Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-18)

• 21 283
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
_baby за съжаление не мога да помогна.аз чакам да дойде утре да водя малкия при Янчева,защото има конюктивит.От сутринта забелязах че едното му оченце постоянно има гурлички,въпреки че ги махам.Следобяд вече започна да не може да си отвяря цялото око и се обадих на Янчева,каза ми да купя Тобрекс(капки)и да му слагам по 2 капки 3-4 пъти на ден.Ако до утре сутрин няма ефект,отиваме да види какво е положението.Аз съм пак в депресия,защото не мога да му помогна Cry дано капките подействат по-скоро Praynig Някоя от вас имала ли е подобен проблем?

# 136
mi6ence: мисля че до към седмица, седмица и нещо проблема ще отшуми. Имай на предвид, че и коликите са най силни при яденето, и може да я боли и коремчето и това да влошава нещата излишно. Ти най добре си познаваш детето, пробвай това с храненето докато е сънена, при мене вършеше работа, че те бебетата в този период са от сорта: яде ми се, не ми се яде, а бе и аз не знам какво ми се прави точно.
_baby, офф и на Криско на крачето и на ръчичката открих ухапано ( мисля, че е от бълха). Пръскам с едно от аптеката ама файда никаква. И Емил е целия нахапан по краката. Той пък е ухапано до ухапано, аз съм студенокръвно животно и нямам нито едно пък. От къде се взимат тия бълхи значи, нямаме никакви животни?

# 137
little angel Ако все още имаш кърма, като се изцедиш, капваш една две капки в болното оченце. Тази вечер веднъж и утре сутрин, ако не се е оправило пак и трябва да изчезне. Това го знам от баща ми. Валя беше на един месец и имаше същия проблем. Трудно ми беше да повярвам, че ще помогне, но взех и капнах веднъж и изчезна  Shocked Това го знаят повече бабите, от някога. Майчината кърма лекува конюнктивита. Ако не мине, иди си на доктор.
Red_Sonya Попрочетох във форума разни теми по въпроса с ухапванията и взех от аптеката Аутан за след ухапване. Май ще търся и за предпазване. Аз съм горчива и не ме ядат комарите, освен ако са неопитни  hahaha
А нали седим да си храним децата до кучета и там може да сме лепнали някоя бълхичка.

# 138
Мисля, че Autan е за деца над 2 години, за бебенца не става. Явно само тия на Чико са за бебенца.

# 139
Не пише за над колко годинки е. В аптеката казаха, че става и за бебета и за деца, а тук също четох някъде.

# 140
Ей голям зор с това кърмене беше вчера ooooh! Накрая вечерта така се наревах от яд, от умора и от незнам още какво... Embarassed Много ме друса депресията. Петя, аз също съм чувала това за кърмата- пробвай с капкомер Peace Ние да чукна на дърво  нямаме проблем с  очичките, но си отглеждаме гъбички върху езичето- и това явно е проблема, заради който ми прави стачката. Четох че това била една от многото възможни причини за отказ от гърда.  Изписаха ни гелче и като мазнах езичето и се изчисти. Тя сега си яде доволно без да  реве и да се дърпа. Party Много съм   щастлива.   ААаа да ви питам. Като ни  зяпа днес в устичката лекарката каза,че юздичката на езичето на Мишел е по-къса и трябва да се резне Shocked Кажете  какво да правя- наистина ли трябва да се реже и кога...че аз забраавих да питам покрай тия главоболия с  отказването й  да яде. Embarassed Айде че ферман написах. Чао и лек ден! Hug

# 141
И мен много ме хапат тия бълхи.  #Cussing out ooooh! Като разберете нещо,което да помага споделете Peace

# 142
Заради късата юздичка на езичето може да има говорни дефекти, например да фреска, да не изговаря ч,ш,ц добре, затова се реже езичето. Ама ти де не си помислиш че кой знай колко ще режат, само лекичко отдоло резват тази "нишка" дето дъжи езичето към долната част. Няма страшно. А не мисля и че е задължително, трябва ти да си прецениш.

# 143
ако не го срежете след време ако има дефект в говора може да се води на логопед и се изчиства, но вие си решавате.
Момичета днеска из града ли сте, вече никои не пише по кое време излизате да знам да се присъединя към вас

# 144
И аз ще се присъединя само чакам да се обадят за количката,вече губя търпение.Ходихме при Янчева сутринта,каза че няма нищо страшно,появява се често  при бебчетата.Каза да се лекуваме с капките,до няколко дни би трябвало всичко да е наред.За 7 дена сме наддали  200гр,пъпчето вече може да се мокри и ни чака на 21 за ваксинка.

# 145
Петя, тази количка май все още я майсторят и шият  ooooh! Ще ти порасне детето, ако почакаш още малко. Кажи им да побързат, че ще си вземеш друга.
Хайде включвайте се в разходките и ще ни трябва цяло заведение, ако сядаме на кафе  hahaha
Браво на Мишел, че вече си яде добре.

# 146
Днес забравих да ви се похваля. Мериха ни и вече сме 5,500кг и сме пораснали още 2см та сме 61 вече Party А за юздичката... ще ми е много криво като порасне и ако фреска да знам, че съм могла да го премахна тоя "дефект" та май ще се навивам да я резваме. То лекарката също каза, че е съвсем лека процедурата, ама мен лично си ме плаши яко. #Crazy
Браво на Иван че е пораснал с цели 200гр.  Hug И той като нас бърза да порасте  Mr. Green Афродитка, вие как сте? Целувки на бебоците ви Hug

# 147
Много ми се иска и на мен да пием кафенце, но аз докато стигна  в центъра малкия надава вой Sad Кой живееше на Стария пазар, защото майка ми живее там и може някой ден да се видим. Ние сме добре , растем и вече проявяваме характер - кара ми се Laughing
За депресита - аз също минах по този път и не беше леко, дори все още от време на време ме хващат ... Embarassed

# 148
mi6ence можеш за всеки случай да отидеш някъде при друг педиатър, да видиш какво ще каже. Никога не е излишно още едно мнение. Може и да е права докторката, но ти за да си по спокойна, чуй и друго мнение. Много майки процедират така, като идат при няколко доктора  Peace

# 149
mishlence аз живея на стария пазар,но под детската градина ако я знаеш.За количката,утре вечер ще е тук и най-вероятно тогава ще я тестваме с Иванчо и татко му  Grinning като стане по-хладно вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт