Юлски бебета '08 (Тема 72)

• 12 224
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Много ви благодаря момичета за пожеланията  Hug Да ви се връщат  Crazy
Честита дъщеричка на Ками- да и е жива и здрава
Такова потене и ходене до тоалетна правя, такова пиене на вода става, че на 5 дена купувам по три 10- литрови туби мин вода. Комшиите като ни видят с тези туби и все питат дали режим на водата ще има  Crazy

# 91
simpatiuh4e, честит рожден ден!    bdbaloni желая ти да бъдеш винаги щастлива, леко раждане и сладко бебче!
Честито на Ками, да е здрава, послушна и засмянамалката Елена и много радост да ви носи!

eli-pate май само ние се гласим да си стискаме бебчетата до термин. И аз съм поръчала лъвица  Wink
Whitewitch видях че си  online. Как са мама котанка и котенцето? Гледа ли си го и има ли кърма?

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 11:34 от Kisa05

# 92
Здравейте мами!
Честита бебка на КАМИ!

Симатюхче ЧРД!

Донка не, че искам да те разубеждавм за стерлизатора за микровълнова, но ще ти посоча няколко довода поради който да не си го взимаш. 1. Мисля, че на стъклените шишета пише, че не се препоръчват да се стрерил. в микрото. 2. Микровълоновата не можеш да я носиш на път. Мой съвет е ако  вече не  късно да си вземеш електрически на chicco за 60 лв. стават всякакви шишета.Не им правя реклама ама е по-практичен.
Да се похваля на нас сутринта ни сложиха комарници и сега няма да ни влизат гадини в къщи. Shocked
Другата седмица имам боъна задача да намеря педиатър на бебка. newsm78

# 93
Киса, мама котана е неотлъчно до бебока, има кърма и всичко е ок Simple Smile Тя милата не можа да се наяде от него, малко да мръдне и то надава един глас Heart Eyes Благодаря, че попита   bouquet

# 94
Да е жива и здрава дъщеричката на мама Кami_ch!
Браво на Ками и бързо да се възстанови.

Честит рожден ден на Симпатюхчето! Леко раждане и само щастие и веселие за напред.

Момичета на мен днес ми е много замаено, прилошава ми, главата ме боли .. абе като парцал съм направо. Какво ми става??? На финала нещо се повредих.  

# 95
Честито бебе на Ками!

Симпатюхче, честит рожден ден!

Ето малко снимки от нас Wink

Ноеми
Ноеми и мама
Ноеми, Ясмин и мама
Ноеми и Ясмин на следващия ден
отиваме си вкъщи

Ще се опитам да попрочета какво сте писали, ама сте били пак много продуктивни Whistling

П.С. Малка поправка за първа страничка за размерите - бебката се роди 3580гр Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 юни 2008, 11:56 от Майра

# 96
Леле, Майра, страхотни сте  newsm51...размазах се  Heart Eyes

# 97
  • Варна
Майра ... прекрасни сте..Бъдете здрави!!!   bouquet Heart Eyes

# 98
Леле, Майра страшни снимки  Hug

# 99
Майра много добре изглеждате!!! Hug
За кошарката на Бертони и ние сме с такава.Такава ни подариха-синя, аз много я харесах, въпреки, че ако трябваше аз да си купувам щях да взема друга, ама здраве да е.
Само да ви кажа, че аз няма да ползвам това за повиване защото ми изглежда нестабилно.Купих си отделен плот, който е доста голям слагам го върху кошаката, ще наредя и мазилата и ще имам място за всичко. А матрак мисля задължително да купя обаче много нестандартен размер май траябва да е - 115/55 нещо такова го измери мъжа, ама аз поне нямам вяра сега отивам аз да го меря. Laughing

# 100
Майра страхотно изглеждате и трите!!! Хубаво е, че вече сте си вкъщи. А малкия бонбон прилича на каката  Simple Smile
Whitewitch  радвам се, че всичко е наред с мама котанка и бебенцето  Hug

# 101
Симпатюхче, да си жива и здрава и да получиш най-хубавия подарък съвсем скоро!  newsm59
Честита радост на Ками_Ч!!! Страхотна новина!
Майра, супер сте, а ти изглеждаш адски свежа! Дай, Боже, всекиму!

# 102
Майра поздравления,невероятни сте пожелавам, ви цялото щастие на земята да ви се стовари върху главата.

А на новита майчета честити рожби.

# 103
Знаех си 115/60 обаче като купуваме матрака ще взема второто ниво-подложката и ще облека матрака в магазина ако става, тогава го взимам.
Изглежда повечето сте на среща.  Sad
Аз не мога да излизам, защото не ми дават.На 5 ет сме, нямаме асансьор и доки ми каза само на косултации и на пазар за бебка иначе, не Rolling Eyes, въпреки,че съм в деветия,ама хубаво да задържа повече и да пия много желязо. newsm78

# 104
Честито на Ками   bouquet

Майра   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт