НОЕМВРИйското бонбонче, вече е колкото балонче!

• 10 770
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Илка, да ви е честита изненадата! Вчера докато чакахме за ФМ с таткото той подметна, че може да е момиче, защото лекарят не бил казал 100%.  Явно му се иска на човека, защото има вече син. При нас няма да има изненади, защото и тази лекарка каза момче. Обещах да работим и за второ Joy

# 181
Илка, честита госпожичка, а за обърквацията те разбирам, аз съм в обратното положение и днес усърдно го асимилирам  Joy Това моето малкото явно искало да ми подскаже, защото цяла нощ не се спря и на сутринта пак си шава и рита както му падне, дори му познах положението на крачета и ръчички, ама все си мислех за някоя дива скорпионка  Joy Баща ми при новината избухна в смях, свекъра ми пък схвана, че ще му се роди някъде по рождения му ден(сигурно се почувства още по-специален човека, защото големия ни син е кръстен на него), изобщо голяма веселба е днес при нас.

# 182
Ilka честита ти госпожичка Flutter

КarmelitaMK , много съжалявам- знам какво е да загубиш бебче ...Cry Сега само напред Hug

# 183
Кармелита много съжалявам миличка. Hug

Днес минах през кабинета на мъжа ми и се наложи да седна на стола за преглед на зъбите.Бебчето така се развълнува и така започна да ме подритва, че човек ще каже-"Ще взима занаята на баща си." Joy Joy Joy

# 184
  • Бургас
Добро утро в жегата на всички! Чакам само хубави новини от вас! Hug
Да ви се оплача по програма от ЕС в лабораторията имаме стажанти (много свестни деца), ама направо се чудим какво да ги правим - ни да ги пуснеш да работят, ни да ги оставиш нищо да не пипнат - абе луда работа Mr. Green Mr. Green Mr. Green!
Дано скоро да ги освободят и ние да си починем и те разбира се Laughing Laughing Laughing
Лек ден!

# 185
Добро утро мамчета.
Тонеска слагаи ни сините гащи ще си имам момченце.

# 186
  • Попово
Добро утро, аз днеска позакъснявам, но то е защото се бях залепила да меся и да пържа бухтички, по поръчка на баткото Mr. Green
mama didi72 честитооооо  stork-boy момченцата са доста ранобудни, свиквай от сега  Hug Heart Eyes
Ilka D, добре дошла в отбора на  stork-girl newsm76
DeeDee76, успех със стажантите... и аз бях, и съм имала  Crazy ситуацията и в двата случая е доста конфузна и комична, само един съвет- Никога не ги оставяйте без надзор и да не вземат самостоятелни решения, щото после се оправдават с наблюдателите  Naughty

Ели, писах ти на лични

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 09:35 от pepena

# 187
Добро утро и от мен

Кармелита, много съжалявам за това, което ти се е случило опитах да ти пратя съобщение на ЛС, но кутията ти е препълнена.

mama didi72 честито ти момченце.
Ilka честита ви госпожица.

Аз днес съм на преглед на ЖК и нещо ми е притеснено, какво ще каже доктора.

Успех на всички който днес са на прегледи, спорен ден.

# 188
  • София
Добро утро на всички!
mama didi72, честито момченце! Явно мъжките мами все още сме повече, нищо че бебока на Илка избяга в другия отбор Joy

# 189
Добро утро  Hug
mama didi72  stork-boy и Ilka  stork-girl Ви гащички.
teodora 24 и на други, които ще са на преглед днес, ще стискаме палци с бебчо Hug
 ooooh! и аз вчера бях на зъболекар. Маноооого леко ме болеше (което е новост за мен), но направихме един кариес и остана още един за четвъртък #Crazy и всичко ще е ок. Иначе и аз като седнах на стола бебока не спря да пита, явно от притесненията на шантавата му мамка newsm53
 Kissing Heart на всички и да се криете от жегите

# 190
  • Бургас
pepena и аз съм на мнение, че стажантите не са подготвени да вземат решения, а и аз не бих ги оставила, защото отговорността е голяма. Дано да ги освободят скоро, защото за времето което имат - 1 месец почти нищо ние могат да научат!
mama didi72, Ilkaчестити ви  stork-boy stork-girl гащи! Grinning Grinning Grinning! Нашите още не се показват, ама ноември живот и здраве няма къде да се скрият  Joy   Joy   Joy

# 191
Добро утро!
Кармелита миличка  Hug ,поплачи си  newsm45 хубаво ,поговорете си с таткото и смело напред.След всяко лошо нещо идва добро ,така че смело напред! newsm10 newsm51.
Приятен ден на всички и дано жегите не ви морят много.Успех на всички ,които са на преглед днес

# 192
  • София
Кармелита, страшно съжалявам Hug Hug Hug. Знам, че нищо не може да те утеши в момента. Но не се затваряй в себе си, болката трябва да излезе. Плачи, говори, обясни на близките си от какво имаш нужда в момента. Миналата година след миседа имах нужда непрекъснато да говоря. Всички около мен ми казваха, че ще си имам и друго бебче, което мен изобщо не ме успокояваше, защото децата не са взаимнозаменяеми. Крепеше ме само мисълта, че след 6 месеца можем да подновим опитите за бебе.

Пожелавам ти скоро да имаш поводи за много усмивки и радост и силно те прегръщам  Hug Hug Hug.

# 193
Кармелита страшно съжалявам за това, което ти се е случило. Опитах се да ти пратя лични, но не се получи. Не мога даже да си представя какво изпитваш в момента... Поплачи си, изживей го и напред  Hug

От мен новини никакви, чакам си следващия преглед и умирам от жега  Tired

# 194
Весел и усмихнат ден на всички  Hug

Кармелита... ужасно е че трябва да изживееш това, но не губи надежда. Ще си имаш друго бебенце...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт