НОЕМВРИйското бонбонче, вече е колкото балонче!

• 10 754
  • 312
  •   2
Отговори
# 150
  • София
А, исках да пиша и за предната плацента. Понеже и аз съм с такава, се порових доста в нета и някои мнения, че се раждало по-трудно ме понаплашиха. Та според тях, при предна плацента бебето заставало в повечето случаи с лице към нея, т.е. гръбчето му е към гръбначния стълб на майката. Това можело да създаде проблеми при раждането (в смисъл да трябва да се напъва повече), ако бебчо навлезе неправилно в родовите пътища.

Та затова реших да задам въпроса на ФМ. Докторката ми каза, че ТАКАВА ЗАКОНОМЕРНОСТ НЯМА. Т.е. самата плацента не влияе на раждането. Така че, тези мами, които са като мен да не го мислят. Ще стискаме палци всичко да се развие по най-добрия и безболезнен начин за нас и бебоците.

Лек ден на всички   bouquet.

# 151
  • София
Dаа, Комарче, явно ще е трудничко с дрехите. Аз отсега усещам, че със свеки ще сме във война - тя, горката, има 3 сина и 1 внук и сега като разбра за момиченцето, само какви хубавки неща в розовко била харесала ми разправя  Rolling Eyes ... с Щурчо си беше наумила резидавото за негов цвят и не мога още да я откажа от тая гама, а на него хич не му отива, да не говорим, че ние с мъжа ми не го харесваме, ама...

А  какво знчат: HC, TAD, AC, FTA?

# 152
  • Попово
Dаа, Комарче, явно ще е трудничко с дрехите. Аз отсега усещам, че със свеки ще сме във война - тя, горката, има 3 сина и 1 внук и сега като разбра за момиченцето, само какви хубавки неща в розовко била харесала ми разправя  Rolling Eyes ...
това е идентично със у нас  Mr. Green мойта свекърва има 4 внука, респективно ние 2ма сина и на съпружето сестра му също 2ма сина ииииии познайте как от сега и лелята и бабата са се застягали да пазаруват розовки роклички с розови панделки и розови чепички  Joy

# 153
  • София
пепена, и на теб няма да ти е лесно  Wink

# 154
Благодаря ви момичета за стиснатите палци Hug- чакам четвъртък да видя резултатите. Praynig

# 155
Румя, Пепена, номерът е да ги откажете от това пазаруване... аз уж предполагам, че като няма да идват на гости на бебе, няма да се Юрнат да купуват, казвам си  и наблягам на факта, че при нас има много хубави дрехи и така...  е не че тактиката е напълно успешна де, като цяло съм получавала неадекватни дрешки изобщо, просто купуват нещо, каквото и да е, само за да купят и подарят. Примерно веднъж получих за сина ми едни мрежести фини сиви чорапки,на които само цвета не беше женски, но въпреки това не изглеждаха ни най-малко подходящи за момче  Joy  

Комарче, аз също съм с предна плацента и в момента бебето е застанало точно така: главата е надолу, гръбчето е опряно в мен навътре, нооо мисля има много време до ноември, засега.

НС трябва да е телцето... някой да се вклЮчи с другите съкращения, че и аз сега тях гледам. Връщат ме с 3 дена назад, но аз май не го вярвам. Т.е. по големина може, но по възраст едва ли.

# 156
Явно на нас ще ни е лесно с дершите. Таткото и аз много харесваме синичкото като цвят (и затова ще си имаме МЪЖ). А пък свеки беше затаила дъх и стискаше палци да е мома ( ooooh!, че с тея двама сина), нооооо  smile3533 следващият път да стиска повече  fingerscrossed

# 157
Здравейте мами!
Честито на узналите пола. И аз съм с предна плацента.
Ние още не знаем нашият бебок какъв е, но лично аз харесвам и розово и синьо, така че няма да има проблеми и в двата случая  Laughing

# 158
Здравейте! Отдавна не съм писала.....Как сте?
Гледам снимките на Варненки, и на мен ми се доядоха спагетки smile3506. Довечера ще накарам моя да ме заведе на Годзила smile3508

# 159
  • русе
Здравейте мами!
Честито на узналите пола. И аз съм с предна плацента.
Ние още не знаем нашият бебок какъв е, но лично аз харесвам и розово и синьо, така че няма да има проблеми и в двата случая  Laughing

Какво означава тази предна плацента, мисля, че и на мен казаха такова нещо... Thinking

# 160
  • русе
Извинете за прибързания въпрос, то надолу си пишело.... #Crazyно кой да гледа... Rolling Eyes

# 161
Здравейте, момичета!Нямах време да ви изчета, но бързам да ви пиша. Не бих искала да разстройвам никого, но просто исках да ви кажа, че излизам от Ноемврийския отбор. За съжаление в събота загубих моето бебенце и това е причината да се "отпиша" от първа страница. Ако някой иска да знае какво ми се е случило, може да ми пише на лични, но тъй като според мен този форум е за споделяне на щастливите мигове от бременността, затова няма да изпадам в подробности. Сигурна съм, че и на моята улица ще изгрее слънце.Стискам палци на всички и дано аз съм последната, "излизаща от отбора". Ще продължавам да ви чета,защото мислено съм с вас.
Успех на всички и здрави Ноемврийчета ви пожелавам от сърце!  Hug  Hug  Hug

# 162
  • Попово
karmelitaMK  Hug думите са излишни, дано всичко с теб е наред  Praynig, а бебенцето ще дойде когато то реши Peace пази се   bouquet

# 163
Ужасно много съжалявам! Hug Бъди смела, от все сърце ти пожелавам скоро да ни зарадваш с добри новини  bouquet

# 164
  • София
karmelitaMK ,  Hug. Пожелавам ти да си силна и скоро време пак да и с бебче в коремчето Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт