Ние сме добре, сега като се затопли времето и поспряхме малко да боледуваме. Надявам се така да се задържим повечко време.
Поздрави на всички и весело прекарване на рождените дни!

Добре, че имах няколко, а и солдите(разпродажбите) тук започнаха, та овладяхме положението до сега.
Ама така ще е вече, в това хубаво време. Аз пък се забутала в къщи и чистя
Излизахме два пъти и Венци не иска да се държи за мен
Искал сам. На два пъти вече ожулихме колената, ама пусти му инат. С голям зор го хващам, когато пресичаме улиците.
Днес направихме един обеден басейн на терасата. Големи викове от радост бяха.
Подготвям го за морето. Уговорих се с шефа да ме пусне отпуска. Едва от 2 месеца съм на работа и той се съгласи
Всички са много доволни от мен, дори шефа ще уговаря да ми вдигат заплатата
, за да не ме изтървели, защото им казах, че си търся активно по-платена от тази
Та онзи ден си имах сериозен разговор с него. Големи уговорки да съм си помислела. Отговор не дадох, като си видя фиша, тогава ще му кажа. Пита ме какъв ми е минимума, който искам, а аз си замълчах. Ами ако ми даде повече
Та така с мен. Иначе вечер се опитвам да отделям максимално време за децата и къщата ми е станала бардак
Готвя на бързо и не му мисля както преди. На РД на Венци доста поплаках, че сме разделени, той на ясла, а аз на работа и като се успокоих госпожите от яслата ми се обадиха да си го прибера. Имал Т 38. Изкарах го из центъра, карахме джипки, пихме нат. сокче и го дадох на сестра ми да го гледа. Поне бях с него 2 часа
Доктора каза, че е от кътниците и на следващия ден пак на яслата
Сестрите много ми се зарадваха
Друго ново около нас няма. Заформили са ни се всеки ден гости или РД. Това са поне хубави поводи. Венци си играе с различни каки и батковци. Много е контактен и мама спокойно си стои на масата при гостите, а той хванат за ръка за някого и го разхожда
Сега ще ставам, че пак сме на гости. Желая ви спокойна, приятна е безпроблемна вечер!

Кг. не се връщат, ако спазвам режима както си му е реда. Е аз си признавам, че имам доста прегрешения, но съм доволна от резултатите и продължавам напред.
Честит рожден ден на малките сладурчета Галин, Цвети, Белослава и Виктория!!!

Пиги, как сте?
Ще забиеш французойките от раз

.много неприятна случка сте имали.дано на Цветито бързо и отмине.голям шок е било за милото детенце