Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-18)

• 21 277
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро за нас, но в София, челопеч и Чепинци  хората са се събудили от взривове  ooooh! Дано да няма опасност  Praynig

# 106
леле как се е омазала, кога ще доиде и нашето време да ядеме шоколад, то сега аз не смея да ям че да не се изрине, а докато почнем сами,
Да ви се оплача вчера ни мъчи много коремчето и 3ч. не е спал място не можахме да си намерим. успя да налълни паперса и като хапна заспа така сладко. качвам снимка как дремеше на кракът ми и аз не смеех да мръдна.

# 107
  • Бургас
afroditka1783, ма той Алекс вече дългокос, бе, лелееееееей:)))пу, пу, сладур..и ние искаме вече да гушкаме бебееее...Simple Smileи заедно с колИчките после:))), не с кОличките, че тия кОликииииии:)))
хубав ден на всички, аз нещо не се наспах тази нощ и ми едно уморено..ама готино..Simple Smileапропо, има мис Враца днес, някоя мама, ако иска, може да се цани..да не ида аз..хахахахахха..

# 108
На нас ни изби днес първото зъбче, обаче детето вече не се държи чак толкова мъжки. Явно боли повече след като пробие зъбчето, че то не е мрънкане не е чудо.. Ще ходя да му купувам някакъв гел, че ми става жал като плаче, а Панадола много, много не помага.

# 109
Red_Sonya честито ви първо зъпче, дано другите да ви е по лесно, и ние днеска сме малко от мрънкащите и искаме да ядем през 2ч. и ни отиде режима отвсякъде, тази нощ май няма да спя много newsm78 Blush ама си е мишлето на мама Hug Heart Eyes

# 110
Здравейте и от мен,да ви се похваля,в Мездра нощно време си е направо рай,такъв хлад,човек да се наспи направо.
Red_Sonya честито зъбче,успех и с останаталите  newsm10

# 111
Хей мами, как сте? Честито зъбче на Криско. Дано бързо мине Hug
Афродитка, вие много коса имате наистина...ние сме с мнооого рехава косичка. Даже като си омота пръстчетата в косата и подръпва та се скубе Crazy Качих снимки в албума да ни видите колко сме пораснали Flutter
И на мен ми се яде шоколад, ееееееееей ooooh! Ама ме е страх да не направя някоя алергия на Миша. Tired Айде ще премъча без сладко още някой месец... Лека от мен, че след час ще се събуди да яде Hug

# 112
Мами- поспалани, къде сте? Ние изпуснахме разходката преди обяд щото напече яко и сега си спим кротко (пу-пу) на хладно вкъщи. Вие какво правите? Има ли някоя от вас инфо за това как вървят цените с най-големите пакети пелени на Памперс- 3ти номер. В Кауфланд беше към 30лв май. А в Мечо Пух да знаете? А ако някоя взима от Sleep & Play голям пакет пак може да сподели цена на 3ти номер. Hug Приятен и прохладен ден ви желая! Peace

# 113
Да ви се похваля-  накърмих преди малко Мишел и тя заспа докато сучеше. Оставих я аз леко (винаги я оставям по гръб, а главичката на една страна) и почнах да се изцеждам другата гърда. Като погледнах след малко мишенцето- тя спи на една страна и аз  #Crazy newsm78 Даже малко се просълзих... Whistling  Blush Колко е хубаво да гледаш детенцето ти как расте и научава нови неща Heart Eyes
Ей, ама вие къде сте днес? Thinking

# 114
Аз съм тук, но имам работа, нали утре РД ще празнуваме и кръщене ще правим.

# 115
  • Бургас
Танче, вече втора бележка получавам и все ти е препълнена пощата и няма как да отговоря. Поизчисти я.Simple Smile Да, утре ще се видим!:)
 Мила Мише, много се радвам за вас с бебенце, бъди в умиление и имай много радости. Времето поразхлади и явно всички са навън. И аз излизам. Лека!

# 116
здравейте и ние днеска след прегледа на бебо направихме едно бързо кръгче из града да си оставя болничния до работата, ама то било хубаво така. кеффффффф скоро щр се присъединя към вашите разхотки само с кърменето ми е зор, че като ревне се чудиш къде да се скатаеш

# 117
здравейте и ние днеска след прегледа на бебо направихме едно бързо кръгче из града да си оставя болничния до работата, ама то било хубаво така. кеффффффф скоро щр се присъединя към вашите разхотки само с кърменето ми е зор, че като ревне се чудиш къде да се скатаеш
Има начин за кърменето. Видях една мацка с нещо си беше завила, да не я гледат, а как диша детето не знам. Другия вариант е да не се срамуваш. Ако имаш сутиен за кърмачи, ще ти е  по удобно.

# 118
Ето да четете http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=287641.280. Ще дойде и нашия ред да се разпишем в темата  hahaha

# 119
И аз да се разпиша днес.Май ме хваща следродилната депресия Sad След като изкъпахме Иван и го нахраних,като започна един рев,ама рев....Давам му Бебезан щото мисля че може би вече ни почват коликите,той не иска и да го погледне,взех го на ръце,успокои се за малко и пак започна,и така до преди малко.Накрая и аз ревнах,защото още не мога да разбирам плача му на какво се дължи,не мога да го кърмя и куп други неща.Не знам при вас как е било,но на мен ми е много трудно въпреки подкрепата която Ангел и близките ми оказват.

Общи условия

Активация на акаунт