Юлчето на две годинки става, веселба ще пада!

• 17 788
  • 278
  •   1
Отговори
# 150
Оооо, Сузи, много благодаря за комплимента. Но българките са в пъти по-красиви от французойките!!!
Диванчето е много хубаво и функционално.

Пиги, тортата е супер, браво. Peace

Да видим как ще се справя аз в неделя. Rolling Eyes

Ние утре пак сме на рожден ден, и това не е последния, юли и август е голяма поредица от рд в компанията. Имам чувството, че ще се разорим. Crazy Но пък е хубаво.

# 151
  • Варна

Честит Рожден Ден на Цвети,Ели,Павел,Самуил и Тарек.Бъдете здравички ,весели и добрички мили деца.

Ето една снимка от порасналия Жорко  http://media.snimka.bg/0085/006425706.jpg.Ходихме на консултация .На килограми не е мръднал ,на ръст с 3 см ,но пак сме дребнички-85 сме.

# 152
Честито на днешните рожденици. Бъдете здрави и щастливи дечица. Специални поздрави за милото и красиво Цвете! Hug

Сузи, много е официален Жорко. Heart Eyes

# 153
Готово,резервирахме за рожденния ден клубче  Flutter

някой ще даде ли рецепта за торта барби?

Търся готови покани от някъде за детски рожден ден?Идеи??????

# 154
Ели, от клуба не ви ли дадоха покани? В повечето клубове в София си имат собствени покани. Много интересни и закачливи.
Иначе нямам никаква идея къде да търсиш. И за тортата немога да ти помогна.

Ние прди малко се прибрахме от една дъъълга разходка по магазините. Напазарувахме всичко необходимо за РД на Ема, а аз си купих един панталон, едно потниче и една чанта. Такива намаления има тук, че имам чувството, че ще изкупя всичко, стига мъжо да има търпението да ме чака. Crazy Mr. Green

# 155
  • Варна
Честит празник на всички, които са празнували през тази седмица и не съм успяла да поздравя!
Ние бяхме малко в Априлци и сега май е ред да посетя някое място за лечение на нервно болни Laughing. Малките ни побъркаха и в место да си починем, се върнахме тотално  Rolling Eyes
Ние детски РД няма да правим, а ще използваме да кръстим Тошката, че нещо не можахме да се наканим до сега  Crossing Arms
Рони страхотно изглеждаш  Hug.
Сузи Жорко е като един малък-голям господин.
Софийски мами помагайте - къде е стадион Академик? Има ли до него близо някакъв нормален хотел? newsm78

# 156
  • Варна
Ели,покани би трябвало да търсиш по книжарниците.Поне тук във Варна има такива като картички.А за торта Барби чета ,че става най-сполучлива по рецептата за торта от рулата. Peace

Тази особено много ми хареса.

Виж и сайта на собственичката на тортата,можеш да и пратиш съобщение.

http://tannitta.multiply.com/photos/album/1/My_cakes

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 21:52 от suzi_a

# 157
Чести рожден ден на всички пораснали малчовци! love001

Мами,  това е за вас:
Ели, аз правих тортата с рула на Лео, но в сметановият вариант. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141085.0 Този по ми харесва от шоколадовият. Редят се рулата в кръгла купа и като се обърне се ползва за основа на роклята. Куклата забучих по средата и облякох с рокля от марципан "Варна"./за по-голямо улеснение има готова моделираща маса и само се оцветява/.
Ето и рецептата:
400 гр. пудра захар
100 гр. брашно
50 гр. маргарин
100 мл вода
сладкарска боя

Прави се като парено тесто. Слагат се да заврат водата и маргарина. После се прибавя брашното и се бърка. Изважда се върху мраморна плоча да изстине до 18 С. После се меси с пудрата захар. Като я поеме всичката, се прави на топка и се слага в найлонова торбичка, изкарва се въздуха, за да не стане коричка и се оставя в хладилника.

В Кауфланд има готови цветчета, за да стане по-красива роклята. Те пък се залепват за дрехите само с леко намокряне с вода. Цялата играчка по тортата ще ти коства предния ден 20 мин.максимум и на следващият още 20 за украса. Ако нещо те интересува свиркай-на среща съм.
Ако не намериш покани, на търсачка излизат готови и може да си ги изкараш на принтер.
Пиги- Много ти е готина тортичката. Давай да видим и другите произведения Hug

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 22:43 от eti_31

# 158
Момичета,кой беше ходил в Елена?Ако може да ми дадете координати на този комплекс!!!!!
Благодаря предварително!

# 159
Здравейте на всички и от нас  Hug !
Най-после ви открихме и се записваме - Дебора, родена на 3 юли 2006 година.
Честито на всички мънички рожденничета този месец  ura ! Дебито вече е на 2 годинки и е кака на всички бебета  Simple Smile !
Ще ви четем и пишем с интерес     bouquet

# 160
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ох, най-накрая и на мен да ми остане време тази седмица да попиша!

ЧРД на Максим и Тодор! Нека имат прекрасно детство, изпълнено с много смях и игри!

Честит рожден ден на патерици на всички малчугани, които пропуснахме да поздравим през отминаващата седмица! Нека растат здрави и щастливи!

Ронкааа, супер изглеждаш!

Рени, прекрасна новина! Лека и безпроблемна бременност ти желая!
Nan, Асе, Ели, Рени, Дю, госпожиците ви са прекрасни! Сузи, и Жорко не им отстъпва!
Ронка, това че Калин е взел документи, е голям плюс за вас! Страхотно! Постепенно ще се наредят нещата, ще видиш! А с какъв статут сте в моента там? Дано скоро дойдат и родителите ти и да се поуспокоиш! И най-вече дано всичко стане както ти се иска!
Arllina, голям купон е при вас с тези концерти!
Асе, стискам палци да не се случи нищо от споменатото от лелката в яслата!

MamaGalka,  добре дошли на вас с малакта Дебора!

При нас са се заформили едни празненства и пътувания...но поне разпускаме след натоварената работна седмица. За РД на Вяра съм запазила места в едно заведение с детски кът. За жалост тук няма нито един детски клуб, където да организират РД за толкова малки деца  Sad. За деня, пада се петък, съм си взела отпуск, за да мога да съм с принцесата, вечерта ще е тържеството с децата. А в събота ще празнуваме с роднини.
За октомври месец плануваме екскурзия до прага за 3 дни. Купихме си билети. Сега организираме нощувките. Вече кроим планове къде ще пътешестваме следващата година, този път с Вяра.

Това е от нас! Много прегръдки на всички ви!

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 17:03 от pepi111

# 161
  • През девет земи в десета
Ети,другата тортичка я направих с крем Рафаело,стана супер,а марципана на първата торта е от млечния на Наталина,че Варната миналия път стана много твърд и не можах да го разточа изобщо.Ето резултата и черпя за празника:

МамаГалка,добре дошла Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 14:20 от Пиги®

# 162
Днес празнуват морските ни момчета Тошко и Максималното. Растете живи и здрави мили дечица. Нека усмивката не слиза от слънчевите ви личица!

Анет, Пингвина, за вас майчета

НАЗДРАВЕ!!!

# 163
Честит рожден ден на Макси и Тошко! Бъдете здрави и послушни слънчица!

Анет, Пингвина, това е за вас:
Мама Галка, добре дошла при нас!  welcome
Аз днес нямам много настроение. Дидо отива една седмица в командировка  Sad Май ще се очертае да ходи три пъти и дано да не ни обърка плановете за морето  Praynig
Ели-кога ще излезе класирането?
Пиги-изглежда много вкусно, а така ми се яде сладичко  ooooh!

Последна редакция: нд, 13 юли 2008, 23:01 от eti_31

# 164
Ети незнам чакам оценката до 10 дни и нямам търпение да я знам каква е,пишем си със съфорумци кандидат студенти там по този изпит и всеки споделя какво е вярно според него,засега всичко ми е вярно  но зависи  и от есето и от другото,,,а нямам търпение да си знам оценката после към 8 август чак ще има класиране....

Пиги поръчвам си торта кога да дойда да я взема   Grinning Heart Eyes  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт