НОЕМВРИйското бонбонче, вече е колкото балонче!

• 10 715
  • 312
  •   1
Отговори
# 225
Като пиша имената на кирилица едно бебе, като ги пиша на латиница - друго... и все едни такива красавци........... Shocked Grinning Grinning Grinning

# 226
е то и аз се забавлявах 100 пъти и различни  newsm62 ама малко усмивки не са ни излишни smile3533

# 227
  • Бургас
Norass миличка в Бургас всичко е възможно #2gunfire #2gunfire #2gunfire!
Разбира се, възможно е  да не видят, че бебетата са 2, и да не успеят да различат 2 различни сърдечни тона, ако съвпадат, но това се случва изключително рядко!
 Исках да визирам изненадите с пола, а не да те плаша Hug! Извини ме моля те! А какво да ти кажа нашите лекари са уникални затова масово бургазлийки ходят да раждат в Сливен или Поморие (аз съм се ориентирала към София, ако всичко е наред дай Боже Praynig)!
Така че "спокойствие и само спокойствие" - както казва Карлсон, който живее на покрива! rotfImbo Joy rotfImbo
Лека нощ на всички!
P.S Според това чудо побликувано от shoppy http://www.byebe.com/bg/ на въпроса "Какво животно сте?" Аз се явявам в ролята на МАГАРЕ а нашият татко като ОФЦЪ! newsm62 newsm62 newsm62 - размазахме се от смях! Благодаря ти shoppy - отдавна не се бях забавлявала така! Hug

# 228
  • Пирдоп
Когато направих кръвоизлив в 13г-с., лежах в МД. Д-р Дяволов като ме гледа при изписването ми каза пола, ей така без въобще да отворя и дума. Тогава си помислих, че е твърде рано за да се каже категорично. След 4 седмици на ФМ, доктора пак потвърди казаното от д-р Дяволов. Сега на 16 на следващата ФМ, чакам с нетърпение да видя, дали пак ще ми кажат същото.

# 229
Добро утро мамчета.Как са коремчетата?

# 230
  • Попово
 Hug гутен морген и от нас  Hug
какво става из Сф? как сте мацки, притеснявам се за вас с тези взривове  ooooh! дано всичко е ОК Praynig

# 231
Добро утро и от мен,
да дам отчет за вчерашния ми преглед всичко е наред с бебо развива си се точно и оговаря на седмиците си, което ме зарадва защото предния път изоставаше малко. Пак не се видя пола или доктора не ми казва, но аз не бързам има достатъчно време. Чухме сърчицето и как диша.

Какво става в нашите редици много слабо се представяме малко сме изписали тези дни.
Какво става с Тонеса не се е включвала от два три дни.

Софийските мами пишете всичко наред ли е с вас, че и аз се тревожа за вас  Hug

# 232

Добро утро  Simple Smile

# 233
  • София
Добро утро момичета! Давам отчет от името на част от софиянки: Не е толкова страшно за сега. ДАНО няма вредни вещества във въздуха - за сега твърдят, че всичко е наред. При мен само се чу тътена сутринта и последващите взривове разбира се. В офиса, който е по-близо нищо не се усеща като миризми...

Иначе да ми стискате палци следобед от 16.00 - на преглед съм - фетална... Може и да разбера пола най-сетне...

Целувам ви всички!

П.П.: Софиянки - моля ви стойте на затворено, затваряйте прозорците и не излизайте днес!   bouquet

# 234
Добро утро Party Отново жега  sweating голям мор.
И отново бачкане, а как ме мързи самооо и ми се  smile3507
Стискам палци за прегледите и чакаме добри новини.
А софянките да се крият  Hug

# 235
  • София
Здравейте момичета!
Страшно се ядосах, че сума време няма информация за взривовете #Cussing out Просто безобразие #2gunfire Явно трябва бате Бойко да е навсякъде и да демонстрира супер сили.
Мама е химик и каза, че по цвета на облака и миризмата, която описват се носят разни серни и азотни съединения. Засега поне вятъра не духа към София, но не ми си мисли за горките хора, които живеят наблизо. Казаха да се затворят прозорците. Да ама техните като са изпочупени къде ще се скрият? Вече били с главоболие и обриви.
Забравих да ви се оплача, че хемоглобина ми е нисък и сега трябва да пия желязо.

# 236
  • Монтана
Добро утро  Hug
Рядко пиша тъй като няма нищо ново при нас бебо е добре започна много да шава . Започнах ме да се замисляме за име та спора ни е дали да е Мадлен или Мая. На вас кое ви по допада.

# 237
  • Стара Загора
Много хубави имена! Аз лично между тези двете трудно бих избрала... Хубаво е когато се избира име, да се мисли и за вариантите на галено. Вижте дали тогава няма да надделее някое от имената. Но на което и да се спрете - много са нежни!

# 238
Добро утро, мамчета!
Дръжте се, софиянки. Simple Smile  
И двете имена са много хубави, но на мен май Мадлен ми харесва повече.  Grinning
Хайде приятен ден от мен.  Hug

# 239
  • София
Евлогиева аз съм пристрастна за имената - много харесвам българските - и в този смисъл Мая ми е по-близо до сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт