До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 2

• 125 212
  • 962
  •   1
Отговори
# 615
След като забременях втория път ходя в Поморие при д-р Попов, той ми взе цитонамазка, и каза да отидем при Главашки, е да ама на свекърва ми и било по-близо и занесла нещата в лабораторията на Литос, вземаха ми проба втори път защото доктора каза, че вярва единствено на резултатите които дава Главашки

# 616
  • Бургас
И аз съм доволна от Главашки. Peace

# 617
     Е на мен пък точно Главашки ми сбърка резултатите и то два поредни пъти  Peace Мен ако питате и на двете места за нищо не стават, но ...

# 618
  • Бургас
     Е на мен пък точно Главашки ми сбърка резултатите и то два поредни пъти  Peace Мен ако питате и на двете места за нищо не стават, но ...

на моя близка също и беше объркал резултатите и...доколкото си спомням -понеже си искаше стъкларийките за да ги занесе в друга лаборатория последва голям скандал Peace

# 619
явно в бургас и лабораториите ни са едни на никой да не вярваш както като отидеш на лекар и ти каже някаква диазноза е по добре да потърсиш и второ мнение така и за лабораториите е май

# 620
Искам да споделя и моя наскорошен опит.До преди месец бях бременна.Наложи се да правя аборт.Гиниколог ми е Д-р Дорийска,която ми помогна много.Лежах в патологията на 7-ми етаж.Като изключим условията ,отношението на целия персонал и на Д-р Ковачева беше повече от добро.

# 621
Благодаря ви момичета  Hug.Ще пиша когато се приберем а вие на гушкайте силно вашите малки слънчица.

леле Силве,дано всичко  е минало наред!
надявам се да е минало безаварийно и само хубави моменти и сълзи от щастие ви пожелавам!!!вие го заслужавате!
 Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 10:08 от lottus

# 622
  • Burgas, Bulgaria
а мога ли без да ходя на АГ от лабораторията те да ми вземат цитонамазка
във Ветрен с пълна сила се строи болницата-там ще раждаме  Mr. Green

# 623
mama21 не може  Peace Носиш си стъкълцето с материал взет от гинеколог.

# 624
  • Burgas, Bulgaria
благодаря
то аз ходих и дадох в Лотос ама малкия се разболя и после забравих да ида да я взема .Незнам дали я пазят -не я бях платила  Embarassed

# 625
Искам да ви кажа за поредният гаф на некъдърницата Ризова.
Преди около 10 дни направи Секцио на моя позната с фатален край.
През цялата бременност момичето ходи на консултация/ако може да се нарече такава/ в Св.София при въпросната "докторка".Всеки месец я гледала на видеозон/плащала си въпреки ,че е по здр.каса/ и всичко било наред.Тая Ризова се е взела за голям гинеколог и даже гледала момичето на 4д/нов апарат на св.софия ,но без кадърни да работят с него/.Винаги всичко било наред,всичко както трябва.Накрая при секциото се родило детенце с много аномалии,което след4-5 часа е починало.Милата майчица.
Тая корумпирана кучка и некъдърница трябва най-накрая да си намери майстора.

# 626
  • Burgas, Bulgaria
 Confused много съжалявам за твоята позната.Милата дано ох и аз незнам какво да кажа.
Пожелавам на вси4ки бъдещи мами здрави бебета-това наистина е от сърце Praynig Praynig Praynig

Nefertity  ти къде мила ще раждаш  Hug.Рибките са хубави деца ...... като мен  Mr. Green

# 627
аз бях на видеозон при Калчева и тя откри дефекта веднага.Мислехме да ходим и на 4 измерния,но се отказахме.Оказа се права.Моя позната ходи на този в Меден Рудник и сега под стрес, защото не е сигурна.

# 628
  • Burgas, Bulgaria
помните ли като спорихме за М.Рудник-аз казах 4е се у4ат там и пове4е е за атракция прегледа.Докторката е рентгенолог и да се надяваме Вики 4е се е понау4ила да гледа бебета.Дано притесненията на приятелката ти да са напразни.

# 629
Дано,защото тя вече е накрая на бремеността.Може би това,че забременяхме по едно и също време и аз загубих бебето и една наша позната загуби близнаци инвитро да си оказало влияние.Но има и друго.В Меден Рудник е с 25 лева по ефтино,а Калчева ми взе 50.И това има значение,но не е най важното.Дорийска ме насочи на там,и макар да имах избор не се поколебах да отида там.

Общи условия

Активация на акаунт