Юлчето на две годинки става, веселба ще пада!

• 17 790
  • 278
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Честит Рожден ден на всички дечеца,празнували от 8ми до днес!Да са здрави и послушни!

А за прекрасните им майчета:

# 166
Влизам преди работа на бързо да пожелая най-безгрижното и щастливо детство на прекрасната ни малка Ема и всички рожденници днес Heart Eyes  chef

# 167
  • Варна
Честит Рожден Ден на Ема и Яна! Растете здрави, щастливи и усмихнати!
На вас мили майчета пожелавам това щастие да се повтори, ако не и потрети Wink за да имат децата ви другарче в игрите.  bouquet
[/color]
За толкова време така и не се научих да качвам картинки Embarassed!
Тиция ние сме ходили в Елена -
http://www.visit.bg/staedte/photel.php?hotid=411
и тук
http://www.visit.bg/staedte/photel.php?hotid=416
На мен лично повече ми харесва първия - басейна е по-голям и има и къщички, в които можеш да се настаниш и децата да играят около тях - да карат колело, ритат топка, а ние даже и барбекю си правихме пред тях и после си хапвахме сладко, сладко на терасата Heart Eyes

# 168
Честит рожден ден на всички дечица от последните дни!!!
Честито на Ема и Яна!!! Бъдете весели и засмени за радост на мама и тати!!!

# 169
Честит рожден ден Емка и Яна  Да са здрави и засмени като ябълки червени!  bouquet  bouquet  bouquet

Юлия стана с Т38 и в нас е ад под небето,нашия тати за всичко мен обвинява,не съм я завивала,не съ мя хранила правилно,киселото мляко през ноща се разваляло в жегата,от ябълка дето яла вчера било,от сок дето майка ми и го дала,от мръсни ръце ,от боси крака,от всичко аз я разболях   ревала съм до одеве,и за кво,дадох и панадол и и свали за сега,може да е от кътниците които трябва вече да вади,а и вирус имало  newsm78 ooooh!  Втасахме я!

Сега ставам  ,бай Simple Smile

# 170
Честит рожден ден мило Еме! Да си здравичко и веселичко и да радваш мама!!! На теб мила приятелко честито ти пораснало детенце! Да те радва и слушка. Пожелавам ви безоблачен семеен живот и нека мечтите ви се осъществят!

Ч.Р.Д. и на малката сладка Яна!

# 171
Благодаря ви момичета! Hug
Почерпете се за здравето на моето пораснало дете. Да ми е жива и здрава, и да има светъл път в живота!

НАЗДРАВЕ!

Бета, да ти е жива и здрава Яна. Весело и безоблачно детство! Hug Heart Eyes

# 172
Момичета, благодаря ви за пожеланията за р.д.-то на Лора.
Черпя със закъснение:)

Ето още снимчици.

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 10:30 от синео4ка

# 173
Честит рожден ден на принцесите Ема и Яна, пожелаваме им в тяхната приказка да стават само вълшебства!!! И на всички пораснали дечурлиги - честит рожден ден!!!
Благодарим за пожеланията за Макса. И той порасна, и по случая съм решила да го подстрижа. В неговото положение е по-добре да кажа ще го острижа:

http://good-times.webshots.com/photo/2365702490097112898rZeEwZ

Много ми е мъчно за къдриците му, но горкият съвсем се изприщи от жега, та ще ги жертваме...
Весел месец пожелаваме на всички!
 Hug

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 12:10 от Pingwina

# 174
  • Варна
Честит Рожден Ден на Сладките Емка и Яна!Бъдете здрави и послушни,мили дечица Hug Hug Hug
http://yoocards.com/details.php?image_id=191

Мила ми Рони,да ти е жива и здрава принцесата.Бета и на теб ти пожелавам същото Hug

# 175
Не сме се включвали скоро,пак сме болни,но скъсах с всякакви педиатри вече.Няма да се занимавам с алопати  Naughty

Искаме да честитим 2-рият РД на всички порастнали дечица! И весел празник на останалите,които ще порастнат тези дни.Безброи игри и подаръци им желаем!

Честито днес на Емка и Янчето!Скоро с по едно братче да има да играете  Joy

# 176
  • Варна
на сладуранките Яна и Ема.Много здраве и безброй весели игри.По една целувчица на двете от Жорко Heart Eyes.Весел празник.

Честито на патерици и на Макси и Тошко.Здраве и късмет.  bouquet

Рени ,Ели много неприятно с тези болести.Няма как ,така е с малки деца.Бързо оздравяване. Hug

# 177
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ ВЕЧЕ И ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС ДЕЧИЦА, ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ   Hug
 newsm59
Отпуската ми свърши вече, бяхме на моренце, после при баба, хубаво си починах, плътно две седмици с моето момченце, беше супер  Heart Eyes не ми се връщаше на работа, ама няма как  Sad
Добе дошли на новите мами  wavey
И леко бременеене на мама Ренисияна  preggo
Ще разказвам повече утре, че като за първи работен ден след толкова отсъствие е доста натоварено.
И се почерпете за мое здраве, че имам рожден ден  bowuu

# 178
Честит Рожден ден на всички пораснали сладурчета вече празнували!
Честит Рожден ден на бонбонка Ема и бонбонка Яна!
Много здраве ви желаем и безброй безгрижни игри и щастливи мигове.

и за вас мили мами

# 179
Гнойната ангина заразна ли е,дали ще ни дойдат гостите на детския рожден ден?
На АБ сме  Close

Общи условия

Активация на акаунт