Юлчето на две годинки става, веселба ще пада!

• 17 809
  • 278
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден,Дани!

Много здраве,усмивки,безгрижно детство!Обичаме те.

# 256
                  Честит Рожден Ден на сладкия Цеци!
         newsm59  Да расте здрав и весел!
newsm59

Да почерпя за здравето и на моя рожденик:

Надето7  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 257
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ДАНИ   Hug  Hug Hug newsm59

ЧЕСТИТО И МОЕТО МАЛКО МОМЧЕНЦЕ    Heart Eyes

Ние отиваме да празнуваме днес по скромно, а в събота по "нескромно"  Wink

Все се каня да попитам- има ли нещо лошо да се духа два пъти свещичка? Че днес мисля да има тортичка със свещичка, а в събота пак  newsm78

# 258
  • Варна
Честит Рожден ден на Дани и Цеци!Да са живи и здрави малките юнаци Hug Hug Hug

на милите майчета Hug

# 259
Честит рожден ден на сладките Цецко и Дани!
Бъдете най-усмихнатите и сърдечни деца на света,за радост на  всички нас, които ви обичат и обожават!

Ивче, Нани - за вас милички:
Рени-чук-чук на дръво, днес няма Т. Да не ме чуе дяволът  fingerscrossed fingerscrossed За жалост днес е гадно времето и не можахме да се разходим поне за мъничко. Само вали. Дано не е такава прогнозата до края на седмицата, че Дидо иначе ще се върне чак на есен  #2gunfire
Арлина-как ти завиждам-БЛАГОРОДНО-разбира се за Металика Crossing Arms Подивей и заради мен-ПЛС. Ще ходим след около две седмици при наши познати да видим едно бебче в Балчик, ако искаш остави координати на ЛС, за да се видим, ако имаш време.
Аз цяла нощ не можах да заспя. Постоянно ми беше лошо, а не сме правили опити за трето. Какво ли ще излезе  smile3506

# 260
  • През девет земи в десета
Здравейте мацки и при нас нищо ново затова си трайкам.

Честито на всички пораснали дечица да са живи и здрави,специални поздрави на сладката ми Емка  bouquet Ронка и на нас ни е мъчно за тебе,най-много да дойдем наистина да ви видим Hug

Днес водихме Цвети при една баба да и лее куршум,аз не вярвам много,много в такива работи,но бабите дадоха зор,снощи имаше някаква страхотна буря,гръмотевици,дъжд,вятър и горкото ми детенце два часа е пищяло,накрая вече нямаше сила и заспа от изтощение,мислех да я снимам,защото ние от бомбите нямаме кой знае какви щети,но как се е отразило психически на децата никой не ни пита.Цвети обаче така се беше вкопчила в мене,че нямаше начин да мръдна.

Иначе в събота бяхме на вилата,я в неделя прескочихме до Солун,там беше много спокойна,къпа се в морето(отидохме на плаж в Переа) и изобщо не се сеща за гърмежите,проблема е когато се приберем в къщи,не иска да влиза в стаите,стои в коридора и на двата етажа и не излиза на двора изобщо,за какво правихме пясъчник,люлка и пързалка,които в момента си стоят ей така.

Като ми остане време да кача малко снимки в някой сайт ще пусна от солунските,водихме и кака с нас,голямо мрънкане беше,никъде не искат да ходят вече с нас големите деца.

Асе и моето мнение е като на Ронка,аз вече съжалявам,че взех майка и татко при нас,хем са ми родители,като се ядосам мога да кажа каво ми е на душата,но определено се бъркат където не им е работата,но и аз така,да гледа майка ми детето и да не се разкарвам всеки ден толкова рано сутрин.Ако беше за свекърва ми,категорично предпочитам да сме по-далече една от друга за да има разбирателство.Няма ли някакъв вариант за детегледачка,ако ти излиза на месец колкото в частна градина си заслужава,знам ли,много е сложно така newsm78

Ивка,свещичката на Цвети я палихме няколко пъти защото много се кефи,а имаше и две торти,палихме свещичка и на двете,това за един ден,другата седмица се прибират баба и леля от морето сигурно ще направим още един път рожден ден не съм чувала да има проблем.

Миростанка,ние заведохме Цвети за първи път на море на 20 дни,никога не сме имали проблеми с пътуването,почти всяка седмица сме извън София,като имаме такива изцепки като пътуване отиване и връщане до морето за един ден,иначе в Поморие сме ходили на почивка преди години,преди да купим къща на морето,а миналата година минахме оттам да поразгледаме,доста спокойно ми се стори.

Арлина,Цветото отвреме на време си скубе косми от косата,но не ги яде,а само ги държи с двете ръце и ги лапа,други космати неща не я привличат,някъде из форума имаше тема по въпроса,води се накаква фобия.

Айде изчезвам да си оправя снимките и ако остане време ще пусна няколко да ни видите. Wink

Последна редакция: ср, 23 юли 2008, 21:17 от Пиги®

# 261
Пиги горкото дете!Аз бих дала гласност на това , детето помни щом не иска на двора ,милото! Rolling Eyes

Честит рожден ден на днешните сладки рожденници!Да са здрави и щастливи! newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Днес оправях в къщи щото беше паднала бомба,изместих кошарата да не е до спалнята и сега може да падне,реших пак да сложим решетката но откъм краката да махнем 2-3 пръчки да си излиза от там,а колко дрехи събрах не е истина малки стари,4 чувала отделно под спалнята е пълно със нейни дрешки стари малки и решихме с мъжО че можем още 3-4 деца да изгледаме само  с тези дрешки  Mr. Green  ама се зачудихме къде ще спят и решихме по диваните! Laughing LaughingМи така ами на всеки диван дете!И моя вика- ааа ама то тогава поне ако не друго, деца ще има, Mr. Green Laughing Смях малко!

# 262
  ама се зачудихме къде ще спят и решихме по диваните! Laughing LaughingМи така ами на всеки диван дете!И моя вика- ааа ама то тогава поне ако не друго, деца ще има, Mr. Green Laughing Смях малко!

Ели  Peace развеселиме истински  Joy Имах нужда моя Кристунчо днес много не слуша. То тук валя цял ден иска на двора влиза в локвите идилията бепше пълна...
Ох не стига че не влизам ами съм влязла да се оплаква.... за бой съм  Wink

Хайде сега да разкажа за нас. Ние сме пак в Сопот.Мъжо и Криси не се интехрираха в София и се завърнахме. Сега правим разни неща и да се надяваме да са доходоностни.  Praynig Ходих днес и записах Криси на ясла, имали 9 места (едното било запазено), а за останалите 8 часакали 23 деца. Ние естествено сме 23 в списъка, но..... аз търся връзки. Rolling Eyes Надявам се най-късно септември да сме ясленско дете. Иначе бяхме една седмица на Д-град там го водих в една градина толкова му хареса че плака като си тръгвахме.  ooooh! спирам че мрънкаме после пак. 

# 263
Честит Рожден Ден на сладурите Дани И Цеци!Да са много здрави и веселите щуротии за тях да нямат край!
за вас мили момичета:

Пиги, ти си страхотна майка и смятам, че никой друг освен теб не е способен да избави детето от стреса.Вярвам че ще се справите бързо и много скоро  малката Цвети ще играе весела и безгрижна на люлките в двора ви.Прегръдки от нас Hug

цитат на Ети:
Цитат
Аз цяла нощ не можах да заспя. Постоянно ми беше лошо, а не сме правили опити за трето. Какво ли ще излезе 
Joy

Ивка, Мими свещичката си я духна най-малко 20 пъти и виж до къде я докара...до яслата Joy
Не се  притеснявай за такива неща Hug

Миростанка, в Поморие е красиво, плажа е много хубав ,чалгата е в изобилие Mr. Green, но вече и там е пренаселено и ако търсиш спокойствие няма да го намериш.

Арлинка, Мария бше същия образ в началото на лятото.Не искаше да стъпи на пясъка защото се била цапала CrazyС баща й започнахме да си заравяме краката в пясъка и да се правим че ни е голям кеф от това, та тогава Мария взе че ни завидя за удоволствието и сега е като багер на плажа Crazy

Ели, да не ви се изчерпят диваните само внимавайте Laughing

Днес Мария не ходи на ясла, няма и да стъпи повече там LaughingОще не сме решили как ще се развият нещата за напред, но тази седмица и това трябва да измислим.

# 264
Асе-все забравям да ти отговоря за яслата. Ако питаш мен не я спирай. Такъв е периода при почти всяко дете.Макар, че всяко едно различно възприема новата промяна.  При нас мина лесно - само за две седмици, но сутрин плачеше около месец. След това си стана същото дете, че дори и в събота и неделя се обличаше и плачеше да го водя там. Нашия им е любимец и гледах да се сприятеля с госпожите, за да знам всичко за детето си. А за "свеки"  Crazy оф, живяла съм 5 години и беше голяма мъка. Дали сега или догодина тя трябва да свикне тогава с градината, но казват, че по-лесно се свиквало, когато детето е по-малко. Аз Гоги не го пуснах на ясла и тръгна на 2г. и 8 месеца на градина. До последно плачеше и мрънкаше като излизахме. ooooh! Но все пак ти си познаваш най-добре детето и си прецени кое е най-доброто за нея.  Hug

# 265
  • Варна
Влизам да се оплача - вчера си платихме почивка за 4мата в Анталия за следващата седмица, а днес се обадиха на мъжът ми да го викат на 2ри да заминава newsm45 smile3511
Ужас направо - той не може да откаже, защото получи така чаканото повишение  Embarassed, на мен пък не ми се ходи сама с децата, но пък не искат да ни върнат парите, защото има само 1 седм до екскурзията............. Crossing Arms Днес направо не мога да се осъзная какво се случва Rolling Eyes Ще трябва да замина 2 дни преди него и няма да можем да го изпратим Cry Не можем да се зарадваме на повишението, не можем да се зарадваме на почивката............  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 266
Ася ети е права.Дали сега или догодина,ще трябва да свикне Мимето.С времето ще се адаптира,не се отчайваите.Премислете пак,но Вие си знаете най-добре.

Честит Рожден ден на Дани и Цеце! Весел празник мили дечица!

Ух,милата Анет  Hug Hug Ти дори и да отидеш сама,то ще е една почивка...
Честито за повишението!

# 267
Анет-много съжалявам, че няма да сте четиримата заедно. spoko Дано малчовците те слушкат много там. Crazy Защо не вземеш някоя баба или приятелка със себе си? Нали имаш платено едно място. Тъкмо ще ти помагат.  Wink

# 268
  • София
Мили момичета, благодаря за хубавите пожелания  Hug Hug Hug
Ели, това с диваните добре сте го измислили  Wink
Пиги, милото детенце, дано по-бързо да забрави тези гърмежи  Praynig Hug
Ася, аз не можах да се примиря с ясленския рев и както знаеш го спрях Цеце, затова не мога да давам съвети, но ти ще измислиш нещо  Peace
Миростанка, аз бях на Поморие, там е хубаво, особено за деца, спокойно е имат пешеходна зона в центъра, влакчета, въртележки  Peace
Анет, съжалявам, че така се е получило  Sad
Ох, работа ме чака момичета, оставям ви  Hug

# 269

Общи условия

Активация на акаунт