До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 122 654
  • 962
  •   1
Отговори
# 30
Аз искам да попитам, някой знае ли във Лайф Хоспитал има ли АГ кабинет и кой преглежда там

# 31
  • Бургас
Да има,някой си Петър Ганчев преглежда

# 32

newsm78 newsm78 newsm78 този наистина го чувам за първи път, дано се включи някой с мение за него

# 33
  • в джунглата
Лично аз не съм срещала по груб (физически)  и брутален лекар #2gunfire  Беше преди доста години, сега нещата може да са се подобрили още повече че е в частна клиника. Моя позната като беше бременна и се наложи по спешност да отиди при него и тя напълно споделя моето мнение.

# 34
  • Бургас
ако е същият който работи и в окр.болница-аууу ужасен е  ooooh!и подкрепям мнението на дънди!

# 35
Този Петър Ганчев , работи и в Окр. болница, но не знаех че е и в Лайф. За първи път чувам. Той ми беше по здравна каса когато бях бременна. Добър човечец, но напълно незаинтересован. Веднъж не ме е прегледал.

# 36
  • Бургас

newsm78 newsm78 newsm78 този наистина го чувам за първи път, дано се включи някой с мение за него
Сестра ми ходи да и подпише документите за ин витро-то, защото всичко беше подготвено от Варна, тук трябваше само някой, който работи с касата да и ги подпише и тя отишла в болницата при него. Щом видял, че се лекува във Варна, веднага и казал, че с тези миоми никога няма да забременее и изобщо няма смисъл да ходи на ин витро  #2gunfire За сведение, процедурата мина успешно от първия път и сега си има две момченца, не само че забременя, но си износи близнаци. След като излезе от кабинета му не беше на себе си.

# 37
Момичета,сори за спама,ама къде се намира тази Лайф хоспитъл?

# 38
  • Бургас
Момичета,сори за спама,ама къде се намира тази Лайф хоспитъл?

в к/с изгрев до оксикома -  пътя за сл.бряг откъм морето/голямо обяснение Embarassed/

# 39
  • на дъното
DARI_76 Ако това може да те ориентира http://www.lifehospitalbg.com/index11.php
dar4e1 добре ти го е обяснила също

# 40
silviayo,благодаря!Знам я тази болница,но не знаех че се казва така.

# 41
  • Бургас
Записвам се да следя и тази тема с надежда, че няма да се изроди като предишната Praynig

# 42
  • Бургас
Здравейте!
някой знае ли дали д-р Гамишев е в отпуск и докога? Телефонът му е изключен, затова така предположих  Thinking

MARMORANA , малко извън темата, но изобщо не съм искала да те обидя  Peace Казах, че трябва да сме информирани, просто за да може да оцелеем тук, в при бургаските лекари  Wink

# 43
Да следя темата. Sunglasses

# 44
 newsm78 newsm78 newsm78  Вече трети ден  чета и препрочитам всичко написано за нашите АГ специалисти и аха да реша да си избера някой и хоп лошо мнение и за него
То както каза една позната по-добре по гледачки да тръгнем отколкото по доктори
Искам да помоля за мнение за д-р Стоянов от транспортна болница

Общи условия

Активация на акаунт