Отговори
# 270
оф:Спуках се от смях.Жалко ще няма какво аз да разкажа,но искам да следя темата.

# 271
Вчера малката искаше да каже за една паста за зъби ,че ще се казва Тути Фрути, но милата за да се излигави почна да сменя буквите и каза Тути Пyти.. и направо онемях... но добре ,че продължи с римите и не се сети повече за точно тази.

# 272
Сега като четох случките на предните страници се при сетих за братовчедка ми.
На гости сме в тях,тя беше на 5 години тогава.Идват им на гости тяхно приятелско семейство при което мъжа,жената и детето са дебелички.Тя като ги вижда възкликва на висок глас:"Яяяя дебелото семейство пак ни е дошло на гости".Майка и срам...
Друг случай с нея...отишли на село и бабата им казала да си вземат сирене от тенекията в избата за вкъщи.Обаче отишла с тях.Вуйна ми взела една кутийка и започнала да я пълни със сирене.При което братовчедка ми казала :"Мамо какво си играеш с тази малка кутийка?Вземи направо цялата тенекия да не идваме другата седмица пак." Mr. Green
И една моя изцепка като малка на 2 години.(То по-скоро е неправилно изговаряне.)Отишли сме с нашите на почивка обаче аз рева за баба си(Тя се казва Янка).Понеже не съм можела да говоря добре съм викала:"Н`искам баба Я`ка".Демек -Искам баба Янка.Обаче се е чуло - Не искам баба Ягаааа.Една баба гледала,гледала пък рекла:-Ми така е ,като плашите децата с баби Яги,сега ще ви реват я. doh afwitch

# 273
  • Варна
Към пълничката ми приятелка Дария отпрява следната реплика:
"Мама е на диета, а ти защо не си?"

# 274
Как' Сийка, а ти какво щеше да направиш,ако твоето дете искаше да играе с чужди играчки?
Все пак тя е на 2 год и неможе да разсъждава като теб.
Ще ти кажа къде бях аз-седнала на пясъчника.

и моето е на 2 . научи се, като му кажа твоа не е наше да не пипа. Може да иска същото и да ми хленчи на мен, но не пипа, докато не му кажат, Еч може ... е веднъж zаиграл се реве като му вzемат играчката, но и това щ? схване лека полека  Wink

# 275
  • Варна
Това което ще разкажа, се е случило преди около30-тина години  Laughing . Изцепка на сестра ми в такси с мама и тате.

Та значи, пътуват 3-мата в таксито а сестра ми седнала отзад и надвесена между 2-те предни седлки се изцепва за таксиметровия - " Леле чичо, какво са ти мръсни ушитеее....."  ooooh! Без коментар  Crazy

# 276
  • На морето!
Не бяхме ходили у нашите доста време,щото сме далече.Баща ми ни посреща и като се здрависва набързо с нас-големите, се нахвърля към децата да им се радва.Малката нещо се дърпа.Той и казва: дай ми дядо бузка да те цункам, а тя: ми,може като се обръснеш!
И на свекъра ми го е казвала, и тогава ми е по-неудобно.

Най- кофти щеше да е ако го беше казала на баба си.  Joy

# 277
За да се запиша ще разкажа и аз нещо което много ме разсмя навремето..
Преди 1-2 години пътувам в автобус, на предните редици - майка с момченцето си а зад тях бащата с момиченцето... След весело бърборене на момченцето се чува "Тате, Тате , ами помниш ли като пътувахме за морето мама как повърна в автобуса ? " А момиченцето потвърждава. Бащата - "Този разговор веднага да се прекрати!" smile3532

# 278
И аз се записвам в темичката, че ми е много интересна...

Едната история е от моето детство: Дядо ми ме извежда надвечер (била съм на около 4-5 г) на разходка. Заприказвал се той с една съседка (малко гръмогласна), и аз като съм си помислила, че се кара на дядо, вземам един камък и докато се усетят какво става съм й уцелила окото. Самата случка не я помня много ясно, но помня гледката със синьото й око. Триха ми доста сол на главата, но нищо не беше в състояние да ме убеди, че тя така си говори и че не е имала намерение да наранява нито дядо, нито мен. Всеки път я заобикалях от страх. Чак след 1-2 години осъзнах постъпката си и започна да ме е срам от жената.

Другата случка, на която доста се смях беше в една сладкарница на село. Рано сутринта едно момиченце на около 5-6 годинки, преди мен казва 3 банички. И продавачката я пита (там всички се познават и малката живее съвсем близо): Ти ли пазаруваш? Къде е мама? На което малката отговаря: Мама спи с тате. и добавя ....ама не спят... newsm78

Ако се сетя за още нещо, пак ще се включа...

# 279
Добре, че има добри хора, които да ме светнат за тази тема!   bouquet

Ето от мен вместо запис:

Излизаме на разходка, а Калина вижда един циганин със шапка с козирка, каквато често носи баща й, започва да го сочи с пръст и да вика "Татеее, татеее!" Познайте как се изнесох с мръсна газ...  Embarassed Embarassed Embarassed Циганинът също...  Joy

Веднъж сме на гости при приятели, а Калина си бърбори нещо и изтърсва "Мама няма тити", като последното означава "стотинки", но прозвуча като "цици"...  Rolling Eyes Голям смях падна на мой гръб!  Crossing Arms

Преди повече от месец чакаме асансьора за надолу, но както се оказва, сме изпреварили с натискането на копчето някаква лелка, която е за нагоре. Отварям аз вратата, а тя - "Защо ме извикахте?  Close", а аз нищо не казах - затворих вратата и си промърморих "Дебела крава, от къде да знам, че си вътре!  Rolling Eyes" Обаче диването малко запомнило какво съм казала и до ден днешен, като чакаме асансьора, вика "Беа му, беа кауа..." Добре, че и да има хора, няма да я разберат...  Confused

А братовчедка ми като била малка, се развикала насред Графа - "Искам малко сутиенчееее! Купи ми малко сутиенчееее!....  smile3514"

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 16:22 от jane1

# 280
и аз да се запиша с наколко случки  на моето голямо съкровище.
Крис е на 5 г. Пазарим от кварталния магазин...продавачката е голяма приятелка на майка ми. Винаги черпи нещо малкия , но и все го разпитва и така ...Малкия обаче ни в клин , ни ръкав я пита:
Лельо, ти защо приличаш на палячо? #Crazy
Тя се направи, че не го чува, а аз щях да потъна в земята Embarassed ...нещо завоалирах нещата като заговорих за нещо друго.
Ама да си кажа те дечицата са много искрени...ами прав си беше...жената беше с едно ярко червило и с червена кълбеста коса и руж на бузките...ами на какво ви прилича това? newsm78
После като излязоме му обесних на детето как възрастните са доста "лицемерни" /тактични де/ и така не се говори. Joy
И друг случай..Съседка на гости с бебето си, което е на възраст колкото нашето. Минава време Крис умислен...и по едно време изтърсва: Мамо, защо нашето бебе винаги е по-хубаво? ама направо пред гостенката smile3555 Обесних му и за това...к'во да правиш деца Wink
Тук вече по-малък...
Веднъж беше казал на учителката: Защо устата ти мирише на блато? #Crazy Да се скриеш малко е ooooh!
На гости в съседка сме: Мамо, виж, виж тука има прах и очертава с пръстче по мебелите #Crazy.... Аз разсеяна...правя се , че не чувам и сменям темата.

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 10:43 от _venera

# 281
Каза на едно дете на площадката - момиче, на около 10 г. - "Ти си много дебела Shocked,"
Тя наистина беше много дебеличка,.......
Просто ме стегна гърлото как се е почувствало момиченцето.
Опитах се да й се усмихна, и по скоро нея да я успокоя със закачка.
Какво да му говоря на него там..
И въобще как се обяснява на едно дете , че не е хубаво да говори това което вижда...?! Та аз дори не мога да го формулирам.

# 282
Ще ви разкажа една случка от детството на моята баба.Била ученичка и ходела на училище.Веднъж били в час,а госпожата я пратила да види на големия стенен часовник колко е часа.Тя излязла,мотала се в коридора,чакала да мине някоя чистачка да и каже колко показва часовника,защото не го познавала.Никой не се появил и тя се върнала в час.Госпожата я попитала "Еленке,колко е часа",а тя отговорила :"Тамън се е разкрачил".
И една случка с моя син,излизаме зимно време,слагам му якето,обличам си палтото(от лисица)-той ме поглежда и ме пита :"Мамо,твойто яке от куче ли е".
И още една:Връща се от детска градина,имали са тържество за дядо Коледа.Аз го питам "С какво беше облечен Дядо Коледа" а той отговаря "С червена блуза и пола" Joy Joy Joy

# 283
Моята племеница на всички викаше "Ти си гъска",веднъж минава покрай дядо си,мисли,мисли и каза "Дядо ти си гъс"

# 284
  • Добрич
Кръщелницата ми, когато беше малка на гости на баба си/ майка на майка и/ питала един от гостите"Чичко ти правиш ли секс?" Той се направил, че не е чул, но тя упорито повторила въпроса още два пъти, при което мъжът я попитал" А ти правиш ли секс?" Отговорът, който получил бил" Аз само се целувам по устата, а не правя като баба и дядо". Бабата естествено се почувствала много неудобно и решила да разнищи въпроса, когато гостите си отишли. Детето разказало, че когато ходи у другата си баба и дядо вечер като заспят" дядо се качва  върху баба, започва да я целува, после стига и по - надолу, но защо баба не ражда не знам". Майка и разказва, че като била малка през нощта се правела на заспала, за да види какво ще правят родителите и. На въпроса "Теди спиш ли?" не получават никакъв отговор, защото детето не мърда и " спи". При следващата реплика обаче" Ваньо, я извади шоколада дето е под леглото" се чува ясно детско гласче" И аз искам шоколад".

Общи условия

Активация на акаунт