НОЕМВРИйското бонбонче, вече е колкото балонче!

• 10 716
  • 312
  •   1
Отговори
# 210
Нора, според мен проблемът с пола е най-вече в това, че лекарите избързват и го казват в твърде ранни седмици. То наистина си е голямо събитие, но в началото е доста трудно да се определи. Аз преди месец-два си казах тук, че очаквам изненади, защото просто 12-14 г.с. е твърде рано за подобни неща Wink.
Да, така е... и моя лекар не искаше дори да предполага пола, но понеже настоявах, изказа предположения и в двата случая.
Приятелки, които вече имат големки деца и са ги гледали на обикновен ехограф преди време, споменаха, че пола се вижда най - сигурно в 7 месец, ако положението на бебето позволява да се види.
Моя док е категоричен - "до 22-23 седмици само предполагам!"
Няма как... ще чакаме. Хубаво е да се знае, заради приготовленията и готовността с именцето, но...

Случвало се е до самото раждане да се твърди един пол, а бебока да изненада всички  Grinning

# 211
При мен беше същото - лекарката ми първият път ми каза чак в шестия месец, че е момиченце, иначе не искаше да избързва.
Сега аз я натиснах и тя дълго се колеба, но и тя ми каза това - че в тия начални седмици си е чисто търсене на сензации определянето на пола.  Laughing

# 212
И аз съм на мнение да не се избързва с пола, когато е сигурно видяното, тогава да казват какво е бебчето. Аз разбрах преди три седмици, защото бебо се беше обърнал подходящо са повода Heart Eyes А и докторката ми казва само ако е 100% сигурна, въпреки че за мен е 100% в случая "Око да види ръка да пипне!" Mr. Green
Хайдееее, прохладна Ви вечер. На мен ми приключи работното време и ще избягам на сокче и сладоледче по кафенцата със сестра ми. Да се порадва и тя на тумбака малко Hug

# 213
Кармрлита мила прегръщам те ...не унивай  Hug

# 214
  • София
Здравейте, банда тумбаланки! Hug  preggo
Не съм писала тези дни, просто защото няма какво да пиша, а най-мразя да чета празни постинги, затова се въздържах.

Искам да кажа на Кармелита, че я разбирам какво преживява, съжалявам  Flowers Rose за загубата на бебчето и от все сърце стискам палци и пожелавам това да е последното лошо нещо или препятствие, през което й се е наложило да премине през пътя за щастието! Миличка, когато се оттърсиш от преживяното, намери сили да посрещнеш всички хубави неща, които сигурна съм, тепърва ти предстоят! Hug Flowers Four Leaf Clover

Аз вече не ходя на работа, дадоха ми едномесечен болничен, защото кръвното тези дни доста ми играеше и док препоръча пълна почивка, повече лежане и минимално натоварване. Затова отсега нататък ще мързелувам и работя над себе си Mr. Green

Днес сутринта излизах с една приятелка и 6 месечната й дъщеричка, която е станала голяма сладуреста бонбона. Катоо я видя всеки път каква е бузеста кукла и нямам търпение Ноември, живот и здраве, и аз да гушкам своето бебче Praynig

Купих си и една бяла шапка с голяма периферия, за да ми пази главата от слънцето. Сега съм като героиня от горещ латино-сериал  Flutter

Напоследък ми се случва почти всеки ден да усещам бебочко, тази сутрин имах чувството, че се завъртя и беше като пумпалче Party

Днес, на връщане от разходката, си купих един крем за корем и масаж на Кокона, имаше само това в аптеката. Аз се бях настроила за кремче на Чико или Мамма Донна, но т.к имаше само Кокона- взех си него за проба. Някой ползвал ли го е, да сподели впечатления newsm78

# 215
Мамчета, някой в темичките по - назад питаше за кремчета против стрии. Вижте на какво попаднах - рекламата твърди, че този крем премахва стриите след раждане нацяло.
Има и клипче...

http://www.mango.pl/products.php?akcja=spd&dzial=39&id=513

http://www.callsell.tv/shop/component/page,shop.product_details/ … temid,4/vmcchk,1/

# 216
  • София
Здравейте! Приятен и прохладен ден на всички!
Илка, когато ти казаха, че чакаш момченце а после се оказа че е момиченце, на какъв апарат ти гледаха?????
Засега и аз съм с  момченце но не беше на 100%, на 4Д ми гледаха. Сега и аз се замислих че може да стане обратното.

Иринка, за теб и другите дето се чудят защо така ни е изчезнало пишлето:

В 12 г.с. на ранна ФМ ни казаха, че евентуално ще е момченце, но и самия доктор каза, че нищо не е окончателно все още, защото е много рано. Не ни е казал да му е видял тестиси или пишка. Сега се замислям, че може би просто по пулса е предположил - нали и това имаше някакво значение?!
Сега в 20 г.с. на ФМ ни казаха 100% момиче. Бебка беше застанала според мен много благоприятно. Докторката ни показа много ясно къде точно са срамните уснички имаме и 3Д снимка на краченцата и съвсем ясно се вижда, че между тях нищо не стърчи  Embarassed
Пускам и снимка в албума за по-нагледно  Wink

Относно "познаването" на пола наистина си мисля, че има значение в коя седмица е бебчето и как е застанало. А куриози относно грешен пол - много. На братовчедка ми след като цяла бременност й казваха момиче в 9 месец й казаха, че ще е момче и то й го каза уж много голям специалист. Накрая все пак си се роди момиченце  Mr. Green Така че 100% сигурност чак на самия финал  Peace

# 217
  • София
Хмм.... нещо не мога да се справя с новата организация на албума  newsm78

# 218
Здрасти отново Hug
Да помрънкам малко - от три дни след обяд започва да ме цепи главата - просто не се издържа  Sick
Не съм болна и нямам температура - гадост - от ниско кръвно не страдам - или поне така си мисля - гнус абсолютна!
помагайте - кво да пия newsm78
Освен това имам перманентно газове - просто вече ме е срам - и не се търпи - оня ден се изпуснах по време на една среща - ужас! Joy Joy Joy - а иначе нямам запек - напротив - от както забременях дори малко по редичко го давам от колкото трябва - някой има ли такива проблеми newsm78

# 219
  • Бургас
Здравейте!
Puh - честито ти синьо детенце  Laughing!
Момичета, за мен най-сигурно пола се определяу като ти дадат бебока в родилното Joy  Joy  Joy! Приятелката ми къде ли не ходи да я гледат за второто и всички бяха категорични че ще е момченце, в деня на раждането я гледаха- момченце! Всичко чудесно ама се роди момиченце при това двойно newsm78 - никой до края не разбра че ще има още две щерки smile3532Сега с таткото си имат три принцеси в къщи - така че каквото и да ти кажат винаги има и изненади!

# 220
Денчо мила иди гастроентеролог да ти погледнат чревцата Laughingи аз бях така изписа ми Креон и сега всичко е ОК .Било нормално  Party,а аз така се бях нашашкала ходя си и пръцкам като кретен Не е опасно за бебчо и сега е момента да се вземат мерки ,определено подобрява комфорта
Успех Hug

# 221
И на мен доки ми каза за пола 20-22 г.с. по-рано отказа да коментира, въпреки,че ние си направихме устата да питаме два пъти...

# 222
http://www.byebe.com/bg/
хахах вижте какво намерих  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 223
# 224
Здравейте!
Puh - честито ти синьо детенце  Laughing!
Момичета, за мен най-сигурно пола се определяу като ти дадат бебока в родилното Joy  Joy  Joy! Приятелката ми къде ли не ходи да я гледат за второто и всички бяха категорични че ще е момченце, в деня на раждането я гледаха- момченце! Всичко чудесно ама се роди момиченце при това двойно newsm78 - никой до края не разбра че ще има още две щерки smile3532Сега с таткото си имат три принцеси в къщи - така че каквото и да ти кажат винаги има и изненади!
Shocked За пола - разбирам да не може да се познае, но за това колко бебета са... Shocked Ти сега ме стресира  Grinning
Как са могли да не разберат, че има близначета в коремчето на майката... Може ли наистина да се случи такава грешка...??

Общи условия

Активация на акаунт