопитно много колко е пораснала. Иначе днес ни предстои и първото по- дълго пътуване с кола (100 км). Отиваме на баба и дядо на гости за около две седмици. Там е малък град, парка ми е на 5 мин от нас, имам поне две три места, където мога да кърмя и 10тина приятелки с бебета, с които да се разхождам. Така че се надявам да си изкарам супер. А и центъра на града ни е целия с дървета и е много сенчест и забранен за автомобили. Така че и кафе спокойно мога да пия  newsm68 Освен това мама ще ми помага, не е на работа. Абе май няма да ми се връща, ако не е мъжа ми тук. Вчера бях цял ден така  newsm64 newsm79 1ironing wash hang newsm71, но снощи да ви се похваля пробвахме онова забравено нещо секса  luvbed Беше си много готино, като изключим леката болка в началото. Ами това е от мен, аз се мятам по задачи, че днес имам много такива. Целувки на всички бебоци от Кики.

Ще си изкарате страхотно вероятно!
А защо го криеш името на този хубав малък град? Дай и ние да научим де.
Аз чакам да ми мине консултацията и Пентаксим-а и бягаааам с 200 от тая смрад наречена СТОЛИЦА! Имаме си село на 40 км. оттук, след град Сливница. Парк няма много ясно, просто защото няма нищо....., което е страхотно. Тишина и спокойствие, все едно живота е спрял. Само 2 пъти дневно минава един "Чавдар" да превози някой друг селянин до Сливница.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 117
Само 2 пъти дневно минава един "Чавдар" да превози някой друг селянин до Сливница.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хи-хи  Joy, но иначе страшно много ти завидях Hug

# 118
  • Варна
Добър ден Hug
Ние бяхме за почивните дни в подобно селце и сега ми е едно спокойнооо, отпочинало...
Но си мисля, че съм се сдобила с едно извънредно плачливо бебе. Не винаги са колики и се чудя  как да се справям. Слингът, в тази горещина, е краткотрайно решение. Има ли и други такива многоревящи бебоци???Как се справяте с тях?
Вода не пие, биберонът-залъгалка го приема като обида и започва по-силно да реве, през деня спи само ако някой я държи ( понякога и тогава не спи  #Crazy)....оплаках се Embarassed
tanky, не знам дали ги овладява, но постоянствам:): Sab simplex и чехското гелче.
Хубав ден и много разходки

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 08:39 от SVU_D

# 119
  • София
Здравейте!
Върнахме се от разходка,че голяма жега настана.
И ние сме от мноогоревящите Sad,буден ли е,не млъква.SVU_D ,колики си има,но не винаги е от тях.Съседите ни като ни срещнат по разходки ни казват,че тренираме за Миланската Скала.И баткото ми беше ревльо,та и още си е.....
Относно темите,които сте обсъждали-гладя всичко на Гого,то аз и на Криси гладя още.Шишетата изварявам по 2 пъти на ден,престанах след всяко хранене.
Искам да ви попитам за цикъла EmbarassedПървият ми цикъл продължава вече 14 дни и няма изгледи да спре,като 6 и 7 ден бях с невероятни кръвоизливи,за които пия лекарства.Лошото е,че няма на кого да оставя Гого и да отида на гинеколог newsm78.Чувала съм,че след второ раждане е по-обилно течението,ама Rolling EyesКак е при вас?

Общи условия

Активация на акаунт