До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 212
  • 962
  •   1
Отговори
# 705
Търся актуална информация - кой от гинеколозите в момента работи с нов, модерен ехограф (изключвам 4D в Св.София)?

# 706
здравейте отново обръщам се специално към маrussia с молба да ми изпрати някакви координати на д-р Козовски в АГ-Варна.Предварително благодаря.

# 707
здравейте отново обръщам се специално към маrussia с молба да ми изпрати някакви координати на д-р Козовски в АГ-Варна.Предварително благодаря.
0888455911-това е номера му ,звъниш и казваш,че си от Бургас и искаш да се консултираш с него и да те прегледа.Той ще ти каже кой ден да отидеш.Обади му се веднага след цикъл и вероятно на другия ден ще те извика или същата седмица.В гугъл му напиши името ,имат сайт на болницата и на екипа им.Ще го видиш на снимка за да можеш да го познаеш още като отидеш.Млад лекар е ,баща му също работи там ,той е проф .но си е възрастен и вече по-малко  го търсят.Успех Peace

# 708
  • Бургас
Търся актуална информация - кой от гинеколозите в момента работи с нов, модерен ехограф (изключвам 4D в Св.София)?
Здравей, не мисля, че това е нова информация: д-р Калчева.
Другото място е СВ. София, но ти не питаш за него.

# 709
На някого скоро да са му третирали раничка на шийката със Солкожин?
Интересува ме кой лекар го прави, каква е цената, ако си с направление и на кой ден от цикъла е хубаво да се направи.
Чe отлагам процедурата от 1 г., но сега вече си взех направление и трябва да действам в рамките на този месец.

# 710
Лилита  мисля че почти всеки лекар го прави. Аз лично имам опит с Дорийска и Ковачева. Дорийска работи със ЗК, но точна цена с направление не мога да кажа. Най-добре е да се направи първите чисти дни след цикъла /даже е задължително/  Peace и недей да отлагаш повече  Wink

# 711
  • Бургас
В момента лошото е,че никъде не се намира солкожина!

# 712
Здравейте, знам,че сигурно тук не  е мястото ,но като мами може да сте минали по този път и за това реших да ви питам?Нашата гинеколожка назначи на мъжа ми да си направи спермограма,но каза да я направим във "Военна болница",гр.Бургас и въпроса ми е имали някой ,който е ходил там за изследвания?
Интересува ме дали може материала да си го занесем от вкъщи newsm78,а не да се дава там на място и ако някой е ходил да ми каже къде се намира лабораторията(на кой етаж) Thinking?
Мерси предварително  bouquet

# 713
Благодаря, iveto! Аз за Ковачева знам, тя ми откри раничката, но й е доста висока тарифата и не си струва за такава рутинна операция.
В момента лошото е,че никъде не се намира солкожина!
Разчитам, че лекарите имат запаси Rolling Eyes

# 714
  • Бургас
Здравейте, знам,че сигурно тук не  е мястото ,но като мами може да сте минали по този път и за това реших да ви питам?Нашата гинеколожка назначи на мъжа ми да си направи спермограма,но каза да я направим във "Военна болница",гр.Бургас и въпроса ми е имали някой ,който е ходил там за изследвания?
Интересува ме дали може материала да си го занесем от вкъщи newsm78,а не да се дава там на място и ако някой е ходил да ми каже къде се намира лабораторията(на кой етаж) Thinking?
Здравей, можете да си занесете материала от къщи, като изискването е да се вместите в половин час след събитието по възможност. Също така го дръж на топло, докато го носите - напр. под мишница или между краката.  Не мога само да се сетя, дали не ходихме предния ден , за да ни дадат съд за материала  newsm78
Намира се на първия етаж, някъде в дъното. Като влезеш има информация, там ще те упътят.
За Бургас там правят най-достоверни изследвания, иначе - ако има проблеми - по-добре в София .
Но дано да няма  Hug

# 715
  • Бургас
Ами на моя приятелка Ризова я прати да си го купи от аптеката,но в целия град го няма,дори замеситетла му!

# 716
  Лекарите нямат Солкожин, в редки случаи за едно намазване,ако им е останало от предна пациентка  Peace Не знаех че го няма по аптеките, много неприятно  Rolling Eyes

# 717
  • Бургас
Здравей, можете да си занесете материала от къщи, като изискването е да се вместите в половин час след събитието по възможност. Също така го дръж на топло, докато го носите - напр. под мишница или между краката.  Не мога само да се сетя, дали не ходихме предния ден , за да ни дадат съд за материала  newsm78
Намира се на първия етаж, някъде в дъното. Като влезеш има информация, там ще те упътят.
За Бургас там правят най-достоверни изследвания, иначе - ако има проблеми - по-добре в София .
Но дано да няма  Hug
И тук държа да отбележа, че в Бургас достоверни спермограми не се правят. Спермограма се прави само и единствено в клиника по стерилитет, каквато в Бургас няма.

# 718
Но дано да няма  Hug
Мерси много за помощта,Алина! smile3525
Моята гинеколожка изрично подчерта да ги направим във "Военна болница",защото аз я питах дали не може в "Лита",че ми е по-близо!

# 719
Искам да ви разкажа за поредната некоректност и печелбарство от страна да докторите.
Бременна съм в 13г.с.В неделя си бях записала час в "Св.София"за изследване за Синдром на Даун,което се състои по принцип от преглед с УЗ и вземане на кръв.Пропуснах да отбележа ,че часа ми беше при д-р Константинова от Варна ,която идва специално в Бургас за този вид изследване.Когато си записвах час ми казаха 30лв.е прегледа и 30лв. е изследването. Но се оказва ,че под преглед трябваше да се разбират зададените ми въпроси коя седмица съм ,имам ли течение пуша ли (това е 30лв.)и след това ми взе кръв (за още 30лв.)И като я попитах няма ли да ме гледа на УЗ тя ми каза ,че не била гинеколог.
В случая не обвинявам докторката а ,че в Св.София заблуждават ,че там се прави изследване за Синром на Даун ,а в случая не е така.Във всяка една лаборатория могат да ти вземат кръв и пробата да се изпрати в София.
Мислех да ходя до Варна за това изследване и съжалявам ,че не отидох.Съгласна съм да дам повече пари но поне да има за какво ,а не да пълня гушката на някой .
Това не го пиша да се оплаквам ,а да предпазя някоя от вас да бъде излъгана .

Общи условия

Активация на акаунт