Много здраве,усмивки,безгрижно детство!Обичаме те.

За жалост днес е гадно времето и не можахме да се разходим поне за мъничко. Само вали. Дано не е такава прогнозата до края на седмицата, че Дидо иначе ще се върне чак на есен
Подивей и заради мен-ПЛС. Ще ходим след около две седмици при наши познати да видим едно бебче в Балчик, ако искаш остави координати на ЛС, за да се видим, ако имаш време.
Ронка и на нас ни е мъчно за тебе,най-много да дойдем наистина да ви видим 

развеселиме истински
Имах нужда моя Кристунчо днес много не слуша. То тук валя цял ден иска на двора влиза в локвите идилията бепше пълна...
Ходих днес и записах Криси на ясла, имали 9 места (едното било запазено), а за останалите 8 часакали 23 деца. Ние естествено сме 23 в списъка, но..... аз търся връзки.
спирам че мрънкаме после пак. 

С баща й започнахме да си заравяме краката в пясъка и да се правим че ни е голям кеф от това, та тогава Мария взе че ни завидя за удоволствието и сега е като багер на плажа 
оф, живяла съм 5 години и беше голяма мъка. Дали сега или догодина тя трябва да свикне тогава с градината, но казват, че по-лесно се свиквало, когато детето е по-малко. Аз Гоги не го пуснах на ясла и тръгна на 2г. и 8 месеца на градина. До последно плачеше и мрънкаше като излизахме.
Но все пак ти си познаваш най-добре детето и си прецени кое е най-доброто за нея.

Днес направо не мога да се осъзная какво се случва
Не можем да се зарадваме на повишението, не можем да се зарадваме на почивката............
Ти дори и да отидеш сама,то ще е една почивка...