Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-18)

• 21 252
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Честит имен ден Петя. Нека цялото щастие на земята, да ти се стовари на главата   bouquet

Количка си харесай в нета и си избери магазинче във Враца и си поръчай  Peace  Бебчо заслужава и по скъпа количка. Е, ако имаш възможност.

# 61
Честити имен ден на Петя

Ние се върнахме от лозе.. Леле, голям смях беше. Криско като набара кучето и го задърпа, а то горкото седи и не сме е да мръдне.. Направила съм и снимки та ще кача може би утре. Да ви кажа на нас ни избива зъбче Hug. Абе гледам го днеска като се засмя, нещо му белее в устата. Викам си това е афта (че баща ми му даде да си играе с едно лозово клонче, та от това ще да е), обаче кръсницата вика - Я да видя - гледа тя - О сестро това е зъбче не е афта, каква афта на венеца, те афтите са ниско на устичката. И вярно тръгнало да пробива от едната страна, ама не стои като чертичка ами като голяма точка, аз за това си помислих че е афта. Иначе да ви кажа не мрънка много детето (пу пу да не му е уроки), мъжки се държи Hug.

# 62
Петя честит имен ден и от меен да сте живи и здрави цялото семейство.
Зет ми е 75 набор ако не се лъжа +- 1година,казва се Борислав и живеят в блока на ИПЖЗ
За коликите все още не са ни почнали или не е показало за сега (пу пу)да не го урочасам дано да си ми е така кротичко момченцето. А аз най много му се радвам докато спи, а когато е буден съм до креватчето да не го уча много на ръце и така му говоря и го закачам

# 63
Браво на Криско, герой е  Wink Нека и другите да ги понася така лесно  Peace

# 64
Честит имен ден Петя! Да си жива и здрава!

Red_Sonya чакаме с нетърпение снимки от лозе  Hug А зъбчето дано и да не усети как никне
ttania Добре дошла   bouquet Хаха всеки си има по някой познат или близък от Троян  Grinning И да не остана по назад, и аз така...запознах се в София с едно момиче от Троян докато лежахме в Майчин дом, и до сега поддържаме връзка с нея.
little angel Ако някой има път към София да иде да ти купи каквато количка искаш от Илиянци ( фирма Мони- тя е основен дистрибутор на Кенгуро), или пък поръчвай от Мечо Пух- ще ти се оскъпи предполагам с около 30 лв.
dimova Извинявам се, че ще ти направя забележка, но пиши на български....надявам се не се засягаш, но е добре да бъдем поне малко националисти и да защитим езика си, а и от чисто практична гледна точка е по- лесно за четене  Hug

# 65
Ние пак сме ранобудни  #Crazy  Тя сега е си заспи, но аз не мога. Валя пак намаза с дрешки. Моята мама много обича да купува и сега няма да имам нужда да купувам. Отивам да си направя кафенце, но май ще си го пия самичка   food010

# 66
Качих снимки на Криско от лозе.
_baby, вие вече миете зъбите! Браво на Валя!

# 67
Вече два пъти ги изми и то самичка.

# 68
Red_Sonya Тази снимка с цветята е просто страхотна,а и Криско е с шапка която е в тон  newsm10
Аз като ви гледам в тоз басейн така ми се иска и аз да се цопна  Joy Приятен ден на всички,много усмивки и хубави моменти.
Поздравления за всички нови неща които се случват с вашите деца   bouquet

# 69
момичета аз да се допитам за вас, някои чувал ли е нещо за д-р Якимова педиатър горе в болницата е чудим се да се запишем при нея, някакви отзиви или да препоръчате ще съм ви много благодарна Praynig Praynig
пробвахме при Янчев но нямал места  Tired

# 70
Наскоро още някой каза, че Янчев няма места, добре че ние се записахме докато имаше  Simple Smile

# 71
Ние сме при Якимова и съм доволна, няколко пъти съм и се обаждала в извън работно време и не съм имала проблеми. Обяснява добре, дава ни направления за други лекари (неонатолог и очен). За сега всичко е ок, ще видим и по нататък...чувала съм че за най- малкото нещо изписва антибиотик, но досега не ми се е случвало ( да чукна на дърво и скоро да не ми случва)

# 72
Ние се записахме при Янчева онзи ден,и днес бяхме на първата консултация.Каза,че сме наддали 200гр за 5 дни и сме си с теглото с което се роди-3100.В сряда иска пак да отидем да види как върви с наддаването,а на 21 юли ще ни слага ваксинка.Доволна съм от нея,ще видим занапред как ще е.Бубе,аз се чудя между 2 колички на кенгуро и преди съм ти споменавала за Ексеса и тази като вашата.Като си дойде мъжа от работа ще отидем да видим как вървят цените.Той в събота беше на София,но изобщо не сме се сетили за Илиенци.

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 14:05 от little angel

# 73
То по-принцип няма да спестиш много като я купиш от София, но там ги има в наличност и може да се огледа. Иначе как върви кърменето- успявате ли?
Сетих се и нещо друго- защо не пуснеш тема тук за да питаш за мнения относно двете колички които си харесала.

# 74
Хей мами привет
Викам си и аз да се запиша в темичката  Mr. Green
В Мездра няма наличност на  стоки Кенгуру, но могат да изкарат по поръчка. Мисля че в Симба има техни колички, тъй като там гледахме преди да купим нашата. В Мездра има на Бертони и Чиполино предимно  Peace
Аз съм си харесала столче за кола- Кенгуру и искам да го видя някъде на живо и после да си го поръча от борсата тук че ще ми излезе по евтино  Laughing

Виждам че има нови мами: Добре дошли и от мен   bouquet Тук е много приятно  Heart Eyes

Ние с моя малчуганчо сме добре. Приучвам го да спи следобяд в леглото си за повече време и засег асесправяме успешно. В събота вечерта бяхме на сватба и за първи път го оставихме за цяла вечер на баба му и леля му  Simple Smile До този момент не го бяхме оставяли. Той много е слушкал което ме радва естествено, въпреки че ми стана малко тъжно че хич не му стана мъчно като си тръгнахме  Laughing Ама то няма угодия при мен. В общи линии си припомнихме "ергенския" живот и не е лошо Wink

За раждането- и аз родих нормално, въпреки че се молех да ме срежат, но добре че не стана. След като родих бях готова да отида да се къпя. Момичетата в стаята ме гледаха странно обаче аз не можех да се търпя вече. Издръжах 3-4 часа и после си бях супер. Нито са ме дърпали шевове, нито нещо ме е боляло. Като се роди Али направо забравих за болката. Та затова си мисля че не бих родила секцио по желание, ако ще пак да се гърча цял ден  Mr. Green

Хайде оставям ви че много се разписах. Ние нещо не излизаме много по разходки, че голяма жега и само вечер  го извеждам на двора.
Чао засега   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт