Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-18)

• 21 274
  • 296
  •   1
Отговори
# 90

ЧЕСТИТА 1 ГОДИНКА!

Желая и много здраве, късмет, щастливо детство!

hbday

# 91
Много здраве и късмет!

# 92
Честит рожден ден на Валя!
Да расте здрава, щастлива и мноого безгрижна   
bouquet

# 93
Честит рожден ден на Валето! newsm38 Много щастие, здраве и късмет й желая! Безгрижно детство и много да слуша мама и тати Hug newsm59  ura Tada А след годинка- едно сестриче или братче... или и двете   Crazy Весело изкарване и много хубави подаръци да получиш! Party

# 94
Много ви благодаря  bowuu
Да почерпим

Pipi_ много мило, благодаря. От теб човек не може да се скрие  Joy

# 95
Честит рожден ден на малката Валя!

Желая й много здраве,щастие и дни изпълнени с усмивки!

# 96
Честит рожден ден на Валя, да е умна и послушна и много да радва мама и тати

# 97
 _baby честит рожден ден на Валя, да ви е жива и здрава и по малко пакости да ви прави.

Боби петров е горе в Алпикото утре преди обяд има консултации и можеш да го намериш там Pipi_ или в отделението да ПИТАШ ЗА НЕГО

# 98
  • Бургас
честит рожден ден на Валя, да е здрава, весела и много радости да ви носи
това малко да се посмеем го пускам...а за Валчето- много подаръцииииииииии

# 99
Здравйте и от мен,Честит Рожден Ден на Валето.
 Аз обаче не мога да слагам картинки не знам как,но вие достатъчно сте сложили Simple Smile
Весело изкарване на празника.Аз днес заминавам за Мездра за няколко дена и към неделя ще се приберем. Приятни и усмихнати дни ви пожелавам.

# 100
Много ви благодаря. Сега отивам да я къпя малката, че яде шоколадова близалка и стана на прасенце, а преди това и бисквитка. Шоколад има чак в пазвата. Качих снимки в албумчето, но още не ги е качило на сайта. Те с тази нова визия ме учудиха, а качването с това забавяне е кофти.

# 101
Снимка бг, май няма да ми качи снимките. Ето линк към тях http://www.foto.bg/showgallery.php?cat=3953 Последзните 4, как се е оцапала с шоколада  hahaha

# 102
бубето извиняваи права си

# 103
Oле, каква е калпазанка е тази Валя. Чакай да те питам, ти сега за пръв път ли и даваш шоколад или и преди си и давала?
И да ви кажа, дадох на Криско едно парченце пъпеш, така му хареса, смука го, дъвка го и най накрая като останало много тънко си "отхапал" една малко парченце и се опита да го глътне, но уви оказа се прекалено голямо за него. Но иначе направо си падна по пъпеша,  дали мога да му правя сок от него или не е много удачно, казват че дините и пъпешите са диуретици.

# 104
Още когато ходихме на Козлодуй, Валя яде шоколад, но малко. После много беснее. Тази вечер беше писта в нас. Тичаше с проходилката като луда  tooth Поспа до към десет и след малко се надявам да заспи и да не се буди, че това ставане нощем ни побърка. Сутринта съм станала в 2:30 и до този мил момент, не съм лягала. Много трудно нещо са това зъбите  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт