Юлчето на две годинки става, веселба ще пада!

• 17 795
  • 278
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Ронка,права си.Имах си рожденничка на 5 .Благодаря ти Hug.Чак сега виждам ,че не съм ви почерпила за нейно здраве.Ето я и нея и тортата-
 http://media.snimka.bg/0072/006399086-big.jpg

# 136
Ронка,права си.Имах си рожденничка на 5 .Благодаря ти Hug.Чак сега виждам ,че не съм ви почерпила за нейно здраве.Ето я и нея и тортата-
 http://media.snimka.bg/0072/006399086-big.jpg
Сузи, много ти е красива и нежна Жаси. Hug Благодаря за почерпката.
Диванчето е много свежо, дай още снимки на кухнята със диванчето.

# 137
  • somewhere over the rainbow
Сузи, да са ти живи и здрави дечицата - големи сладури! Heart Eyes

И Дая заспиваше към 23 часа, но откакто е на ясли, много играят ли, малко спят ли newsm78, ама в 21 ч. е готова ... До 21,30 хърка вече.
Иначе вече е по цял ден там, супер безпроблемно мина привикването /даже то нямаше такова Rolling Eyes/. Сега ходи все едно е била и пребилА там. Не ни търси изобщо, а като се прибере, почти не ни обръща внимание, много е самостоятелна. Бе аз си знаех, че е непукист, ама очаквах да е по-трудно. Няма на кого да се метне Blush

# 138
Честит Рожден ден на всички малчовци Hug
Ронка,страшна френска мадама си станала Heart EyesАз вече не зная на кой свят съм,защото спя по 4-5 часа и съм като изцедена.. ConfusedСутрин ходя да си върша моята работа,по обед отивам да стоя в бара на майка ми,защото лудата жена се втурна да работи след операцията..Вечер с Алекс или пак работя ,а сервитьорките го гледат и водят по пързалки и люлки..Направо не зная до кога ще изкарам. ooooh!Спирам да се оплаквам,понеже не искам да ви натоварвам с негативни емоции.
Арлина,направо искрено ти завиждам за мероприятията.Кога работите бе човеко newsm78Ние имаме оферта от едни наши клиенти да ходим в Египет с 20 % намаление ако капарираме сега и другата седмица ще я свърша тази работа.Моят мъж..не иска и да чуе само за почивки-работа и пак работа.Но аз вече действам радикално-отивам,плащам и така го поставям пред свършен факт. Mr. Green
Много целувки на всички малчовци Heart Eyes

# 139
Честит Рожден Ден на Жорко и Жасмина!Да са здрави, весели и безгрижни в приказното си детство!

Ние днес ходихме в яслата, за да поговориме с госпожата, какво трябва да носим за първия ден на малката.Като започна да ми обяснява тази жена-как малката щяла да плаче, как щяла да се вкопчи в мен и как те щели да я издърпат от ръцете ми и аз.....като ревнааах.Чудя се защо ли реши да ми наговори подобни дивотии, все пак не ми липсва въображение и си представих сцената от трагична, по-трагична, а може въобще да не мине така в крайна сметка.
Аз ей така да си споделя, че да ми олекне малко Embarassed

Нан, браво на Дая!Надявам се Мария поне на половина да се адаптира като нея Praynig

Ронка
, страхотни резултати си постигнала.Давай в същия дух с поглед вперен само в благоверния, чеее...хъм Thinking

Арлинка, хаймани такива! LaughingНие пък чакаме малката да стане достатъчно голяма за да може да помъкнем и нея на концерти.Кой знае още колко добри събития ще пропуснем до тогава, но за съжалеие няма къде да го дянем чавето Rolling Eyes

Нани
, Мимозата вечер заспива към 23-24 ч., през деня спи по 2-3 часа, а сутрин става в 8-8:30.Идеален й е режима за лятото, само незнам как ще се става за ясла от другата седмица ooooh!

# 140
Привет на всички!
Дойде време и ние да почерпим  Simple Smile Да ми е живо и здраво детенцето!

Честит Рожден Ден и на другите сладури, които порастват днес - Дамян на мама Coccinela, Кристиян на мама Дани, Елена на мама Mariaelli!

Много ми е криво, че днес не съм с Лъчко. Надявам се поне да си тръгна по-рано от работа, но шефовете ще идват и ще видим дали ще се получи. Миналата година го снимах през целия ден, всяко нещо което прави, от събуждането до заспиването вечера . Тази година обаче ще имам пропуски Cry но поне основните моменти ще запечатам!

# 141
Честито на днешните рожденици! Много здраве и весели игри им желаем с Емата.

Де- Си, довечера ще наваксаш с малчо, не се тормози. Приятно изкарване на празника ви желая.

Ема също вечер заспива късно, но и сутрин си поспива поне до 10-10:30ч. На обяд спи по 2-3, а понякога и 4 часа.

Аз съм в трескава подготовка за рд-то на Ема. Правя опити в кухнята да измайсторя торта, за сега първи опит е .... абе става. Утре ще опитам пак и ако стане, стане, ако ли не ще купувам, че време не остана. Тук магазините в неделя и празнични дни почиват, няма откъде един хляб да купиш какво остава за нещо по-така. Tired

Хубав ден!  bouquet

# 142
  • През девет земи в десета
 Hug ,хай мацки!!!

Честито на днешните рожденици да са живи и здрави,весело и и щастливо детство  bouquet

Ронка и аз съм се развихрила в кухнята,тамън три торти съм измислила досега,все една ще стане като света,но каквото стане такова ще се яде,готови няма да взимам и на тебе ще ти се получи,няма начин Hug

Ние уж никой не сме канили,те пък взеха,че се самопоканиха и сега пак ще се занимавам с дивотии ooooh!

Айде отивам си,че ще ми изгори блата.

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 15:41 от Пиги®

# 143
Почерпете за здраве на Елито
Честит празник и на Другите калпазани!
Ние сега се връщаме от лекар.Нови АБ ще пие малката!Оправия няма  ooooh!
И рожд.ден се провали,сега една скромна почерпка само ще има   Confused
Торта утре бабата ще направи за вкъщи,аз не се наемам,че никой няма да я хапне! Naughty

# 144
Честито на всички малки сладки рожденничета!да пораснат големи и послушни!  bouquet  bouquet  bouquet

Пиги какви торти правиш,аз търся рецепта на тази торта кукла барби (подробна) но не намирам,в готварския само снимки и снимки, а никой не казва рецептата да ми обясни кат за мен така по Йелементарничко,ЕТииии  ти я беше правила кажи где намери упътванетооо ooooh! Mr. Green

Аз днес бях на изпит и малко ме хвана лигата та да рапусна,но торта ще правя за ден дена на Юл искам с барбитууу  Party

Темата беше да ви кажа:" Който има много приятели,с никой не е приятел"   Wink

Та сега почивам мина ми един зор,вече ония да смятат и четат дали да ме вземат. Mr. Green  Crazy Mr. Green

# 145
Ели,няма да го правя т'ва Барби,че не е ясно Цвети като го види к'во ше му се случи,да не остане до утре само роклята,както си бърка сама в хладилника,няма оправия Mr. Green Иначе Ети го беше правила,а някъде гледах и упътване,ама къде беше newsm78
Задай си в Гугъла "Торта Барби",излизат интересни линкове с подробни обяснения,повечето обаче са в руски сайтове,ако има проблем с превода свиркай Hug

Ще правя една торта с баварски крем,а за украсата още съм в чуденка,на мъжа ми парфенце,че той от другата няма да хапне,не си пада по красотите отгоре и купих един готов блат,на който ще плясна една заквасена сметана и сладко с цели вишнички,та на кой каквото му душа иска Wink

# 146
  • Варна
Ехе,днес има доста рожденници.Да са живи и здрави и винаги засмени.И цветя за мамитата
Благодаря ви още веднъж за пожеланията.Много сте мили.
Ронка,ти защо забегна във Франция за да станеш френска мадама ли WinkВъзхищавам се  на волята ти.
Ето и диванчето-http://media.snimka.bg/0043/006340929.jpg.

Браво на вас за смелостта да правите торти.Аз още разучавам моята фурна.Да не забравите да покажете произведенията.

# 147
Здравейте пак,гледам никой не пише,аз пък се замаях с тая торта,но ето го резултата,на Цвети много и хареса иска да я яде веднага Mr. Green

# 148
Лелеееееее Пиги,каква красота! Shocked
такова нещо никога няма да направя!
Как ти се занимава,незнам,аз съм голям мързел в кухнята Blush

# 149
Честит рожден ден на малките, пораснали вече палавници!   bouquet  newsm51 newsm59  ura
Пиги, много красива и апетитна торта си направила! Направо ти се възхищавам - при три деца и всички други ангажименти, които имаш си сътворила такова сладко изкушение!
Искам да питам тези мами , които ходиха на море, как се отрази промяната на обстановката, леглото и всичко останало на малките?
Малката тъкмо окупира компютъра да гледа снимки, така че аз ставам!

Общи условия

Активация на акаунт