Чай с нане, шиша, сладки - на мохабет при мамите "арабки" - 75

• 29 682
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Всеки си ляга в гроба с това , което носи . Деси като сестра донякъде е длъжна да ти го каже Лили , така че няма смисъл да хапеш чий мъж , какъв е . .Всеки знае за себе си .
Надявам се и двете да ме разберете правилно  Peace

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 20:05 от Манел

# 121
Всеки си ляга в гроба с това , което носи . Деси като сестра донякъде е длъжна да ти го каже Лили , така че няма смисъл да хапеш чии мъж , какъв е . .Всеки знае за себе си .
Надявам се и двете да ме разберете правилно  Peace

мислех да дам друг пример,но и ти добре си го казала  Peace

# 122
  • по пътеката
сега като ни дали о4и да не гледаме ли?
манелке, ела го кажи на  някои тука,4е ще си лягат в гроба даже  голи4ки и без  джобове за  златото! големи кароба4ки са тука, в смисъла да се трупа имане, материалното да движи вси4ко! хи4 не мислят кой ги гледа строго отнякъде! Mr. Green

# 123
Момичета не се хапете за глупости. Аз не искам да ви се меся де...но все пак. Ето аз как виждам нещата .....красотата като цяло е дадена от Бог,това вече кой как ще я използва е  въпрос на лично решение...и често е грешното...Но не забравайте ,че Бог е този ,който изпитва сърцата на хората и техните намерения!!Това ,че някой е обсъдил някого.си..не означава ,че иска да преспи с него. Wink Аз например мога да говоря за красиви жени,мъже,деца,животни и каквото и да е с моя мъж ..и го правя без притеснение . Целта и намеренията на сърцето...това е важно.  Има много красиви хора на тази земя ...и ...това не пречи за ,който е решил да живее в святост да бъде такъв.  Пак  казвам  ,това е мое мнение .

bouquet

# 124
ееее, хайде и гробове сега  Whistling   Днеска такъв вятър се изви, и един огромен клон се отчупи и падна на 5 крачки от мен, под носа ми почи. Уууууф, да му се не види, нема късмет тая жена/ на Ахмед майка му/  Joy   Joy  Joy   Пък аз изродката не се и изплащих, продължих да вървя под дърветата, та дано друг клон падне върху мен, ама ето на- прибрах се жива и здрава  Rolling Eyes 

Другарче, ти ако използваш цикъла за оправдание, аз ще използвам моето ПМС  Laughing

Хари, нема спор, черно или бело, убавото си е убаво  Peace 

Деси, хубав е вица, досега се смяхме  Joy 

Айде сега, мъжете, нашите, чуждите. Не е ли ясно, че само си чешаме езиците?! За религия не можем да говори, та отворихме друга страница.  Веселба падна поне и по-бързо се изниза петъчни ден.  Ето даже Катето остави проектите и даде няколко ценни мнения.

Лили, за Кюрдистан недей пита. Лисица си ти, много добре знайш дереджето какво е.
И като видя каква огромна територия е, мислиш ли , че "Великите сили"  ще позволят   Joy  Ама айде да не коментираме тука, че знаме ли на кой къде му се простират пипалата  Rolling Eyes  Mr. Green

# 125
Поста ми беше към Лили и Деси , не към всички .

Марси, аз това казах всеки си има глава на раменете , щом така му се живее , негова воля  Peace . Но тя "сметката" си ходи  в гроба с човека .Поне според моята религия .

Шилан , имаш проблеми с гробовете ли  Simple Smile ? Аз нямам проблем с веселбата , която заформи .

# 126
аха, имам проблем с гробовете  Cry

Веселбата продължава, само че в нас. В историята влезна тази мойта баклава. Диарбекиреца се похвали на други, и кюрди и араби, и сега се обадиха да кажат , че идвали в нас на баклава  Joy  Joy  Joy   и днес няма да се спи

# 127
дтти-шегувам се и оценявам загрижеността ти,не съм накачила плакати на голи мъже у нас,проблем нямам,не се бой Hug

Абе сирийките ревнувате,че си нямате шейхове било дори и грозни такива Joy
И все пак тук не се обсъждат нецензурни неща,а типове красота,което не ми се струва ненормално или пошло Laughing,но всеки за себе си Peace
Аз съм художник и обичам красивото-било дете,мъж,дърво,цвете или залез...
чак не ми се вярва как дтти ги разбра нещата Crazyнякъде да казах,че искам друг мъж сексуално?!За това реших,че е заяждане..
Вица за евреина и супер Laughing

Марси-дано кюрдсите булки ни рзкажат повече,аз нищо не знам,но ми е любюпитно.
И един въпрос:в Тунис имате ли авокадо?В Египет нямат и се чудя защо newsm78

Мелани-видях малките сладури,хубави снимки!Бих и нащипала бузките на малката.
На аватара ти е Бейрут,нали?

Дезърт-на люлката си много сладка,каква е тази шапка,твоя ли е GrinningИ ти ли харесваш големи обици,отиват ти!

Шилан-ми ако е така-добре,няма да питам тогава Sad
Направи бакладжийница и изкарвай пари,бъди хитра като евреин!

# 128
аха, имам проблем с гробовете Cry

Лошо , защото всички сме тръгнали на там  Confused На мен ми действа отрезвително , въпрос на гледна точка  Peace.

Laughing , ревност викаш  Stop Лили , не ме разсмивай .

# 129
Здравейте, момичета. Хубаво си хортувате, ама аз сега ни в клин, ни в ръкав ще ви питам друго. Честно казано, просто не се сещам кой друг да питам, а знам, че вие сте "експертки" по всичко свързано с арабските страни и арабите. Така че ще карам директно. Имам следния въпрос - искам да отида в Египет. Дотук хубаво. Ама аз не искам да ползват туристическа агенция. Искам да си направя резервация оттук и да замина. Защо сама ли? Целата ми е една - забележителностите на Египет. Не ме интересуват ни магазини, ни вечери в ресторанти. Ще се сблъскам ли с някакви проблеми? Било то на летището или вътре в странат? Пари си имам, акъл си имам и фотоапарат си имам  bowuu Хайде кажете ми. Ако нещо ви интересува за мен - на 34 съм, омъжена, има и деца. Те обаче сега са при бабата и дядото заедно със синковеца им  Sunglasses А впрочем има ли някакви изисквания за влизане в страната? Айде, разправяйте, че искам в к рая на юли да фащам еърплейна  baby_neutral

# 130
айде египетките-давайте инфо на моми4ето

лиле няма място за сравнение м/у Башар и вашите шейхове-нито като физика,нито като поведение,а  политиката няма да засягам,все пак е забранена като тема

# 131
Много ми харесва Джесика Алба ...много й се кефя....ама това не ме прави лесбийка Joy  ...тъй ,че .....

Кате1 - ето например един рус мъж ,който за мен е красив. Двамата са страхотна двойка ,много сладки,че и бебче си имат вече. Heart Eyes  http://www.tolady.ru/update/pix/01/1178471175_1.jpg

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 21:06 от harriet TJB

# 132
  • по пътеката
лили, нямат нито авокадо, нито манго, нито гуява! пък пишат по книгите имало, ама не са  питали мене! хахаххаи едни малки банани имат, 4е и рядко идват до северната 4аст!
 вух, какви куражи раздават по бг граница! ало, египтянките да идват спешно! виза иска и се, пина ?как са с организациите поедини4но?

# 133
айде бе, моми бели арабели, къде сте се свряли, един ден свободен ден имам и бързам да си попълня инфото, а вие сте се покрили някъде  newsm78 Ами, бързо да излизате насветло и да ми наливате мозък в леко изтрещялата глава. Ама така е - знаете, като мине 30-така и нещо ни прещраква в главите. Искам в ЕГИПЕТ!  Praynig ooooh! Praynig

# 134
Хари-а бебето по-беличко ли е или по-тъмничко?
Джесика и тя роди май...тя пък е с толкова разнообразни гени..

: images33 вземи ме с теб-ще ти държа статива Laughing

По-добре замини с пакет от тур.агенция,иначе ще ти излезе по-скъпо,гарантирам.
Когато си в Ег можеш да ходиш където си поискаш,летища има в Александрия,в Шарм ел Шейх,в Таба,Луксор...
Най-добре обаче визата ти да е в паспорта-т.е.индивидуална.
Няма проблем да си купуваш сам.билети или билети за влак в страната.
Сериозен проблем са жегите,водата(никога от чешмата!!!)някои болести-Ег е рискова държава,добре е да се ваксинираш,но не е задължително.
Интернац.застраховка е предпоръчителна

Общи условия

Активация на акаунт