До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 216
  • 962
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря iveto за отговора. На 20.11.08 съм на консултация и мисля да я попитам за раждането.

# 511
  • Бургас
mi6_77  - на моя близка и предстои раждане при д-р Дорийска и е направила уговорка за около 200лв. за нормално раждане, като е поела и ангажимент да дойде, даже и да не е на смяна! Така че - говори със нея и това е! Успех и леко раждане ти желая!  bouquet

# 512
 200лв за нормално раждане, май не е много  newsm78 Аз преди 4 години дадох 150лв. Иначе да тя си казва ще дойде или няма, като поеме ангажимент си го спазва. Аз я извиках извън смяната й и то я събудих в 1:30ч посред нощ.

# 513
  • Бургас
Извинявайте.че се намесвам.нали се плаща такса на болницата.ако лекаря не е на работа?

# 514
Извинявайте.че се намесвам.нали се плаща такса на болницата.ако лекаря не е на работа?

Ами май се плаща вече да. Някой беше споменал 200лв за лекар извън смяната му и 300лв за екип  Rolling Eyes

# 515
200лв за избор на лекар, 150лв за избор на акушерка.Кой каквото си пожелае разбира се. Официална такса е това а ако искате и упойки и анестезиолози... там вече не съм много сигурна.
Но тези пари са точно за това - ако избраните хора не са на работа и се плащат на касата на аболницата.Отделен е вече въпроса колко пари сте решили да дадете на ръка .

# 516
  • Бургас
Аз раждах при Дорийска преди почти две години и на мен пари не ми поиска.Разбрахме се, че мога да и се обадя по всяко време, единственото, за което ме предупреди е, че ако не е на смяна трябва да платя на касата болницата за избор на лекар.Раждането ми се случи в неделя когато тя беше дежурна цял ден и нищо не платих.След като родих отново отворих въпроса за парите, тя ми каза - "Не се притеснявай за това" и пак не поиска нищо.След като ме изписаха от болницата изпратих майка ми с букет и 100 лв. в един плик да й ги занесе в кабинета.

# 517
......."Не се притеснявай за това" и пак не поиска нищо.След като ме изписаха от болницата изпратих майка ми с букет и 100 лв. в един плик да й ги занесе в кабинета.

При мен беше абсолютно същата ситуация  Peace 

Момичета майка ми иска да отиде на профилактичен преглед, но иска да е сигурна, че като си запише час ще влезе навреме, тъй като не разполага с много свободно такова. Спряла се е на Парушева или Мърмърова та въпроса ми е при тях налага ли се да се чака много  Rolling Eyes

# 518
  • Бургас
......."Не се притеснявай за това" и пак не поиска нищо.След като ме изписаха от болницата изпратих майка ми с букет и 100 лв. в един плик да й ги занесе в кабинета.

При мен беше абсолютно същата ситуация  Peace 

Момичета майка ми иска да отиде на профилактичен преглед, но иска да е сигурна, че като си запише час ще влезе навреме, тъй като не разполага с много свободно такова. Спряла се е на Парушева или Мърмърова та въпроса ми е при тях налага ли се да се чака много  Rolling Eyes

Ходила съм и при двете и съветът ми е: д-р Парушева!!!!!!!! Ако си запише час, ще влезе навреме. При Мърмърова чаках много, а и както вече споменах, ме претупа.
Щом има записан час най-малкото ще е с преимущество пред тези, които не са.

# 519
Yulichka благодаря   bouquet и аз за Парушева я посъветвах.

# 520
Yulichka благодаря   bouquet и аз за Парушева я посъветвах.
А къде и е кабинетът на тази Парушева ?

# 521
  • Бургас
Здравей! Адресът на кабинета е: ул. Ал. Велики 37В (срещу Пожарната).

# 522
мерси  Hug

# 523
  • Бургас
Ох, незнам дали за тук ми е въпроса, но знаете ли има ли в Бургас детски гинеколог. Дъщеричката ми има слепване на малките срамни устни и педито ни даде направление за гинеколог, но аз незнам къде да я заведа  Rolling Eyes Помогнете...  Praynig

# 524
  • Бургас
Здравейте!
За детски гинеколог имам някякъв мътен спомен за д-р Сурджийска.мисля в Св.София преглежда

Общи условия

Активация на акаунт