НОЕМВРИйското бонбонче, вече е колкото балонче!

• 10 743
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Oooo добро утро на pepena и Rumya! Поздравления за ентусиазма ви по случай "Джулай" Grinning Grinning Grinning, аз лично заспах като пън и нещо го пропуснах - нещо не ми се ходеше чак до плажа да гледам Васко Кръпката!
Добро утро и на всички останали мами - лек ден желая на всички! И само хубави новини да носите! Peace Hug
Днес ми е първият работен ден от 1 месец (бях в отпуска) - стискайте ми палци, да не ме ядосват колежките smile3515 smile3511 smile3514, че нещо напоследък паля на четвърт!
Спокойно бременеене и културно дебелеене в жегите! smile3533 newsm62  love001

# 136
Добро утро и от мен.

# 137
Добро утро,  preggo !
Честити новинички на всички!   bouquet
Хрис, леко бременеене!  Hug

# 138
Добро утро!
Честити гащи  stork-boy stork-girl newsm10 smile3501 и се усмихвайте повече,мамчета!
Аз все така се страхувам от жегата newsm78

# 139
  • София
Ох, мразя като ми изтича сесията точно на "Публикувай!"   smile3515

Та отново Добрутру на всички (то докато успея да го постна това моя "добро утро" обед ще станеsohappy

Вчера гледам е имало приливна вълна на нови сини и розови гащета! Супер! Продължавайте в същия дух!  Hands Clap

Ние днес от 11 сме на ФМ и вече нямам търпение! Снощи се събудих някъде към 2-3 с мисълта, че още няколко часа и ще разбулим мистерията около изчезналата ни пишшшшка!   hahahasmile3539 Нямам търпение!  smile3508 Таткото също! Вчера само за това ми е говорил! От спешния ни преглед в неделя сън не го лови, къде му изчезна пишлето на първородния?  newsm78  Joy

Много се вълнувам!   yesyes

Ще пиша пак като се върнем от преглед!

Да се пазите от жегата, че е много мор навън май пак!  sweating

# 140
Добро утро, коремета Hug
Честити розови и синички новинки   bouquet
Гледам за почивки си говорите, кой вече заминава, на кой му предстои. А пък аз само работа, работа и то все с крайни срокове. smile3511 Ще ми изпушат бушоните  newsm61някой ден. Имам на всичкото отгоре и една тъпа колежка дето уж трябва да ми помага, ама то повече поразии прави. И познайте, какво накрая аз съм виновна. Ама майната му, няма да се нервя толкова, че бебчо ме усеща и почва да ме рита ожесточено докато не се успокоя.
 Hug  Прохладен ден и усмихнат ден, и да се криете от жегите lovekiss
P.S. Стискам палци на тези които са на преглед днес.

# 141
Добрутру  Mr. Green

Много гащи са се показали, не запомних вече при кого какви, та честитя на всички вкупом  Hug

Темичка и аз имам едно такова добиче в офиса - нито знае какво прави, нито защо, и като оплеска работата ходи и се оплаква на шефката, че не съм й обяснила как става. А е от 5 месеца на работа (аз от 7 де, и никой нищо не ми е обяснявал, ма това кой го брои). Та шефката пристига и ми обяснява колко е важно да науча онази тиква да работи.... Но гледам да не се ядосвам, поне не много.

Не ще да мине тая лентичка в 6-то квадратче и туйто   hahaha

# 142
  • София
Темичка, такива колежки майка ми ги нарича ЗАтрудници, не сътрудници, в смисъл че само затрудняват работния процес.
Вчера забравих да ви се оплача - и аз имам някакви гадни гъби. А тъкмо се надявах да ми вдигнат забраната върху секса smile3514

# 143
Хайде, мами, приятен и прохладен ден от мен.  Simple Smile

# 144
  • София
Моето със сигурност е  stork-girl вчера ФМ мина добре, е малко я погонихме и поръчкахме, защото си беше скрила дясната ръка зад гърба и не щеше да я махне оттам, ама накрая ни помаха с всички пет пръстчета  Simple Smile Само тумбакът й е по-напред, докторката каза, че това е защото обмяната ми на въглехидрати куца и то трупа там, милото, ама като се роди, ще се отърве от на майка си смотаната обмяна...
ох, да знаете как ненавиждам розовия цвят - отсега смятам да сложа възбрана върху всякакви бебешки принадлежности в тая гама  Crazy

За тъпите колежки ви съчувствам направо!  Hug

Днес времето май по-се търпи - опитва се да подухва даже  Peace

# 145
Добър ден и от мен,желая ви много приятен и прохладен ден иииииии успешен месец,мамчета!

# 146
Добър ден и от мен, мамчета.Докато успея да стана и то утрото минало Simple Smile Аз да ви се оплача от моята глупост.В неделя бяхме на басейн и аз се изпуснах да изгоря, както и таткото, а той даже е по-зле и от мен,лицето му е на мехури.Аз съм само зачервена и вече 2 нощи едвам спя, накъдето и да се обърна всичко ме боли(без корема,той беше с кърпа през цялото време и само там не съм изгоряла).Много се изплаших, защото бебчо не ме ритна нито веднъж до снощи, а по принцип рита през целия ден, но за мое щастие го усетих вечерта.Знам, че ще ми се накарате, но поне ще знам като отидем август на морето, че ще седя само под чадъра и най-вероятно ще си купя цял бански, защото иначе бях решила да съм с половинки.Чувствам се ужасно гадно, все едно съм безотговорна майка, незнам как успях да го допусна!
Е това е от мен, пазете се, че слънцето е повече от опасно!Лек и спокоен ден!

# 147
Здравейте и от мен.
Честити розови и сини гащи stork-boy stork-girl
Някой беше питал за шарките -ако си ги прекарал няма страшно имаш имунитет.
Мая и Лейдибебе Hug PraynigСигурна съм ,че всичко е наред newsm51
Илка и аз пия магнезий ,моя доктор ми е казал че няма страшно.
Успех на всички ,които са на преглед тази седмица.
Аз изчезвам ,че сме захванали един ремонт в къщи-гадно имръсно на всякъде , ама си трая че после ще е чисто  и новичко за бебчо.
Прегрътки на всички Hug

# 148
Я и аз да се отчета, твърде сме здрави, според ехографа, всичко се видя насред бясно шаване. То се започна още вечерта и цяла нощ май не е спирало, дори вече бях сигурна къде ритат крачетата, къде бучат ръчички, само главичката не подозирах, че е плътно в низината.

И така, синът ми се оказа с по-доброто предчувствие за пола, мъжът ми го прие като най-нормалното нещо, само аз останах все още да предъвквам новината  Joy и сега съм си много комична на самата себе си  Thinking  май май още едно малко шило ще си отглеждам. А ми се минаваше на по-нежна вълна. Е поне не се съмнявам в качествата на малкия Юнак, след като въпросното семенце е оцеляло над 2 дни до заветния момент Heart Eyes baby_neutral

честито и на другите нови гащурки   bouquet Hug

Нека бъдат здрави всичките ни бебоци и мамите им  Praynig

Лек ден, момичета  Heart Eyes

# 149
  • София
Румя, и аз не обичам розово. Дрешките на щерката до 6 мес. възраст бяха почти унисекс като цветове. Те всъщност повечето бяха чужбински, а там има избор. Тук за момиче по презумция всичко е в розово. Да не ти обяснявам какви трудности имам с обувките. Предпочитам да са бежови за лятото и тъмно сини за зимата, за да вървят на всичките й дрешки. Е да, ама не - почти винаги има по някой розов елемент. Както цяло смятам, че червено й отива повече, но забелязвам, че натрупва все повече дрешки в розовата гама.

А за изписването обиколих сума ти магазини, за да намеря комплектче в друг цвят и нищо не открих. Накрая купих в резеда, но клонящо към синьо  Joy и всички си мислеха, че е момче. Всъщност тя имаше доста дрешки в синьо. Този цвят много го обичам.

На мен днес ми е много мързеливо. Вече си върнах кг отпреди да забременея, но ме е срам да кажа колко са, че ще ме биете. Ще решите, че се хваля. То си звучи и малко странно де, за бременна в 5 месец, но иначе не изглеждам толкова слаба. Имам си голяяям тумбак. Дано само в следващите две седмици не порасне много, че съм на сватба и до вчера роклята още ми ставаше. Дано не се наложи да търся друг тоалет, че ще ми бъде зор.

Успех на преглеждащите се днес  Hug и честити да са ви показалите се розови и сини гащурани   bouquet.

Майче, Лейдибеби, продължавам да стискам палци. Имам предчувствие, че всичко ще е наред  Hug.

Някой питаше май в предишната тема за съкращенията и не знам дали получи отговор.

FL - дължина на бедрото
BPD - обиколка на главичката

Общи условия

Активация на акаунт