Юлчето на две годинки става, веселба ще пада!

• 17 815
  • 278
  •   1
Отговори
# 225
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЧРД на всички дечица, които пропуснахме да поздравим през изминалите дни! Бъдете живи и здрави дечица за радост на всички, които са край вас!
ЧРД на Дими! Здраве и щастие!
ЧРД на Мина, Сияна и Елица!

Да почерпя и аз с тортата на Вяра:
и още нещо:

Качих и малко снимки от детскотот парти:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=265624
Парола 1234

Ронка, знам от моя много близка приятелка, която също живее във Франция, че проблемът с чернокожите и арабите наистина е голям...Все пак щом всичко друго ви устройва...важното е да се чувствате добре.
ДидитоHug. Съжалявам за нещастието, което те е сполетяло! Радвай се на детенце и гледай напред!
JorjiHug Hug Hug
Nan, честита ви кола! И скоро да си се возите комфортно в нея!

Сега бягам, че имам малко несвършена работа!

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 08:50 от pepi111

# 226
ЧРД на чаровника ни Дито, сладката Мина, Сияна и Елица! Много здраве и слънчеви усмивки. Hug Hug Hug

Влизам само да честитя...

# 227
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА newsm59  party023
Иска,направо не може да те познае човек.Страхотно изглеждаш PeaceАко имате време,обадете се на всяка цена,щом дойдете във Варна.
Ели,можеш да искаш възбрана на имота му като обезпечение срещу бъдещ иск.Т.е.като гаранция,че като приключи делото ще имаш от какво да си реализираш вземането,а не да се окаже гол като пушка.Можеш да си вземеш адвокат като при постановяване на решението ще му присъдят да ти заплати и разноските по самото дело,респ. и хонорара на адвоката.Имам колежка в Пловдив,която е много добра и мога да ти дам координатите й.
Диди,дано не е най-страшното,което може да се случи на близък човек Praynig
Ети,ти си мечтаеш за морето,а вярваш ли,че днес се каним да ни е първа баня..За вси срамотии, живеем на 15 минути от плажа. EmbarassedТака се уплаших от този рак на кожата покрай петната,които ми излязоха след тена от плажуването в Турция,че нещо вече не долюбвам морето,както преди.И то при условие,че бях с фактор 60 ooooh!  А,на мен така ми се ходи на планина с рекика или езерце....

# 228
Жоржи Hug,красавеца той,на мама се е метнал  Joy  Joy

Дидито нещо с мъжо ли е станало  Thinking  Hug

Ели наеми си адвокат.Не мисля че ще му струва много хонорара за такова дело. Успех и не се отказвай!

Честито порастване на малкият Мите! Скоро да казва ако и пиш!
Честито и на останалите 3 госпожички!  

# 229
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден на всички малчовци,които са родени днес! newsm67
Със закъснение да честитя и на сладък Дим на мама Жоржи-той е духовния брат-близнак на мойто синче-темпераментни,та се незнае!Да ти е жив и здрав,Жоржи и мааалко по-послушен! Grinning
Днес имах щастието да поздравя лично сладък Калоянчо на мама Нита,която изглеждаше страхотно!Както и Иси,разбира се.Както всички майчета,чиито снимки разгледах през последните дни!
Аз реших,че не трябва да лишавам детенцето си от празненство и ще поканя дечица в четвъртък.
Иначе нарочно не споделих какво точно ми се е случило,за да не помрачавам прекрасната шарена,празнична темичка.Мъжа ми е добре-Слава Богу и ми е голяма подкрепа.Благодаря и на всички,които ме подкрепиха! Hug
НАН-А ЧЕСТИТО КОЛА НАЙ-ПОСЛЕ!Със здраве да си джиткате!

# 230
  • Варна
Честит Рожден Ден на Пламена,Калоян и Деница!

Иси, изглеждаш прекрасно  bouquet
Жоржи Hug,красавеца той,на мама се е метнал  Joy  Joy 

И аз това казвам Wink

Със закъснение да честитя и на сладък Дим на мама Жоржи-той е духовния брат-близнак на мойто синче-темпераментни,та се незнае!Да ти е жив и здрав,Жоржи и мааалко по-послушен! Grinning

Hug Hug Hug Да са ни живи и здрави  bouquet

Ние изкарахме лудо и  щуро какво винаги.Снимка Бг не се отваря, и не мога да кача снимки Rolling Eyes

# 231
Честит рожден ден на всички големи дечица!!! Да растат засмяни и щастливи, да радват мама и тати!
Вече си имам и аз голяма кака. Гергана е на 2 годинки. Почерпете се за нейно здраве:

# 232
ЧРД на всички рожденици от вчера и днес. Много здраве и весели игри! Hug
Дю, специални поздрави за Гери! Да е жива и здрава и много, много радост да ви носи вкъщи! Hug  bouquet

Аз пак пиша по нощите, но от няколко дни се прибираме по никое време. Емата е железна, заспива късно, без да мрънка или недоволства. Не попадна на родители туй дете, ама така е като няма помощ от никъде. В събота направихме първият плаж за тази година. Ема супер много се радва на водата и имаше големи емоций. Снимки ще показвам когато снимка.бг си оправи качеството или като се наканя да качвам в друг сайт. Crazy

Иначе се добре. Калин мин. седмица беше командировка, с Емата си кукахме сами, имахме гости и така... Разхождаме се, пазаруваме, обикаляме парковете... Счупи ни се количката, която взехме от тук, и сега май ще се наложи да купуваме друга....7-ма по ред!!! ooooh! На мъжо му става лошо, но нащо диваче не иска да върви и това е. Rolling Eyes
Мен много ме налегна носталгията. Всички българи си тръгват ваканция др. седмица, и само за бг и купони там се говори. Плаж, море....та още повече ме засърбя крастата. Sad Много ми липсва всичко, тук си нямам никого(е, освен Калин и Ема, което не е малко), имам една позната, но тя си заминава др. седмица и не се знае кога ще дойде пак. Confused Спирам по този въпрос, че много се натъжавам.

Лети, не казваш как сте. Моля те изпрати ми на ЛС или мейл новия ти скайп да те чуя! Praynig

Бобка, аз не съм те забравила, ама ти мене направо ме отсвири отвсякъде. Голяма работарка, голямо нещо. Скайпа ми е включен денонощно!!!, когато имаш време и желание винаги можеш да ми пишеш, аз ще ти отговоря като съм на компа! Hug
Иска, изглеждаш чудесно! Heart Eyes На първата снимка с Валери не те познах. Crazy

Сигурно пропускам нещо и някого, но много ми се спи.

# 233
  • Варна
 Добро утро!
Бързам да се похваля - отървахме се от бибито  newsm44 - не съм предполагала, че толкова лесно ще стане - една вечер не го поиска и аз използвах момента и през деня да не му го давам. От време на време се присеща, а ма бързо го забравя. Сега и по-спокойно спи - то иначе по цяла нощ го цокаше и търсеше.
Рони  Hug - няма ли начин да си направите ваканцийка към България newsm78
Аз пък толкова много колкото ходя тази година на плаж, от ученическите години не ми се е случвало Embarassed! А ма там си почивам - децата се занимават или на брега, или играят с баща си във водата, а пък аз си се опъвам на сянчица  Wink. Мъжът ми се шегува, че мойта работа станала като "надута гайда" - сама свири hahaha
Лек ден на всички!  bouquet

# 234
Здравейте момичета Hug
Бързам да честитя рожденните дни на всички малки и големи, които пропуснах през тези дни Grinning
Да  са живи и здрави и само щастие да струи от очите им!

При нас работата с яслата върви към отписване.Първия ден малката влезе сама в стаята и ни казаха, че е палакала малко.Следващите дни ни я дърпаха от ръцете, а през деня лелките ни казаха че не плачела а по-скоро мрънкала(Мама доди, мама доди...?), а днес(мъжът ми я заведе) през плач е протегнала ръчички към лелката да я вземе.
Така написано много добре звучи-има проблясък към адаптиране, но в къщи усещам, че нещо става с детето.Последните два дена не беше на себе си.Събуждаше се на обяд с плач, бълнува кошмари, беше видимо подтисната  през целия ден, игнорира ни до някаква степен, а когато спрем и ние да й обръщаме внимание, започва да се гуши в нас омълчана.Просто не е моето дете Cry
Може и да се примири в даден момент с положението си, но не вярвам да й хареса там.
Наистина незнам какво да правя.
Има вариант свеки да дойде да я гледа, но ние живеем в две стаи.Ще стане много пренаселено, страхувам се за "здравето" на семейството ни, със свеки не сме в приятелски отношения
Детето ще се чувства по-добре с баба си в къщи, но ако има някакъв конфликт(дано не се стига до там), колкото и да се опитваме да прикриваме нещата, детето ще усеща негативите и пак няма да е добре за нея.
Имам нужда от съвет Sad

Ронка Hug Hug HugПожелавам ти нещо толкова хубаво да ти се случи там, че да не се и сещаш за бг благинките.Цункай малката от нас двете с Мимозата Heart Eyes

# 235
Асе, незнам какво точно да те посъветвам. Но идеята със свеки не е добра!!! Говоря от моя гледна точка, ако ние живеехме със свеки, досега най-вероятно да не сме семейство! С теб сме говорили на тема свекита и...абе не е удачен вариант. Нормално е детето да е подтиснато първите дни, ако сърце ти дава изчакай още няколко дни да видиш как вървят нещата. Ако става-ОК, ако ли не, помислете за вариант гледачка. То вярно, че е скъпо, но е на работно време, идва и си отива, а свеки ще е там постоянно и ще се меси където не й е работа. Вие самите ще се чувствате по-спокойни с неутрален човек вкъщи.
Силно гуш от нас  Hug, дано бързо вземете правилното за вас решение и Мимозата се успокои.

Анет, браво на вас за бибата. Много хубаво, че си почиваш, и че татито ви е с вас. Представям си колко сте щастливи всичкизаедно! Hug
Ваканция към Бг. ще си направим евентуално зимата. Още не е сигурно, но аз се оглеждам за самолетни билети вече. Laughing Септември се надявам да има яснота и ще запазя билети.
Ема няма никакво намерение да се отказва нито от биба, нито от памперс. Ама и аз не си давам зор, оставила съм я сама разбере, че в гърнето се пика и ака. Казвам, показвам къде какво се прави, но тя пишка само когато иска...демек 1-2 пъти в седмицата сама изявява желание. С кърменето беше по същия начин, сама се отби. Не съм й помогнала изобщо, дойде й времето и се отказа. Израстват се дадени периоди и бебетата ни се превръщат в разбиращи дечица.

Спирам, че много се разписах.

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 12:57 от Ронка

# 236
Здравейте!Тиция мерси,за помощта и за всичко,като дойде момента и кажат, ще ми дадеш телефона й, да видим,така и така ще търся адвокат поне като ми препоръчваш ще се възползвам Peace В друг форум ми намекват за жалба до Брюксел,което веднага решавало нещата,явно сме в такава страна, че другите ще ни оправят,след множеството жалби от моя стана,това ако беше в друга държава още от първата жалба щях да си реша проблемите,а той пребиваването в затвора Mr. Green Peace

Дю  да ти е жива и здрава щерката и много да ви радва!

Честито и на всички други малки пораснали палавници!

Ние вчера бяхме до "чудните мостове"  през цялото време си мислех за Гери как върви и преминава по гори и скали,та И Юл вчера катереше наравно с нас,не е толкова сложно,а е тооолкова хубаво в планината,снимки ако смогна! newsm78 Peace

ooooh!Мислим да се махаме в друга държава! newsm78 #CrazyАма първо да видя дали и какво ще ме приемат да уча,,,, Whistling ooooh!

бай за сега

# 237
Някой знае ли как да направя в multiply като пращам албум на някой да може да го види без да му иска парола?
Или да се насочвам към Пикаса newsm78 или снимкабг newsm78

Ето малко снимки от вчера!http://elijuli.multiply.com/photos/album/7/7#1   Май ще трябва и парола newsm78

EliJuli парола julia   Peace

Ето ни и на рожденния ден!http://elijuli.multiply.com/photos/album/8/8#1

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 14:19 от Eli83

# 238
Ели, отварят се снимките. Много са хубави! Peace

# 239
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛЧОГАНИ ПРАЗНУВАЛИ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ И НА ВСИЧКИ ДНЕС   Hug Hug Hug
Съжалявам, но нямам време да ви пиша, попрочитам на диагонал и това е. Да свършват тези отпуски, че е лудница.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт