Жегите не ще ни спрат, ЯНУАРСКИ тумбаци скоро ще личат

• 20 492
  • 268
  •   1
Отговори
# 150
  • София
emmsski аз съм на същото мнение, никакво оставяне на произвола на случайния екип, това е много рисковано и много опасно и за майката и за бебето! Може да гладувам, може да не си плащам парното и водата и тн. но ще събера пари за избор на екип 800 лева , за да съм спокойна, че екипа който ще избера ще има някаква отговорност спрямо мен! Дано Господ ни помага,да няма такива трагични случаи като твоя.
Пожелавам ти много красиви моменти с тази бременност и към Нова година много красиво и здраво бебче с незабравима усмивчица!
 Hug

# 151
Тази седмица почти нямам никакво време за четене и писане, а и ми е така изморено.... Дано да отмине този период Simple Smile

Гледам темичката е напреднала много. За самолетните компании предполагам, че разрешават полети на бременни. Веднъж пътувах с вътрешна линия в Щатите и до мен беше една мама в доста напреднала бременност (мисля, че беше към 8-ми месец). Дори беше и с малко дете и с корема и нямаше проблеми Simple Smile Така че спокойно на плануващите екскурзии.

vesito82 другия път някой като те ядоса просто го хващаш и  fight или направо го уволняваш, да не му знае много устата Wink И без това вече си го преценила, че не е подходящ.

emsski много неприятна случка Sad И мен ме учудва това безхаберие и отношение. Дано да не се случва на никой. Само компетентни и отговорни лекари!

# 152
  • София
Здравейте, януарки Simple Smile

Аз съм само на гости сега ще ви попрочета и искрено се надявам само хубави новинки да има... После пак ще пиша

bouquet за всички

# 153
Момичета дано съм последната, която напуска темата Sad
Снощи на прегледа не чухме сърдечна дейност...в момента дори пиша от болницата..
Желая ви весел уикенд и леко бременеене! Hug Heart Eyes

# 154
  • София
MTVCry Cry Cry Cry Cry
Съжалявам много, за това което ти се налага да прецивееш- Cry Cry Cry
Силно се надявам да намериш вяра и сили да продължиш напред- Praynig Hug Hug
Дано да имаш хора до себе си, с които да споделиш болката и да подкрепят в този тецък за теб момент!
Прегръщам те силно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 155
MTV,просто не знам какво да ти кажа,много съжалявам за това което преживявяш в момента.Силно те прегръщам и ти пожелавам скоро пак да влезеш в нашите редици Hug

# 156
MTV,съжалявам за случилото ти се!!!
дано след няколко месеца пак да си в отчетни Hug Hug Hug

# 157
MTV,само искам да кажа,че просто не е честно Cry CryНе знам вече,мислех си ,че сме прескочили рисковия период,но явно не е така.Започвам да се плаша вече,а и след историята на emsski направо съм потресена от всичко Tired.Съжалявам момичета,за товва което изживявате.Кураж и много късмет и щастие занапред Hug Praynig  bouquet

# 158
  • София
МТВ, толкова съжалявам Sad  Hug и се надявам скоро пак да имаш повод за радост... всъщност съм сигурна Simple Smile

на останалите момичета пожелавам леко бременеене и до скоро Simple Smile

# 159
  • София
Еmsski....нямам думи за лекарският екип, който те е оставил и теб и детето на произвола.

Преди малко бях написала един дълъг отговор...ама ми спря нета и не можах да го пратя. Може и за добро да е било, защото като четох историята на Emsski, много се ядосах...и част от поста беше доста краен Crossing Arms( признавам си)

имам близка пряителка, която по същият начин беше"зарязана" в Шейново по време на Деня на Акушерите( или др. лекарски празник)...детето беше с къса пъпна връв и се беше и омотало...за малко не го изпуснаха.

Случаи такива много, за съжаление.......мъкар че ако си ангажираш екип или Лекар пак не може да си сигурен, че точно като тръгнеш да раждаш, няма да ги свариш след нощно дежурство, или бързащи за часовете в частният си кабинет.  В такъв случай, пак "претупват" в стремежа си по-бързо да свършат" работа".

# 160
Продължавам да ви чета, малко по навик, но сега искам да се включа. Дано не се сърдите, че досаждам.
MTV, много, много съжалявам и ти стискам палци. И аз си мислех, че след като отмине повече време, е минал опасния период, но риск май си има докрая. Важното е да си попаднала на точен доктор, за да нямаш проблеми и след това се надявам пак да бременеем заедно.
Еmmsski, твоята история много ме трогна. Пожелавам ти този път всичко да е наред и през зимата да гушкаш здраво бебче.
Майка ми е преживяла същото, с моя сестричка, но аз съм била сравнително малка - на 4, та нямам спомен. На мен затова ми беше супер притеснено с Ния докрая и ходех на запис на тонове след 8-ия месец през два-три дни и тук ще отговоря и на Смайлинг Сиси. Когато се налага секциото, дори и да е планирано за определена дата, може да се изтегли. При мен така се получи - с термин с Ния 31 март, определена дата за секцио 21 март, на 08 март отивам на запис - леле, лош е, я да те приемем за всеки случай. След два часа - нов запис, пак лош и така на обяд - секцио по спешност. Добре, че така ми се беше свил стомаха от притеснения, че не бях хапнала нищо от сутринта, та иначе не знам какво щяха да правят с упойките.
И аз като Емски - да повторя съвета - наистина има и свестни доктори, но са малцинство и не е голям шанса да случиш на такъв. Така че е по-добре да имаш уговорен екип от преди и всичко да е уточнено. Тъкмо видях, че Бръм го е казала много, много точно.  Hug
Smilling Sisi, виждам, че и ти си от Люлин. Аз зъщо. Въпреки че ви напуснах, ще се радвам, ако като си организирате люлинска среща с Бръм, Vampal, и Kateto83, когато тя се върне от Англия, разбира се, се обадите и на мен. Ще ми е много приятно! Пиши на лични, ако решите нещо.

# 161
  • София
MTV,  сега видях поста ти  Hug дано бързо се възстановиш  и отново да имаш повод за радост!

Miana Nia...много ще се радвам да се видим следващата седмица( например) някъде по Люлин, само трябва да се уговорим с момичетата.

Поздрави и хубав уикенд от мен!!

# 162
MTV, много ужасно много съжалявам.......  Cry

Така се надявах да няма повече пострадали момичета от януарки... Пожелавам ти бързо да се възстановиш, да го преживееш, защото вярвай, има надежда и тя е пред теб! И шансът е във ваши ръце.

Поеми дълбоко дъх и отново напред със спокойствие и вяра!  Hug

# 163
MTV,
искренно съжелявам! Вдигни глава и върви напред- следващият път всичко ще е наред!!! Hug

# 164
MTV и аз искрено съжалявам, каквото и да ти кажа в момента, няма за жалост да промени положението, но се моля искрено за теб скоро отново да си в отчетени Hug Hug Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт