Юлчето на две годинки става, веселба ще пада!

• 17 790
  • 278
  •   1
Отговори
# 120
Тя затова има червени бузки! Wink
Ние все се каним да идем към Смолян към Широка Лъка и ако дойдем ще ги видим тез пътеки  Peace

# 121
Добро утро!
Първо честито на патерици на всички рожденници!Да са ви живи и много здрави! Heart Eyes
Гледам много болни дечица има.Елена е болна от 3 седмици.Има страшна задушавяща кашлица.Беше просто кашлица,после вирус,айде на АБ,после имала била алергия ooooh! Сега ходихме до педиатрията в София и най-вероятно има инфекция на пикочните пътища. Tired
Взех стерилна урина преди малко,сега чакам да взема и не стерилна и пак по доктори.Бях решила парти да и правим в петък в един клуб в София,но вчера го отмених.Къде ще му излезе края не знам.
Иначе я записах на ясла за септември пък ще видим как ще свиква.
Пиги аз имам същите методи на възпитание,но някои хора ме мислят за зла! #2gunfire

# 122
Дю, мерси за кафенцето! Hug

Това мойто диване започна да става към 7ч #Crazy, а хем си ляга след 23ч.  Tired
Но вече се събужда със сух памперс и рядко имаме пропуск. Party
МарияЕли, дано няма проблем с урината и бързо да оздравее Елито. Praynig
Ели, Тези класове май се определят от трудовия стаж, а при мен е само 2,5г. Завършила съм начална и предучилищна педагогика, след което работех в една частна детска градина. Там максимума деца беше 12, а представям си над 20. Понякога лудницата е на 6, то и затова учителите са на 6 часов работен ден, а ги осигуряват като за 8 часов. Сега имам страшен мерак пак да поработя в градина и то, защото вече гледам по друг начин на тази работа. Знам какво ги тревожи родителите и ще дам всичко от себе си, за да са спокойни. Ама ще видим де, аз си правя едни планове, то друго може да се окаже...здраве да е.

# 123
Ми те и те имат по 2-3 годинки стаж и като изкараш клас след време като натрупаш стаж друго си е

И аз записах на първо място тази специалност и след нея още 29 тамън, да видим кво и дали ще ме вземат  Mr. Green

# 124
Здравейте, юлски рожденници!!!!  bouquet
Сигурно ни забравихте, че не съм писала от сто години Sick /от като започнах работа/
Сега вече влязох в ритъм и се надявам да ми остава по-често време за форума.
Ние за два месеца искарахме два пъти бронхит и една ангина, придружени с никнене на зъби, вируси с разстройство и всички други "екстри". То бяха какви ли не схеми за гледането на Лъчко, кой ли не се включи... Дано скоро да да не се разболява. Praynig Сега се подготвяме за РДто.
Прочетох само последните 2 странички така, че не мога да се включа по обсъжданите въпроси.
Но все пак ....
Нани, много бих се радвала ако и нашите госпожи в яслата разсъждават като теб. Макар, че за сега не мога да се оплача.
Дю, благородно ви завиждам за разходките по еко пътеките. Нядавам се скоро и на нас да ни остане време за разходки.
МарияЕли - дано оздравеете скоро!
Амфибия - пожелавам ти спокойно бременеене и здраво бебче зимата.

Спирам, че май стана доста дълго #Crazy
Приятен и прохладен ден пожелавам на всички!

# 125
Привет
Аз тези дни влизам и съм много разсеяна на никой едно ЧРД не казах  Embarassed
Моля за огромно извинение и приемете моийте най-топли поздрави. За всички малки юлчетата празнували тези дни. Милички желая ви много здраве, защото е най-важното весели и безгрижни детски игри. Да радвате мама и тати, какте и батковците и всички около вас с усмихнатите си личица. Едно голямо силно гуш Hug  и едно мляс.  Wink

За празника на Криси съм поканила няколко дечица с мамите у дома. Ние ще сме на Сопот. Имаме огромна тераса и мисля там да им направя място за игра на децата. А ние мамите ( и един татко ще има) ще сме вътре.  Wink Балони, окраса детска музика това е което съм намислила. То тук и няма и избор де. Не съм чувала да има клубче или някой да прави детско парти.  Rolling Eyes

Иначе тук при нас е доста гадничко духа един силен вятър и днес няма да има плаж, иначе тати всеки ден му слага на двора една голяма лодка пълна с вода, чадър, хавлия и се започва плажа Wink.

Приятен и слънчев ден ви желая.

# 126
Дю,  виж дали можеш да помогнеш или в отчетните за Смолян (ако има да го пусна?)

http://www.moetobebe.net/novforumm/index.php?topic=2709.0

# 127
Ели, има смолянска тема, но не е от най-активните. Ако искаш пусни за всеки случай. Аз не съм видяла още за какво става въпрос, но след малко ще разгледам линка.

# 128
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета,тука също подухва ветрец но е поносимо,мисля след малко да се поразходим с Цвети до Заимовия.

Мама Дани,супер сте го замислили празника,предимството на клубчетата е,че къщата ти остава чиста и подредена и цялата дъндания минава за час-два,но като знам какви купони се заформят на наш,та тераса не е кой знае каква загуба липсата на такива Wink

Де-си,липсваш,влизай вече по-честичко,то и на мене не ми остава време от работа,добре че съм в отпуск сега Hug

Нанни,Цвети напоследък също си ляга към 11,но вината е в нас,че не се прибираме по-рано,сутрин обаче спи до 10-10.30ч.

МариаЕли Hug,къде се изгуби Hug Оправяйте се бързичко,дано тревогите да са напразни и с Ели всичко да е наред Hug

# 129
Ей, защо не пишете... newsm78 Crossing Arms

Пиги, Дани преди 23ч не иска да заспива: дивее, беснее, върти се по 1ч в леглото. Явно следобедния сън му е  доста голям и това е причината за късното заспиване вечер и раното ставане сутрин. През деня спи по 3ч., незнам това много ли е, малко ли е... Thinking
Де Си, не ви е било лесно. Tired Оттук насетне само хубави емоции ви пожелавам. Peace

Мама Дани,
, дай да ви видиме на морето. Как мина полета?

Лека нощ! Hug

# 130
Здравейте,момичета!
Аз май този месец не съм писала тук изобщо. Rolling EyesАми нямам време,но ви хвърлям по 1 око иначе.То много концерти има напоследък и много гости посрещаме,та така.Ето сега тъкмо свърши фестивала в Каварна,в събота заминаваме на Министри в София.Края на месеца на Металика,началото на август в Истанбул на Бьорк.То дано все така да е де. Wink

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ НА МАМА СУЗИ! ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ГИ РАДВА!  bouquet  bouquet  bouquet Hug

ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦИ НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!  bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТО БРАКУВАНЕ И НА ПИНГВИНА! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО,МНОГО ЛЮБОВ И ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА! Hug  bouquetСтрахотна сватба,страхотни снимки на страхотно място. Wink
ЧЕСТИТО БЕБЕЧЕ И НА АМФИБИЯ! Hug

Зоя е добре,като изключим 10-тината пъпки от комари от гледането на майка ми,въпреки Аутана,който и дадох.Ангината и се размина без антибиотик.Вадих и кърлеж,беше се забил в кръстта.И имаше и ужасен запек,правихме и на 2-пъти клизма,беше кошмарно.Сега гледам да и давам по-разхлабващи храни,иначе се стиска и не иска да ака,сигурно си спомня колко я боли.На гърне пък изобщо неще,оставила съм нещата за сега така,докато забрави и после пак ще я пробвам.

Нани: и Зоя спи на обяд по 2-3 часа,после заспива в 23-23:30,то се приспиваме поне по половин час.Сутрин става към 8:30-9:30.Не ми пречи сега лятото това късно заспиване,като спи на обяд поне мога да свърша нещо или пък и аз да си легна.

Ставам,че довечера пак гости чакаме. Crazy

# 131
  • Варна
Момичета ,почерпете се за здравето на Жорко.

Арлина,благодаря за пожеланията.Ама като гледам хич не скучаете.Благородно ви завиждам. WinkИ нас ни обичат много комарчетата.Още има белези от преди един месец ухапано.

Амфибия,честито.Безпроблемно бременеене и едно сладко братче накрая ти желая.

Честито на всички пораснали дечица.Много здраве и усмивки.  bouquet

# 132
Честит рожден ден на сладък Жорко. Много, много здраве и безгрижно детство!

Сузи, ти на 5-ти имаше още едно рождениче вкъщи. Да ти е жива и здрава Жасмина.
Много щастие и любов на цялото ви семейство!
  bouquet Hug

# 133
Честит празник на порасналото ни момче Жорко!
                Нека расте здрав, умен и красив!

И букетче за мама Сузи:

Арлина, споделяй впечатления от концертите. Praynig Peace ...и снимчици - поне да плакнем око, ако не друго. Rolling Eyes

Ще стягам багаж, че утре през нощта ще сме на път. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 134
Май е време за едно следобедно кафе?????

Днес на работа по-спокойно  и мога да ви видя как сте и да пия едно кафе Wink
Ние се приготвяме за РД-то, ама то какво стана - на нашето РД, ще бъдем на РД на друго детенце, а ние ще правим партито в събота, че тогава не съм на работа и ми е по-спокойно. Много се радвам, че има изгледи и нашия тати да се прибере до тогава Praynig
Относно заспиването - и Лъчко започна да заспива към 10-10.30ч /преди заспиваше към 9/ и то след много дълго преспиване и мятане из леглото.
Видях, че сте писали и за пампитата - мога да се похваля, че вече сме без пампи през деня и няма пропуски, а през нощта му оставаше сух. но в тези горещини започна да се буди често през нощта, пие много вода и сега пак е мокро нощното пампи.

Честит рожден ден на Жорко на мама Сузи! Много, много усмивки и весело настоение на празника!

Общи условия

Активация на акаунт