НОЕМВРИйското бонбонче, вече е колкото балонче!

• 10 759
  • 312
  •   1
Отговори
# 165
karmelitaMK, знам, че това което ти се е случило е ужасно, но ти трябва да бъдеш силна Hug Hug Hug. както и да те утешаваме все ще те боли и най- доброто лекарство е скоро пак да си с бебче в теб Praynig. Бъди силна, защото само силните оцеляват Hug

# 166
  • София
karmelitaMK, много съжалявам! Не знам какво повече да кажа  Hug

# 167
karmelitaMK   Hug Hug Hug и ти желая скоро да си пак във форма и да чакаш бебче.  Praynig

# 168
karmelitaMK, миличка, много съжалявам за загубата ти. Пожелавам ти да преодолееш болката и скоро да се радваш на прекрасна рожба Hug

Руми, и аз не харесвах розовото въобще. Тръбях наляво и надясно в стил "думам ти дъще, сещай се снахо", че няма да купувам в розово нищо и че не го харесвам. Всички баби и т.н. разбраха тънките ми намеци и уважиха решението ми. Обаче пък на мойта пикла така й отива розово, че просто е грехота да не й обличам. И сега гардеробът й е пълен с розови неща Laughing Е, има и много зелени за компенсация, което е пък моят любим цвят Wink

# 169
Кармелитка  Cry не мога да си представя какво ти е, но искам да ти кажа да скърбиш колкото ти е нужно и да си дадеш време за психическо възстановяване, мила. Да, трябва да бъдеш силна, но ако се чувстваш слаба и съкрушена, изживей мъката си без да потискаш емоции... Ако зависи от мен, можеш да споделиш какво ти се случи, а ако не на мен/нас, говори с който ти се иска, но не таи мъката си, ако ти се иска да я поделиш... гушвам те и знам, че един ден скоро ще имаш отново радостни мисли и го заслужаваш  Hug

# 170
karmelitaMK, много съжалявам за това, което ти се е случило.  Cry

# 171
moeto malko beb4e trqbva da se poqvi na 6.11.08  ylinfant i 6te e mom4ence Simple Smile))

# 172
  • София
Здравейте, сладуркиии  Hug
Отдавна не съм писала, но доста съм затрупана с работа иначе редовно се сещам за вас  Grinning
karmelitaMK, много съжалявам миличка ...
Абе форума ли се е променил или аз вече бързо забравям  newsm78
Към варненки - има ограмна вероянтост да се прибера във Варна за събота, неделя, понеделник, ако искате можем да се уговорим нещо  Grinning

# 173
  • София
Fairy, сигурна съм, че и ние няма да минем без розовко, ама кото видя бебенца облечени от до във всякакви нюанси на розовото и с хиляда панделки и дантелки, ги съжалявам за дето са потърпевши от тази мода ли е, вкус ли  newsm78

А аз намерих бански за бременни, но няма моя размер  Sad е, поне по-фините бремелинки могат да се възползват, ако им харесат: http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-1-piece-femme-coco … e&pagesize=16

psylo,  welcome

# 174
  • Попово
psylo  welcome
имам питанка към ВАРНЕНКИ и съответно молба- има ли някоя мама живееща близо до терапията и съответно да има поне 20-30 минути свободно време, да мине от там да ми запази час, на лични ще кажа какъв и за кога Blush благодаря предварително ако се отзове някоя   bouquet
Rumya, защо да няма твоя размер, имай в предвид че аз с моите 87кила и ръст 158 се намъкнах в дънкови шорти за бременни ръст 42, пак от Ларедута на Кокон

# 175
  • Бургас
КarmelitaMK, мила съжалявам много, за това, което ти се е случило Hug Hug Hug! Не се отчайвай! Горе главата! Наплачи се на воля newsm45, крещи ако трябва  smile3514и след това само напред! newsm10 Някой някога ми е казвал "Всички хубави неща на този свят трябва да се изстрадат!", така че няма място за отчаяние, щастието ще дойде и при теб - сигурна съм!Желая ти в най-скоро време, пак да си имаш бебче в коремчето! Heart Eyes Hug Praynig

# 176
КarmelitaMK, много съжелявам.........и аз загубих едното (отна4ало бях с близнаци) представям как се чустваш. Гледай само напред и догодина да си най - щасливата майка.

# 177
  • Пирдоп
karmelitaMK, съжалявам много за загубата ти. Аз имам 4 аборта, след последния ми трябваше 1.5 год да се възстановя психически. Знам колко те боли, но трябва да продължаваме борбата. Успех.

# 178
  • София
Кармелита, искрено съжалявам за загубата ти.
Ако имаш нужда от нещо винаги може да се обърнеш към нас. Дори и само за морална подкрепа Hug Ако ти трябва добър лекар, пиши на лични. Моят много ми помогна като загубихме бебето по-миналата година.

psylo, добре дошла!

# 179
  • София
КarmelitaMK съжалявам за случилото се. Не ми се мисли какво е да загубиш бебче в такъв напреднал етап на бременността. Имаш много прегдръдки от мен и споделяй, не дръж мъката в себе си. Колкото повече говориш, толкова по-лесно ще го преодолееш. Поне на мен споделянето много ми помогна. Кураж, мила  Hug

И една молба към тонеска - моля, те смени ни гащите, че тези хич не ни отиват.  Embarassed

днес на ФМ освен че казаха, че всичко е наред с бебчето, има си всичко необходимо, отговарящо в съответния срок на бременноста и даже малко напред, се разреши мистерията с изчезналото ни пишле  newsm78

Ами всъщност, то май никога не е имало пишле миличкото ми  Mr. Green

Ще си имаме момиченце!

Да, точно така, оказа се, че нашият господин всъщност е една страхотна госпожичка. Още не мога да свикна с мисълта. Малко ми е объркано и се чувствам почти както когато видях двете чертички на теста за бременност, само ето сега видяхме три чертички Joy  Но пък това са все едни такива приказни емоции, които никога не са излишни.  Mr. Green

newsm53

Общи условия

Активация на акаунт