Отговори
# 120
  • Варна
Благодаря ви за подкрепата момичета   bouquet
Вече съм доста по-добре,само малко гладна  Laughing

Гризкай сухарче.

# 121
  • София
Зори, знам как изглежда елдата в натурален вид, защото бях купувала на майка ми за анемията. Но каза, че е гадна и реших, че сигурно в приготовлението бърка някъде. Благодаря ти! Simple Smile Аз затова реших, че е по-лесно в полуготово състояние. Тази, която си взех е само елда без други неща вътре.

Къде се изпокрихте всички?

Тези, които правят ремонти бързо да ни зарадват с по една снимчица да оплакнем око  Wink

# 122
  • София
Момичета, явно съм изпуснала това с обсъждането на стрите и с Матерна Програм...моля някой набързо да ме просветли, защото вече в чудо съм се видяла какво да мажа...а стрии май вече ми се показват  Cry
Извинете ме ако се повтарям, може и на лични да ми отговорите..но моля дайте съвет  Praynig Praynig Praynig
Много бързо едрея и май ще се нацепя Sad

# 123
  • София
Мария, ами незнам дали мога да съветвам когото и да било за стриите, но най-добре си вземи някой крем против стрии пък дано подпомогнат еластичността на кожата. От гена си никой не може да се скрие, но поне можем да намалим последствията. Аз до тук съм пробвала Мустела, тя е доста мазничка, на мен ми седи омазнена кожата до следващата вечер. А Матерната е много леко лосионче и май ще трябва мазане по два пъти на ден. Но е много приятно.

# 124
  • София
Аз се мажа със зехтин и нямам нито една стрия по корема,въпреки че съм + около 15 кг  Embarassed
Момичетата препоръчваха и някакво мазило от мас и невен,ама не помня как се приготвяше  Flutter

# 125
за мазилото от мас+невен и аз съм чувала страхотни отзиви, но не знам как се прави  Confused иначе за мазане против стрий мога да препоръчам продуктите на "Икаров" - "макадамия"+"масло против стрии"  мажа се с тях повече от месец и са страхотни  Party

# 126
  • София
Добро утро! Аз ли съм станало най - рано  newsm78?! Чаком да дойдат да ми сложат комарници на прозорците!
Maria D, за мазилата против стрии сме писали много, аз съм ползвала маслото против стрии на Икаров в началото, но от неговата миризма ми се гадеше, после Мамма Донно на Чико, после Мустела и накрая си направих мехлема с мас и невен, ей, с него се родих, кожата става като на бебе, мека и е подхранена супер! Ако искаш пиши ми на лични да ти дам рецептата!
sisilia, радвам се че си по - добре!
Приятен ден!

# 127
Добро утро. Аз не можах да спя тази нощ Sad Малко преди да си легна почна да ме боли левия крак и като го погледнах видях, че е ужасно подут. Много се уплаших понеже беше само единия крак, а и чак толкова не ми се беше подувал до сега. Дигах го на високо, изстудявах го ама много не ми поомогна. И така цяла нощ се въртях и ставах. От утре съм решила да си почивам повече, че май прекалявам с работата /10-12 часа на ден последната седмица/ Ще работя един ден по-малко за сега, а после може би и още един ще махна.

# 128
Здравейте, момичета Hug
навън вече е жегааааааааа
sisilia, дано днес вече да си по-добре newsm10
В момента се мажа с мляко за тяло на Бетина Барти, и съм много доволна. аз от първата бременност си имам доста стрии, но поне да не стават повече. Според мен е важно да се поддържа кожата влажна, за да не се получават стриите Hug
Лек и усмихнат ден Heart Eyes 

# 129
Добро утро и аз се наспах най-сетне ама снощи бяхм на гости на градинско парти с барбекю и не ни се лягаше.Аз днес си поспах ама милото ми стана в 7,00   Rolling Eyes За срещата ,ние сме направо камерен състав ама така е в неделя посред лято,остава в 16,00 на фонтана на Славейков ,нали? Айде ,отивам да хапна че вече ме подритва гладния господин Joy

# 130
Добро утро! Аз ли съм станало най - рано  newsm78?!
Не си  Wink, аз станах в 7, но досега се мотах в шетня,малко почивка ми се полага  Laughing. До 4-я месец ми беше толкова отпаднало и уморено, че имах сили след работа само да се дотътря до дивана и да се пльосна. Сега вече живвам и въвеждам къщата в ред. Като ви четях досега как бършете прозорци и др.уморителни дейности.....мислех си, че сте някакви свръхчовеци  Joy. Явно просто доста тежко съм карала началото на бременността.
mylili, взех 1 скалария и двойка тернеции. Имаме един грамаден скаларий  Laughing, който много не обича мъниците, що рибки изтормози от преследване и те умираха милите, чак го намразих. Но сега се е кротнал, тия новите не ги закача (учудващо!) и съм си намислила след около седмица да взема още, в магазина харесах едни нови непознати за мен и си харесах и неони, много са красиви.
Абе, толкова сме ги дъвкали тия стрии, много ме съмнява ефекта от скъпите кремове, които купуваме. И аз мажа редовно, но май само да ми е чиста съвестта, че правя нещо за себе си  Sunglasses. Иначе убеждението ми е, че ако кожата е проблемна - спасение няма. Първия път качих 25 кг - нямах нито една. Досега - 15, и още нямам слава богу. Момичета с много нежна и прозрачна кожа сложат 5-6 кг и се нацепват  newsm78. Виждала съм доста заоблени жени без грам целулит, виждала съм и кльощави момиченца с отвратителен такъв. Всичко това не значи, че не трябва да се поддържаме, ако мъжа ми беше богат щях да съм клиентка на най-скъпите козметични салони, със стряскащи цени на процедурите  Joy. Просто размишлявам на глас  Peace
Мими, наистина поработваш повечко, не е лошо ако имаш възможност да ограничиш темпото  Hug
Приятна среща, момичета, чакаме снимки!

# 131
  • Варна
С първата си бременност никой не ми е казвал да се мажа с нещо. качих над 30 кг. и нямам нито една стрия. А сега съм качила само 3-4 кг. и вече цялата съм нацепена, въпреки мазането със скъпи боклуци. newsm78
Алисс, и преди някой те пита, ама не видях отговор. защо лентичката ти има само 8 месеца?

# 132
  • София
Мацки, забравих да ви кажа да не ме чакате за срещата, след малко отиваме на имен ден на милото на брат му и няма да успея!

# 133
Добър ден!Тъкмо се прибирам от балкана и бързам да ви пиша за прегледа в петък!..мина страхотно, както и очаквах.Д-р Даскалов е страхотен човек, страшно позитивен и обстоен.Похвали ми доктора при който ходя на ЖК, каза много хубави неща за него.Познават се.

Бебо е добре близо 700гр тежи и все още върви със седмица напред.Първото, което му казах че искама да знам понже вече ми е правена фетална е пола.Насочи точно там апарата и аз си го познах- "Мъжко е нали?", а той ми каза "Добре дошла в отбора на свекървите!"  Joy много се смяхме и времето мина неусетно.Гледахме и обсъждахме всичко близо час.Имаме 10-на клипа и снимки.На мама красавеца има страхотно лице и бузки.Много му се радвам, да е жив и здрав!Моля за син щъркел  stork-boy

Сев, Гери- много исках момиченце и вие предполагахте че чекам такова, но не познахте.Нищо следващия път!И без това ще има второ искам и от двата вида Laughing Направо съм на седмото небе. newsm44 newsm68 В момента и при мен е седалищно, но изобщо не се притеснявам.Има доста време както дойде така.Страх ме е от секциото, но си мисял че ще се обърне моя палавник. Wink и живот и здраве всичок да мине нормално.

За мазането и стриите много е важна и самата кожа,както е казала Пуки.Хубаво е да се мажем, но някой наистина са по-склонни към образуването на стрии.

# 134
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Hug  Hug  Hug Ето ме и мен! Заровила съм си главата в Хомеоптаията и не мога да я махна от там! Не ми остана време за вас, но от това което прочетох мога да кажа няколко неща:
- за елдата, аз слагам 1 в.ч. + 3 в.ч. вода и слагам на котлона да се свари, когато заври намалям котлона на най-слабото! Когато е готова, т.е. поела е цялата вода и като изстине, слагам в купички и нарязвам плодове - праскови, каисии или ябълки, малко канела и слагам пекмез (меласа или петмез-така се знае в БГ). Вадя я от хладилника 1 чса преди закуска и така закусваме с дъщеря ми! Смесвам винаги елда + вит. Ц, защото желязото се разгражда по-лесно съвместно с витамин Ц! И аз и дъщеря ми я обожаваме, дъхът за които говорят много хора изчезва! Може да се направи и солена като ориз, с подправки и зеленчуци, пак е страхотна!   chef
- за стриите, предната беменост се мажех с бебешко олио ба Джонсън! Нямах стрии, докато не станах 39 седмица! Корема ми съвсем леко се нацепи! Сега не мажа с нищо, защото разбрах, че мажеш или не всичко е до ГЕН! А кожата ми е постоянно влажна, тъй като е доста горещо! Така, че помислете преди да си хвърлите парите на вятъра, дали не е по-добре да купите нещо за бебе  Peace Ако някой ми каже аз се мазах с еди си какво и не се нацепих, веднага ще попитам, а ако не се мажеше дали нямаше пак да не се нацепиш! http://www.fema-bg.com/index.php?m=1160&lang=1
- за лошото Sick аз едва качих няколко грама до сега, като често съм 83 кг, а забременях 85. От няколко дена пак ми става лошо, дори п... Не знам какво да правя вече! Само вечерята ми минава добре, хапвам доста + плодове преди сън! Имам сили за 100 човека, пия желязо, защото взе да ми пречернява и фолиева киселина пия, но се тревожа, че не качвам кг, а бебе си взима всичко от мен! После за мен няма да остане нищо и да не би да ми отслабне имунитета! Знам ли?  newsm78

Ние сме с още една принцеса! Ще се казва Берия! Означава: с красота и мъдрост привлича внимание! Тук всяко име означава нещо, това е много хубаво и почти винаги значението отговаря на самия човек! Вие имате ли си имена вече? baby_neutral

Вземете ме и мен на срещи  Hug Хубаво да си прекарате! Леко бременеене не всички ни!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт