Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-18)

• 21 270
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Ооо.. то не е жега не е чудо, ходихме ние днеска на консултация, та сме вече 7,020 кг - цял дебеланчо. Биха ни последната ваксина и това е.. следващия път трябва само изследванията за кръв и урина да занесеме и сме шапка на тояга в следващата половин година няма да ни боцкат.
На новите ни мами искам да кажа, че имам останал чай от копър на Хип (за колики), в срок е, но кутията е отвряна и  съм ползвала малко от него. Ако някой го иска да му го дам, не че върши работа, ама защо да давате излишни 6 лв.

# 76
Здравйте,ние току що се прибрахме от разходка с моя мъж.Ходихме по реката на горе след чайка,поседяхме малко на хлад,топнах си краката в реката и айде обратно.Беше приятно.Днес сутринта като излизахме с мъжа ми и един негов приятел видях Red_Sonya,Bubeto*  и после още мами дойдоха,но ние бяхме в съседното заведение.
Днес ние сме го ударили на активност след 30мин пак ще излизаме,а утре аз ще си скучая цял ден вкъщи.
Пожелавам ви хубава вечер  Hug

# 77
Продължаваме с опитите,но не иска да захапе цялото зърно с ареолата,а само зърното.Суче 2-3мин и като види,че не тръгва като от бибероната почва да се дърпа.Пада една борба общо взето,накрая взема та се изцедя с помпата и пак му го давам със шишето Cry Ходихме да видим за количка,спряхме се на Ексеса излиза 470лв със зимния кош.За коликите свекърва ми е взела чай Бебезан,но не пише колко часа може да се ползва след като се свари,някой има ли идея?

# 78
Петя потърси съвет в  кърмаческия, че като му даваш биберон, ще се отбие. Аз цедях и давах да пие, а ми казаха че така ще се отбие, но аз не та не. И тя намаля кърмата. Резултата е кърмене до третия месец с дохранване НАН. Ако искаш да си го кърмиш, не прави моята грешка. Аз не се допитах до опитни мами и сега съжалявам, но няма връщане назад.

# 79
и ние утре ще ходим да ни видят, дано всичко да е наред
Петя не се отказвай, и наистина се допитай до по опитните,

# 80
добър вечер и от мен!
за кърменето - всичко е мноого индивидуално! да споделя и аз: голямата ми беше в кувьоз почти 2 седмици, и от там не искаше да суче; аз се изцеждах и й давах от шише. И направо откачах - освен това, което тя изяждаше, изхвърлях и по 1 л кърма на ден!!! просто нез наех какво да я правя! и когато навърши 3 месеца, вече бях почти готова да се отказвам, но тя захапа от раз, след един много голям рев, и повече не погледна шише до 6-7 месеца. Кърмата е много полезна и хубава храна - на 6 месеца тежахме точно 10 кг!!!

а втората ми щерка - роди се много голяма, уж засукваше, но я мързеше, и успях да я кърма само до 5 месеца - започнах работа много рано, и енергията явно отиваше за друго! да си призная, направо съм плакала, като суче а не пуска - чувствах се адски виновна! но го преодоляхме - двете заедно, и сега всичко вече е ок!

идеята ми е, че трябва много търпение и усилие, но ако наистина вярваш, че това е най-доброто за детето - ок. Всичко си заслужава! така че успех, и всичко най-хубаво в майчинството!!!

# 81
Здравейте от нас с Мишел. Да ви се похваля- вчера си взех 2 изпита- с 4 и 5 и сега ми остана само още 1 и после дипломната работа Crazy Вече нямам търпение.  Whistling
Относно кърменето аз също си мисля, че ако не слагаш бебето на гърдата по-често няма как да се научи да суче от нея, макар и толкова  кратко време. То си свиква малко по малко с шишето, а механизма е много по-лесен за него при шишето. Така че с повечко упоритост мисля, че ще успеете да се научите Hug Успех, Петя! Стискам палци Peace
Честито първо зъбче на Криско. Да избие леко и безболезнено и за него и за мама Hug

# 82
Здравейте момичета !
Виждам че спрягате бебетата ,та да се похваля и аз ако си спомняте на 20.03 станах леля и малкия ми племенник вече е на 3 м и е 8 кг Embarassedстрахотен дебеланко но и доста сръчен .Постоянно да е изправен да мърда с крачета сякаш ходи и да седи.Какво стана с някогашните бебета незнам.
Да са живи и здрави пу -пу

# 83
Най важното е да са живи и здрави бебчовците на всички, без значение с кърма или без важното е коремчетата да са им пълни

# 84
Здравейте мами. От няколко дена сме във Враца при бабите и ни свърши млякото и никъде немога да го намеря - Lactana Bio. Лактана Био Помагайте, ако някой знае къде в града го има!
Благодаря ви много!

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 21:56 от gabi

# 85
Не съм чувала за такова мляко, но пробвай в Мечо Пух срещу болницата, Симба на пазара или в някоя аптека ( Санита при болницата), евентуално в Кауфланд или Била. Надявам се да съм ти била полезна  Hug

# 86
Като видях тази снимка, ми стана толкова мило, че реших да ви я покажа и на вас

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 17:25 от Red_Sonya

# 87
лелееее че е сладка
Да ви се похваля, ходихме при Якимова и се записахме слуша и ни мери каза че сме добре и че доста добре сме наддали, около 250 гр. успях и аз да се претегля почти съм си възвърнала килограмите като видях не можах да повярвам има само още 2-3 горница но и тях ще смъкна

# 88

baloniЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛЯ!baloni

Пожелавам й много щастие, здраве и безгрижни детски игри bouquet

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 07:17 от Bubeto*

# 89
Baby, да ти е жива и здрава Валето и много да ви радва! smile3510
Много късмет в живота и желая! Flowers Four Leaf Clover  Kiss
Много сладка тема, върнахте ме в младите ми години  Mr. Green и си припомних времената, когато броях грамовете на моите терминатори Mr. Green
Да са ви живи и здрави бебоците  Simple Smile
Наминавам насам чат-пат, но не пиша, щото дяцата ми са вече големи и проблемите с тях са други  Wink

И знае ли някой къде мога да открия Боби Петров(гинеколога) - казаха ми, че кабинентът му бил в Зъболечението - така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт