НОЕМВРИйското бонбонче, вече е колкото балонче!

• 11 267
  • 312
  •   1
Отговори
# 75
Юлия не плачи бре мило , то и аз днес ми е такова ревливо , ама какво да се прави Heart Eyes
Ти защо не спиш , при вас не е ли нощ newsm78

Анутев  приятна ви почивка Heart Eyes

Ама днес голяма пустош тук , къде сте се изпокрили пак  Mr. Green

# 76
Добро утро на всички Simple Smile

Аз минавам само да се запиша и да ви пожелая спорен ден/седмица Hug

Илка, дано да си по-добре вече Simple Smile

При мен няма нищо интересно, затова отивам да се трудя на тръстиката Wink

# 77
  • София
 newsm10

Всичко е наред!
Вчера наистина беше доста неприятно усещането. Цял ден ме стягаше тумбата и не минава и не минава! Така се бях притеснила накрая. А съм 99% сигурна че си бяха контракции това. Thinking
След поста ми веднага се изтреляхме с бъдещия татко към Шейново, че ни е най - близко. Там се въртяхме 5 мин. из коридорите и жива душа нямаше. Нито на информация, нито регистратура - никой! Пълно мъртвило. По едно време видяхме една бременна, та тя ни опъти към някакъв кабинет, където евентуално можело да има доктор. Е, намерихме го този доктор. Беше малко странен, но все пак доктор. Погледнахме бебо, спинкаше си сладко. Ох, такова ми е сладурче. Показа ни кое му е плацентата, кое - пъпната връв. Гледа матката, каза че не вижда контракци и че е спокойна. Но най-странното беше, че каза, че май е момиченце.  newsm78 Сега чакаме с нетърпение утрешната ФМ да разберем най-накрая що за човече живее в мене.
Та изписа ми някакви конски дози но-шпа и някакъв Магнелик В6 (или нещо подобно), които нямам намерение да пия!  Crossing Arms Става въпрос за 3х2! Това ми се струва страшно много.  ooooh! Още повече, че вече се чувствам перфектно!  Heart Eyes
И вчера за награда за цялото притеснение след прегледа с таткото седнахме той на по биричка, аз на по сокче малко на въздух навън и бебо не спря да ме рита. Ама толкова отчетливо! Не ми се беше случвало до сега  Hug

И така с нашите премеждия вчера. Иначе бяхме на почивка една седмица. Беше много приятно. И беше пълно с бременни жени! По едно време бяхме 4 бременни край басейна!!! Shocked Е, аз бях най-малко бременна де. До тях направо изглеждах леко преяла  Mr. Green

ladybebi да знаеш, че през цялото време на почивката съм те мислила! Имахме интернет там и единия ден се вмъкнах тайно да видя какво правите. Надявам се всичко да е фалшива трвеога и нещата да се развият по най-благоприятня начин  Praynig Hug

Някой има ли идея какво става с Мая?

Хриска, чао от мене и да си пускаш нет бързо! Naughty  Hug

Варненците - страхотни сте! Много ви се радвам как се организирате и благородно ви завиждам! Надявам се края на юли и аз да се присъединя за една срещичка  Peace

# 78
  • София
Здравейте!
Илка, да пишеш как си  Simple Smile.
Къде изчезна Валя - Вале, пиши ни, че си добре Hug.
Ели и моя малък човек доста си мърда Hug.
Анутев приятна почивка  bouquet.
Хриси, задължително да ни информираш за себе си  bouquet. Пожелавам ти да изживееш прекрасни мигове с малкото ти синче в корема, много да си щастлива и да си почиваш за да събираш сили за човечето Heart Eyes.
А на вас не ви ли се струва, че времето започна бързо да си минава и ей сега дошло време за бебетата Hug

# 79
Здравейте милички!
Наистина времето се изтъркулва доста бързо! Tired
При мен всичко е наред,продължава да ми прилошава,преди час пак,много жега бе,ад просто,не е човешко,че цялата седмица я дават 34 градуса,все гоня климатиците Crazy
Отивам да ви чета,поздравления за варненската среща,едни засукани порции гледах Blush Laughing

# 80
..............................поздравления за варненската среща,едни засукани порции гледах Blush Laughing

Рози и аз това забелязах  Mr. Green Хапнали са си добре май   chef
Браво за срещичката ви варненци Heart Eyes

# 81
  • София
Хайде в по-нормално време: ДОБРО Утро Simple Smile

Илка, радвам се, че си ок. За магнезия - питай си пак доктора, защото той много помага при такива стягания и не е вреден. Може би е добре да го пиеш все пак.

Yuliya2008, гаденето ми е на приливи и отливи и на мен като на теб ми минават само разни гастрономически мисли, а после бързо ми се повдига от храната, която съм яла. За уикенда бяхме във Велинград и в хотела имаше 5! вида сладолед без захар /такъв не бях намеирала от миналата бременност, а го търсех под дърво и камък тука/ и какво стана - поръчах си и ми призля от любимите ми видове  Sick
В ЖК докторът ми каза, чесе било случвало и да ям на често по малко. Днес ще питам и докторката от ФМ. /вече почнах да си мисля дали да не ида на гастроентеролог  newsm78 /.

Приятна почивка, Ани!

# 82
Привет на всички  Hug
Много  sweating бреее. Исках да е по-топличко, за да си нося сладките роклички, ама чак толкова горещо. То бива, бива, амааа ......... едвам се диша.
Аз да се похваля, изкарахме готина събота и неделя при мамето. Милуто за първи път усети топчо  newsm44 и беше много щастлив.
А сега отивам да видя вие как сте я карали през уикенда  Hug Hug Hug

# 83
Илка много се радвам, че сте добре с бебчо.
И аз се притеснявам, че Мая не пише.Дали е свързано с резултатите от амниото. newsm17 всичко да е наред.
И Лейдибейби не се е включвала май.Нейните резултати излизат в четвъртък ако не ме лъже паметта. newsm17 и за нея с бебчето.
Тин нашия татко вчера държа ръката сумати време да го усети, ама не ще детето.

# 84
и нашата бебинка притихва като иска да я чуе татко й. Laughing

# 85
Добро утро,

И аз силно се притеснявам за Мая, дано да е заминала на почивка и да няма интернет, а да не е нещо, свързано с амниото  Praynig

Илка аз всеки ден пия магнезий, точно заради такива стягания и болки. Не е вреден, а помага срещу разни контракции...

Ние вчера страхотна разходка му дръпнахме и пак съм изгоряла като текезесар - на тениска  Mr. Green

Кога ли ще цъкне в 6-тото квадратче, нямам търпение вече  Mr. Green

# 86
Добро утро и от мен,мацки!Да ви се похваля в събота бях на басейнче с коремчето и ми беше супер ,а нашето бебе го усещаме и аз и таткото отдавна.И двамата му се радваме като ритка.  love001 от мен!

# 87
Шамс май днес трябва да минеш в шестото квадратче.Ако не днес утре.

# 88
Добро утро мамчета.
Да ви се оплача,че сега съм  някакъв ревлив период,рева от всичко,много кофти
След малко ще отида на лекар,че нали утре ще ходя на море и искам да си го видя бебочето преди това, а и да питам някои неща.Някои посети ли вече новият подфорум?Аз след малко ще се прехвърля там.
Стискам палци на Мая и Лейди беби,че нали няма да се включвам цяла седмица,дано след това да чета само хубави новини.

ХРИСИ-много ще ми липсваш,включи си нета час по-скоро и се обаждай на Тонеска,та поне да имаме инфо от теб.Пожелавам ти спокойни дни ,пази се от жегата и приятна почивка.
Хайде сега да се нарева newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 89
Малеееееее днес много рев тук бре  Crazy
Или ще да е от времето или от хормоните , може и от двете де  Laughing

Хана поплачи си , поне олеква  Wink И аз сутринта си поплаках , ама аз съм си виновна де , само чета там където не трябва и после реееееееееееееев ooooh!
Къде отиваш на море ако не е тайна Wink

А вести ще пращам разбира се , Тонеска ще ви предава , а и аз ще гледам да се включвам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт