Юлчето на две годинки става, веселба ще пада!

• 17 802
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
Амфибия май не можеш да ползваш емотикони щото те хващат че си ти някак си сигурно от айпито на компа и са те баннали,какво толкова направи та толкова дълго newsm78 Thinking ooooh!

Аз сега в жегите се разготвих,не я записах този месец за кухня и ще готвя ужас....вие какво давате да хапват на мъниците?

Как се приспивате,Юл свикна да лягам с нея и докато не заспи не мога да се измъкна,по някога ако не е заспала и ме усети че се измъквам става и вика :мамо спинкай  Laughing

Иначе напикаваме редовно леглата вече трябва да купя една мушама Crossing Arms  памперс не съм слагала от 1 месец седят си едни в един плик ,даже до морето само напразно ги мъкнех,всичко си правим в гащите  и по леглата и земята,много рядко да я хвана да ака на место,а чишито по често  с подкани  ooooh!

Рени съдя го уж ама все удължават срока  ooooh!

Дани честит рожденник ,Тати,да ви е жив и здрав,много да слуша и да ви обича!  bouquet

Ети и аз не бях ходила,хубаво е -море,иначе си е село и е скука,но с деца на море не е скучно де,изгарях от желание да си ходя,то не беше почивка, а смяна на обстоятелствата и в чуждо легло като не мога да се наспя, и с нея до мен,и кво да разправям...

Нан супер снимки,гледам имали сте гостенче Криси,играят ли си двамата?

Айде оставям яденето да ври и излизаме,няма да му седя над тенджерата я,като се върна да се е сготвило и сервирало  Mr. Green Wink #Crazy

Бай

# 106
  • somewhere over the rainbow
Дю, не е в теб грешката, моите снимки се качиха от 659-тия път #Cussing out  Явно трябва да се изчаква с появяването им, пише, че са качени, а се появяват след няколко часа Confused Много смотан сайт, преди по-ми харесваше.

Ели, да, Криси ни беше на гости. Играят си Party  Другите ни приятелчета се разхвърляха по света Confused, а приятелката ми, чието момченце е на 2 1/2 г. и се събираме често, роди момиченце - Миролюба - на нашия рожден ден Crazy Party

Дая яде, каквото дават в яслата, а вечер рядко яде. И аз рядко вечерям, за това не й давам зор. Днес за първи път ще е цял ден и очаквам обаждане всеки момент /че реве, да ходим да си я взимаме Crazy/ Дано устиска Praynig

# 107
  • През девет земи в десета
Здравейте мацки,ние днес сме се затворили в къщи,нали казаха,че ще е страшна жега и няма да мърдаме до 8 вечерта,мислиме утре да прескочим до Гърция ако не гръмне пак нещо до тогава,че миналата седмица плановете ни отидоха на кино,само незнам в жегата как ще пътуваме,че на Пежото ми се скапа климатика,а на новия джип няма такъв щото нали го взехме да ходим на планина с него.

Дю,мина комисия,но ние си сменихме стъклата със собствени средства, дограмата живот и здраве догодина ще я сменим,че тази е на две години и не ми се занимава сега пак с ремонти,мрамора който се е откъртил от терасата може да се залепи,няма нужда да се купува нов ooooh! Нека да дадат парички на хората които наистина са в бедсвено положение с избити врати,дограми и без покрив,има къщи в които всички мебели и електроуреди са потрошени,а хората са с малки деца,ние ще се справим сами Peace А на Гергана ще и порасне косичката не се притеснявай,голямата ми дъщеря на две години беше с два сантиметра коса и то като перушина,а сега и е супер и гъста. Peace

Ели,Цвети яде всичко,но когато готвя замразявам по 5-6 бурканчета манджа и във физера винаги си имаме манджа,така че като решим да сме на салата или аламинути не я мисля.В момента примерно имаме:зелен фасул,супа топчета,пиле с ориз,свинско с картофи и пиле с грах.Десерта е кремче,пак правя по 4-5 и няма проблем да седят една седмица в хладилника.
За спането нямаме проблеми,ляга си сама в леглото като и се доспи,само иска някой да я завие.

Леле Жоржи на мене ако ми опикават така терена да са влезли шамарите в употреба,Цвети явно е разбрала колко съм безкомпромисна и не смее да ми прави напук или да не слуша Mr. Green ,само пред майка ми си позволява да се лигави,а тя пък нали е толкова щастлива,че оживя и сега всичко е ОК,та въобще не си прави труда да прави забележки на детето за каквото и да било.

Отивам да търся вентилатора,че нещо много ме напече жегата. Wink

.

# 108
Честит Рожден Ден на нашите близначета ЛЮбо и Ники, на Яница, Теодор и Марти!
Честит Рожден Ден на патерици и на Алекс, Филип, слънчевата Дая, Галко, Белослава, Виктория и Цвети!
Бъдете здрави и много усмихнати дечица!

Най-после качих и аз снимки от рожденния ден. Crazy
Първия ден(на датата) бяхме само тримата в Морската, втория празнувахме с приятелчета, а третия с баби и дядовци  Party
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=261590
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=261607

# 109
Ася вие три дена яли пили.... и аз се замислям така защото иначе няма шанс ,искаме детския рожден ден да си е детски(пък и имен ден има на деня) да си го празнува в ТонБонбон с приятелчетата,това е 2 часа от 11 до 1 после ще спи,майка ми искат да дойдат на обяд как ще стане незнам,отделно едни комшии били се подготвили с подарък искат и те да идват вечерта,отделно дядовците -отделно щото са все разделени с бабите,но дядовците може по нататък,,,ужас,,абе два дена ще има със сигурност ooooh!

Пиги и аз замразявам ,татито мрънка но не мога да готвя всеки ден  Crossing Arms  той не е убеден че в замразеното си се запазва всичко полезно  newsm78 Crossing Arms  Но замразявам и хич не ми дреме

# 110
Здравейте и от нас с Папи!
Пиги, искам да те питам колко време съхраняваш сварените манджи във фризера?  и Как успя да се наложиш над Цвети , в смисъл да няма тръшкане и инатене? Това ми е голям проблем с моята!
Ели, малката Юлия е голяма сладурана на снимките от морето!
Та докато съм на вълна море да питам и друго нещо. Чудех се така голичка като я пусна моята на пясъка дали няма да получи някакво възпаление? Може да е малко тъп въпрос , но ще се радвам някой да ми отговори!
Жоржи, и аз не слагам памперс на малката , но ако не я подканям на кукуто , рядко ми казва! Като сме навън се стиска, докато се приберем , само днес нещо я прихвана и се изпусна! Иначе за акане си казва от доста отдавна! Нужно е огромно търпение! И ние имахме период , в които се изчишкваше и тичаше и викаше "мамо, чиш куку бързо" . Направо ме вбесяваше!
А нашия рожден ден е след 22 дни, а и миналата година с моя се изпокарахме жестоко точно на този ден, та сега каквото стане! Имам още време да помисля за организацията!
Лек ден на всички!

# 111
Честито на днешните рожденици!

Ася, много хубави снимки видях. Определено детето е изкарало много вълнуващо на празника си. Цялата сияе. Heart Eyes Целуни я от Ема, която супер много прилича на Мимето. Heart Eyes

Пиги, радвам се, че сте добре. Приятно изкарване в Гърция. Hug

Нан, Дая е истинска принцеса. Flutter Много е пораснала.
Дю, Ема също няма коса, не съм я постригвала изобщо! Аз съм била така, но не се притеснявам, защото сега имам в излишък. Wink

Нашите планове за Париж на рд на Ема се провалиха. Ще го отпразнуваме вкъщи, няма да има деца, защото са на Бг. земя, но ще хапнем и пийнем за нейно здраве.
Тук времето е хладно от няколко дни, супер е, живее се.
Аз съм изпаднала в някаква дупка, доста съм раздразнителна на последък...Нали уж преди Рд. се изпадало в някаква дупка, не вярвам много на тези неща, но определено не се чувствам добре. Занимавам се с оправяне на документи, пълна бумащина е. Незнам езика, общувам с разни хора, само защото така трябва, и за да ми превежда...за една дама става въпрос. То моето е хем сърби хем боли. Не съм лицемер човек и може би затава ми е трудно този начин на общуване. Седя, чета, пиша разни думи, но нищо не ми влиза в главата...пълна бъркотия настана. Докато Ема не тръгне на ясла, няма да мога да започна курс. Уффф, оплаках се, олекна ми.

Сега да ви се похваля. Калин взе докумнети, нещата се нареждат лека-полека. Имам много планове за бъдещето, трудно е , но не е невъзможно. Позитивното мислене ми помага супер много, помага и на половинката ми. Wink
Има вероятност майка ми и баща ми да дойдат при нас. Аз не мога да се зарадвам докато не стане, защото доста надежди давани от тяхна страна са се оказвали напразни. Та, ако изобщо дойдат ще ми е още по-лесно, ще мога да задействам плановете които имам.
Разбира се, че се справям и сама, свикнала съм и не ми тежи. Но искам да започна да правя нещо, а не да си седя у дома. За целта обаче ще имам нужда от нечия помощ. Сега покрай оправянето на док. мъкна Ема навсякъде с мен, на нея й се доспи, после огладнява, изнервя се по разните му инстанции и така...

Стана много дълго, извинете ме.

# 112
Ели, има едни пелени за еднократна употреба, непромокаеми с най-различни размери. Можеш да слагаш от тях, докато спи вместо памперс, а ако се запазят по-дълго сухи, ще стават за повече употреби. Peace
                                               Много са ни сладки рождениците! Страхотни снимки!
 newsm59 Честито и на днешните пораснали малчугани! Да растат здрави и весели!
newsm59

Днес една позната ми каза, че си е записала детето на ясла от септември. ...та говорила с директорката и от дума на дума тя й казала, че търсят учител. Днес ми се обажда да съм ходела и много се чудя. От една страна искам, защото така ще уредя и Дани, ама от друга парите са смешни-350лв начална заплата. Директорката е казала да заповядам да го обсъдиме... Thinking Лошото е, че когато боледува той, ще боледувам и аз, незнам как ще стане...Иначе ми е на 10 минути ходене пеш, хем ще работя, хем ще си го гледам.
Мама Дани, да ти е жив и здрав рожденика!
Ренисияна, страхотна новина! Лека и безпроблемна бременност!
Ронка, Hug

# 113
  • През девет земи в десета
Мисля,че няма проблем със замразяването,по скоро голяма част от водноразтворимите витамини се разрушават при варенето,не при замразяване.Сипвам манджата вряла от котлона,не пълня догоре за да не се пукнат бурканчетата,затварям и храната почти се стерилизира,като се охладят,прибирам във фризера,гледам за около две седмици да се превъртят бурканчетата,като прибирам нови слагам старите напред и така.Има и тема тука във форума,чак пък храната ставала блудкава или сладникава,няма такова нещо,опитвам всичко което давам на детето,не се е случвало да се променя на мирис,цвят или вкус.Все пак всеки си има собствено мнение,за мене така е най-удобно и при всички положения мисля,че е по добре от детската кухня,поне знам какво слагам.
За рождения ден не сме планирани нищо,но нещата се получават най-добре,когато не са по график,ще ходим на клубче,но не за нашия РД,а сме канени на друг. Може би ще организираме нещо по-голямо за каката нали и тя е юлче,та миенето на чинии да е еднократно Mr. Green

Що се отнася до тръшкането вкъщи такъв филм няма,не ми се е случвало с нито едно от децата,имам чувството че определено разбират при кой им се получава и при кой не.Племеника ми например побърква майка си и баба си,на финала дори повръща от зор,само и само да е неговото,на мене не смее да ми прави циркове,просто не става,най-много да  отнесе някой шамар,та и Цвети така,опитва се понякога да ме манипулира ,но като кажа мълчи,не реви без бой да не те плесна,веднага млъква.

не успях да намеря вентилатора,умирам от яд Whistling

Нанни,предложението си го бива,пък за болничните,предполагам и тях ще обсъдите,ако сложиш в заплата това,което може би ще спестиш от таксата за яслата/защото незнам как точно стои въпроса /.После пък няма да се тормозиш да записваш Данката на градина,а паричките ти ще започнат постепенно да се увеличават.

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 15:21 от Пиги®

# 114
Успях да кача снимки, ама не в снимка.бг. Ето да видите Гергана:
http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/rWgjTE?authkey=J-TA5I3VR10

Нани, предложението е добро. Със сигурност ще намерите решение с болничните. А щом е казал начална заплата, най-вероятно след определено време ще я вдигнат.

# 115
Пиги, ще разпитам и за болничните, както и за таксата. Аз въобще не мислех да започвам работа тази година, падна ми като гръм от ясно небе, дори не бях правила опит да записвам Дани на ясла. То не че щях да успея с тоя бъгав сайт... Сега се замислих  Thinking за дипломата и трудовата ми книжка...нямам идея къде са и въобще дали са в нашата къща. Rolling Eyes

Аз по принцип готвя за две-три хранения, но за разнообразие и замразявам. За сега не съм имала проблеми с вкуса на храната.
Ние уговорихме заведение за Р.Д. , ще сме на открито в една пицария. Масите ще са точно пред един голям пясъчник с пързалка, колички с жетони и люлки. Ще каним и млади и стари, а и децата ще има къде да се забавляват.

Дю, аз от държавна градина не очаквам и повече...споменала е за някакво увеличение от юли, но все още не знае за какви пари става въпрос. Отивам да гледам Герганка-Калпазанка!

# 116
Честит рожден ден на Яница, Теодор и Мартин! Да растат здрави, щастливи и весели!

Честит рожден ден на мъжа на мама Дани!

# 117

Добро утро! Хайде по едно кафе за събуждане от мен.

Аз още не съм организирала нищо за РД-то на Гергана. Главата ми е гръмнала и не съм в състояние. Но има време, ще го измисля.

# 118
Дю и Гери е много пораснала и все така с червените бузки!Само за щипкане!Тя ходи ли с вас по еко пътеките или я носите?Возите?За момент си я представих да ходи наравно с вас по едни дъълги преходи Party

Нани ти какво си завършила?Аз ако бях на теб хич нямаше да се чудя ,но в София явно тези парички са малко....
Моите и двете дружки с децата дето се събираме са учителки едната в градинка другата на 12класници ,казват че начална стартова заплата на млад специалист не е под 450 лв  Thinking от там нагоре почвала да расте и отделно карат някакви КЛАСОВЕ (така се води-клас) за преквалификация ли как там и за всеки клас по 50 лв отгоре давали над заплатата,отделно увеличения незнам какви си,но май никакви абе те ги докарват над 500 лв,а като си представя че едната в детската градинка отива следобяд в13 ч на работа и се прибира в 18 (5 часа) и в 18,30 вече е при нас с детето се гърмя  #2gunfire  Аз по 12 часа съм даянила за 150 лв,сега ще са ако работееех 220 -минималната......е друго си е да имаш нещо завършено и да си работиш по специалността но и заплатата да те устройва #Crazy ooooh!
Аз за тва се наканих да уча но да видим,щото винаги можеш да работиш сервитьорка или продавачка но до кога и за какви пари???

Мале къв разговор му дръпнах 

# 119
Дю и Гери е много пораснала и все така с червените бузки!Само за щипкане!Тя ходи ли с вас по еко пътеките или я носите?Возите?За момент си я представих да ходи наравно с вас по едни дъълги преходи Party

Ходи, ходи, даже иска все пред нас да бъде и тича.  Laughing Пътеката в едната посока е около 700-800 метра, сама я извървява. На връщане иска да я нося, че се изморява, но аз я вземам за 2-3 минути и пак я пускам да върви сама. Като започне да мрънка я залъгвам с шишарки, пръчки, цветенца, листенца и други такива интересни неща.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт