Юлски бебета '08 (Тема 72)

• 12 241
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро, момичета!
Днес кой ли ще се похвали с бебче?!?!?  smile3521

да ти кажа едно природно средство за вдигане на хемоглобина смесваш си мед с орехи и настъргана кора от лимон в едно бурканче и по няколко лъжици на ден например направи си едно бурканче от конфитюр днес и върви си изяж го до понеделник / аз много го обичам това / и върви си премери хемоглобина ще видиш че е хвръкнал .... а с малтофера / е зависи в каква доза го пиеш / не става така бързо
Тука и други момичета бяха споменали. Ама аз, голям инат. bambam Защо ли не започнах още тогава да си хапвам мед с орехи, и без това си обичам такива неща. Предния път като постъпвах за операцията хемоглобина ми беше 124, а сега 101 #2gunfire.
Не знам дали това е причината, но напоследък ми прилошава, задъхвам се и ми е доста отпаднало. Аз си мислих, че е от жегите, и може да съм права, ама май май не съвсем.
Та така, днес ще си купя орехи и до неделя вечер ако не изям един буркам с мед, пък на. Ако ще и 100 кила да стана. Само да не ми преливат кръв, че направо настръхвам при мисълта.
Извинявам се, че пак подхванах старата тема,  cry ама нещо съм се спекла.

За ставането нощем и аз съм си редовна. Поне 4-5 пъти ходя до WC-то. И при всяко ставане като започне да ми се разхожда стомашния сок нагоре-надолу. Ужас. Надявам се като родя да се поосвободи вече старото място на стомахчето и да си отдъхна.

Лек ден на всички.

# 61
Точно. Аз ако не пия вода веднага след пишкане - едва ли не колабирам от жажда и обезводняване...

И аз така  smile3521

# 62
Добро Утро и от мен  Simple Smile
Аз днес имам рожден ден и да ви почерпя с наличното от форума, защото така и не се научих да поствам снимки  Embarassed  cook Wine Glass  party023
Снощи ходих на преглед при не моя доки и той ме изненада, че бебето е момче  Simple Smile Айде да видим кой ще познае. При мен също не мърда много много бебешора от 3-4 дена. Вечер имам прерязвания ниско долу, но само това ...... Никакви признаци за излизане

# 63
Симпатюхче, честит рожден ден Hug

Абе какво пишкане, мен всичката вода ми излиза като потене Blush

За Тина Киркова не се косете, нали ви казвам, че има друга тайна врата Laughing

# 64
simpatiuh4e   newsm59 newsm67  Gift

# 65
  • София
Добро утро и от мен,няма да се оплаквам за нощното спане,4е то ве4е се повтаряме Mr. GreenАма пак да си кажа-не можах да спя Mr. Green.Сега хващам мъж ми под ръка и го завли4ам към кафето,4е от сега как напи4а.........после да не изпукаме Grinning

И аз нямам още никакви призна4и за раждане,единствено много неприятно прорязване напряко на корема през пъпа.Имали някой такава болка,много е гадно.

Симпатюх4е 4есстит рожден ден  bouquet newsm59  Gift

# 66
Симпатюхче Честит Рожден Ден!Много радости и прекрасни моменти и безпроблемно раждане на прекрасно бебоче скоро!
Хайде лек ден на всички аз отивам на срещата в лагуната(Ох как ми се иска да е в истинска лагуна)!

# 67
Добро утро  Hug
Симпатюхче, ЧРД! Да ти се сбъднат мечтите, а скоро да си гушнеш най-хубавия подарък! newsm67 newsm38  ura
За пиенето на вода и тоалетната съм едно към едно с вас, плюс потене. Абе, веселба ще си е, пълна с екстри  Joy
Айде ще се обличам вече, че съм още гола пред вентилатора. Искам и аз истинска лагуна - да си накиснем морните китешки форми.... Whistling

# 68
Добро утро и от мен!

simpatiuh4e , newsm59!Щастие,любов и здраве!!!И скоро едно хубаво бебче!!!

И аз сякаш нямям признци още,освен от време на време едни режещи болки ниско долу.Бебата по-нарядко се мърда ,но корема ми заема много причудливи форми.....умираме от смях с мъжа ми!

# 69
Бухтичка, днес ми излязоха кръвните изследвания, хемоглобинът ми е 107, докторът каза, че е нисък и ми изписа Малтофер 3*1. Тъй че, мъжа ти правилно е реагирал. Аз си ги пия и ми е вкусен даже - прилича на едновремешния фарингосепт (поне на мен).
Знам, че е малко нисък, но бих предпочела да опитам други начини пред хапчетата. А той много добре знаеше, че с тази цел си купих тахана и почнах да си изпивам последните останали витамини.

Относно бебето, категорична съм, че си го искам възможно най-скоро. А вдигането може да стане и на същия ден, чела съм достатъчно разкази на жени, които са го направили.

# 70
  • Варна
Аз имам чувството, че по-рано ще родя. Вчера имах една контракция,толкова болезнена, че не можах дъх да си поема, после всичко отмина. Преди 2 седмици доки ми каза да пия Магнерот, но аз съм дебела глава и не го пия. В крайна сметка няма цял живот бременна да си ходя. Вече сме в 9-тия месец, така че ако реши бебата, WELCOME!

Симпатюхче, честит рожден ден!!!! Леко и безпроблемно раждане!

Аз още нямам легло и чаршафи. Днес ще отидем да си изберем, после ще пера и ще стягам багажа ако нещо стане инцидентно! Весито ми написа един списък за болницата, малееее, нямам думи, само легло не беше написала, че трябва да замъкна... Joy Но много благодаря за инфото.
Моя хемоглобин е 114, не са ми казали да пия каквото и да е. Аз си пия открай време Центрум Матерна и това е.

# 71
Тони,4акай,рано ни е още.За теб не знам,но аз моята е глася за лъвица Grinning : Ти в Окръжна ли ще си или в АГ?

# 72
Симпатюхче
Да си ни здрава, желана и обичана, и само хубави дни и нощи да съпътстват живота ти!

# 73
  • София
Simpatiuh4e ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!

айде и аз изчзвам към изкушенията  Grinning

# 74
  • Варна
Тони,4акай,рано ни е още.За теб не знам,но аз моята е глася за лъвица Grinning : Ти в Окръжна ли ще си или в АГ?

В АГ. При Танев. Аз съм сигурна, че моята ще е Рак, горкия ни татко, с 2 рачета ...

Общи условия

Активация на акаунт