Юлчето на две годинки става, веселба ще пада!

• 17 817
  • 278
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!
Честит Роджен ден на всички, които пропуснахме да поздравим през изминалата седмица!
Ели83, като гледам на вашия РД децата как са насядали, при нас нямаше такова нещо като свободни електрони бяха, всяко в различна посока. Неможахме да ги съберем заедно нито да хапнат, нито да ги снимаме. Но поне се на лудуваха.....Лъчони остана много доволен, дори на другия ден  като стана почна да обяснява за партито...Три дни след това ходи с парти шапка и свирка, даже и на ясла Joy
Ася, не се притеснявай! Ще свикне, просто трябва време да се адаптира. Лъчко първия месец не беше на себе си. Като се прибереше в къщи постоянно плачеше...Просто трябва да се разтовярят от емоциите през деня. Тепърва свикват с  нови хора, да се съобразяват с другите, да спазват режим. Но и това отминава. Ще се справите. И аз не ти препоръчвам свеки, дори и да сте в отлични отношения. Най-малкото което е бабите много разглезват, месят се където не им е работата, дори и неволно.

# 241
Де-СИ   те нашите деца са си една група-банда и все са си заедно,на всички минаха рожденните дни и все по клубчета, та са си свикнали, знаят си реда и бяха и гладни, и само като видяха снадвичите насядаха! Grinning

Рони верно ли се отварят без пароли?Щото намен все си ми ги отваря нали от моя комп си е запаметена паролата и ми отваря но на някои като пращам по скайп линка и не им отваря  newsm78

# 242
Ели, не ми иска никаква парола. Явно начина по който даваш албума е различен, знам ли? newsm78
Важното е, че ние ги видяхме. Голяма красавица е Юл. Ама и бабата сте завели на детски клуб. Joy Дано не ми се разсърдиш, но се развеселих. Аз понеже съм далеч от празненства с баби и прабаби та затова. Hug

Ние с Ема цял ден мързелуваме. Не сме зилизали цял ден, след малко се прибира калин и ще слезем до парка да поиграе Ема.

# 243
Ми как,баба ми,прабабата на Юл на рожденния ден казала на една друга гостенка, че ме е водила на такива детски клубовееее на полето и със козите,на сливи и на язовири,нямаше преди такива работи....а те дойдоха с майка ми и със сестра ми на обяд защото вечерта всички имат работа баба си чака животните,майка, сестра ми на работа и нямаше как,а след клубчето Юл трябваше да заспива,и така решихме там,то си има отделение сладкарница,ресторант,винен салон,пицария,та децата в клубчето ние отвън Peace

# 244
Честито на всички порастнали малки душички вчера и днес! Растете здрави, умни, щастливи и да имате незабравимо детство!

Моето слънчице за пореден път и болничко #Cussing out Тая ясла ни съсипа. ooooh! Такова боледуване, аман вече. Този път аз си взех болничен и ще си бъдем двамата до края на седмицата. Много кашля. За сега сме само на сиропи, дано не стигнем до антибиотици Praynig

# 245
Ми как,баба ми,прабабата на Юл на рожденния ден казала на една друга гостенка, че ме е водила на такива детски клубовееее на полето и със козите,на сливи и на язовири,нямаше преди такива работи....а те дойдоха с майка ми и със сестра ми на обяд защото вечерта всички имат работа баба си чака животните,майка, сестра ми на работа и нямаше как,а след клубчето Юл трябваше да заспива,и така решихме там,то си има отделение сладкарница,ресторант,винен салон,пицария,та децата в клубчето ние отвън Peace
Това е супер, че има голям избор за големите. В клубовете в Сф в които сме ходили, има доста ограничен избор да не кажа никакъв откъм храна, и затова не е подходящо. Но във вашият случай е било супер, аз също бих го направила така!

Ети, бързо да се оправя малък Венци! Hug

# 246
  • Варна
Честит Рожден ден на Гери!Да е жива и здрава и много послушна! Hug Hug Hug

Анет,браво за бибата.Наистина децата спят по-спокойно без нея Peace
Асе,моето мнение се покрива с това на Ронка.бабата само ще се бърка,а и ти казваш че не са ви добри отношенията.Ако нямате възможност за гледачка,защо не опиташ да смените яслата newsm78.септември ще имаш възможност за това.каквото и да решиш,ще е ная-доброто за дедето,сигурна съм Hug Hug Hug
Ети,дано се оправи бързо малчо  bouquet

Момичета ,утре вземат моят тати в болницата.сигурно още утре ще го оперират Cry,дано всичко мине добре Praynig Praynig Praynig
Господ да ми го пази,той е най-добрият човек на света

# 247
Благодаря ви мили момичета от все сърце! Преди малко се прибрахме, героите спят, аз след малко се трупясвам. Празнувахме и играхме до тъмно. Снимки  най-скоро време ще се опитам да кача.

Ели, ще разгледам снимките, но съм сигурна, че са страхотни. Разходките по такива краисиви места минават неусетно и децата не се изморяват толкова лесно. От опит го знам.

Весели летни дни ви пожелавам, аз съм в отпуска и не знам кога ще се включа пак.

Прегръщам ви и целувки на всички!

# 248
Eti ще му мине кашлицата на Венци.И ние вече колко пъти кашляме,но нищо не давам,абсолютно.Това вече не го броя за болест.Минава и заминава.Стига да няма Т  Wink

Жоржи стискаме палци всичко да мине безпроблемно при вас!  Hug

Ели колко хубаво че в клуба се предлагат такива неща.Тук бяхме ходили на един РД в клуб,нищо не предлагаха.Майката беше се приготвила от-до.Че чак и пици беше купила големи.То голяма хамалогия,трябва да помислиш за всичко  ooooh!

# 249
Да се похваля!Горда съм от себе си,то не е кой знае какво но пак стана нещо!Вчера снимах зад нашия блок казаните,станало е бунище и пратих сигнал,цял ден е било новина Номер 1 във сайта на Пловдив и днес дойдоха да чистят!Даже заради това откриха специален форум граждани да подават сигнали за нерегламентирани сметища! Grinning Ето я новината!http://news.plovdiv24.bg/51977.html

# 250
 newsm78 Никой не е писал днес ,да не е паднала бомба!

Имам 4,40 на изпита  ConfusedДали ще стигне за нещо незнам newsm78

# 251
Имам 4,40 на изпита ConfusedДали ще стигне за нещо не знам newsm78
Имам предчувствие, че ще стигне  Wink
Венцито днес поддържа 37.5, но е много подвижен. Дори го разходих два пъти с количката на чист въздух. Иначе пу-пу - хапва си и пие сокче. Щом яде по-бързо ще се справи с болестта. Сега ми пее песничката: Мама ми купи днес, нова книжка с картинки.....Оф, толкова ми е сладичък! Heart Eyes Сега ни предстоят най-готините години с децата ни. От 2 до 4 са най-сладурчести и много смешки ще ни правят и ще ни топлят сърцата.
Ели-браво на теб, че си алармирала за мизерията. Ако всеки е като тебе не само да алармират ами и да пазят, държавата ни ще стане райско кътче. За мой късмет тук в Русе нямаме в нашия квартал и по площадките такива камари  Simple Smile, но виж кратери от големи дупки пред блока-бол. Имаме всякаква широчина и дълбочина. Голямо предизвикателство е за шофьорите.
Ренка-то и аз много не се втелясвам, от пустите хреми и кашлици, ама две седмици вече и от няколко дни кашля като дърт пушач, та се спекох здравата. За моя радост е от хремата. Не може да се научи да се издухва още.
По повод яслите - забелязах, че в спалното помещение имат климатик, а в занималнята пуснат вентилатор. Че как няма да ми се разболява Слънчо, в едното топло и с течение и влизат в студено.  #Cussing out

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 23:49 от eti_31

# 252
Ние пак зачезнахме,ама лято е и не остава време да си постоим у дома.
Зоя е по-добре,голям ужас изживя горкото с този запек и тези клизми. ConfusedНовото е ,че си скубе непрекъснато косата и лапа космите,даже ни изяде подлакътника на дивана,от изкуствена кожа е.Абе нагриза го на 10-12 места. ooooh!Та реших,записах я при Хаджиева,дано да ни помогне хомеопатията и на нас.Ходиме на първоначален,даде и 1 перличка след интервюто и сега ще чакаме,да видим дали сме нацелили лекарството.
Половинката си купи нова кола,ще ходим да си я взимаме в петък от София,много ни я забавиха с докарването до тук.Вечерта пък в петък сме на Металика. Mr. GreenСтарата кола остава за мен,но в понеделник отива в сервиза да ми я оправят.Нали мъжо я съсипа на петък 13,чак за 28.07 ни дадоха час за сервиз.Дано да ми я оправят по-бързичко,че забравих да карам. ooooh!
Решихме да кръстим Зоя на РД и ден,в неделя.Сега се подготвяме и за това.
Другата седмица пък заминаваме за Истанбул на Бьорк.
Програмата е пълна. Mr. Green
Водих Зоя на плаж 2 пъти вече,ама изобщо не и хареса.Стои само на хавлията и я е страх от пясъка,цапала се била.Изпада направо в ужас.А миналата година я гоних из плажа и не можех да я извадя от морето.Май това лято ще си стоим тука на басейна. Confused

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА! ПРЕКРАСНО ДЕТСВО ИМ ЖЕЛАЯ!  bouquet  bouquet  bouquet

Ели:браво на теб! Hug
Болничките бързо да оздравяват! Hug
Снимките на всички са страхотни!Давайте още.  Mr. Green
Изчезвам.Лека вечер. Hug

# 253
Eli браво за резултата.Ще се класираш все някъде,споко.

Ети притесняваща е по-скоро Т,отколкото кашлицата.  Thinking Как е Венци?

Алрина дано да останете доволни от хомеопатията  Wink Зависи изцяло от лекаря...

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 09:18 от Ренито

# 254
Добро утро на всички!

Заповядайте на по едно горещо кафе!
Ние заминаваме на море на 29 и малко се притеснявам как ще мине почивката! Това ни е първото по-далечно пътуване с Пламена! Ще бъдем в Поморие! Някой от вас почивал ли е там?
Рождения ден ще празнуваме там със сестра ми и нейния приятел, а като се върнем ще почерпим дечицата , с които се събираме и бабите с дядовците.
Вече слагаме памперс само нощем.Имаме 1-2 пропуска за 3 седмици и затова много се радвам на този успех.
Вече пием само от накрайник или направо от чашата! Остана бибата да я изяде кучето  Laughing и ще  Laughing и ще постигна всичко планирано!
Това е засега от нас с Папи!

Общи условия

Активация на акаунт