Юлчето на две годинки става, веселба ще пада!

• 17 998
  • 278
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от нас:) Аз рядко влизам и затова искам да честитя предстоящите и настоящи рожденици:) Да са ни живи и здрави дечицата и все така да ни радват:)Майчета весел празник и на вас.
Ние сме добре, сега като се затопли времето и поспряхме малко да боледуваме. Надявам се така да се задържим повечко време.
Поздрави на всички и весело прекарване на рождените дни!

# 76
честит рожден ден, на сладурчовците! да растат здрави и много щастливи!
За мамите

Благодаря, за пожеланията - за новата ми професия  Grinning
Пиги, радвам се, че сте добре, ако имаш нужда от помощ, за почистването - на линия съм  Peace
Рени, все още не съм решила за заплащането - имам избор, май ще ти пиша на лични, но по-късничко, че моя ме юрка да освободя компа  Mr. Green
Гушки на всички   bouquet

# 77
Честит 2-ри Рожден Ден на Дая, Филип и Алекс!
        Нека растат здрави и безгрижни!

Нашият Р.Д. е все още далече, но понеже заминаваме другата седмица на моренце и ще се върнем един ден преди Р.Д., трябва да се ориентираме към поръчка на торта. Та по този повод снощи се рових из нета и Дани с мен избираше...ту с Мечо Пух, ту с Вълчо иска /от Ну погоди/...сега сме на тази филмова вълна и е голям кеф, но постоянно си мени мнението, ако може всичките да са за него, най-добре ще е. А вечерта като го приспивах го попитах последно каква торта иска, той ми отговори:"Гозна с чесън" Shocked Laughing Знае, че ме разсмива и все тоя чесън си повтаря.

Ети, ние сме добре...щом Пиги е добре. Не искам и да си мисля, какъв ужас са изживели, толкова близо до взривовете. ooooh!
Пиги, цунки на Цвети, дано бързо забрави всичко случило се! Praynig Hug
Silvia_N, Рени, включвайте се по-често! Hug

Давайте снимки от ден дените да гледаме...
Лека и спокойна нощ на всички! Heart Eyes

# 78
Здравейте, душички!
Напоследък ежедневието ми е малко натоварено и въпреки че от време на време надниквам да ви видя как сте, нещо не знаех какво да ви пиша. И вчера си дадох сметка, че нашата дружинка е започнала да празнува рождените дни на малчовците. Пожелавам на всички рожденици весели игри, усмивки и много хубаво настроение и изненади на рождения ден! А на вас, майчета - много щастие с децата, да са ви живи и здрави и много да ви радват!

При нас нещата са горе-долу нормални. Пипи тръгна на ясла от 1-ви юни, потече му сопола обаче и половината време почти беше вкъщи. Реве там, не иска да яде, малко спи. Взимам го раничко - към 2 часа следобяд, но другата седмица май ще увеличаваме времето. Обаче той е голям артист и малко драматизира нещата - вчера например дядо му го взел и се тръшнал пък защото не искал да тръгва. Та така. Не е травмиран, само колкото да ни разиграва и да ми къса сърцето. Но той си е такава драма. Много е смешен, защото на вид е такъв едричък, прави се на важен, а от най-малкото нещо започва да се паникьосва. Преди седмица го качих за първи път в тролей и направо беше трагикомично. Вкопчил се в мен все едно ще скачаме с парашут - понеже нали подрусва, го е страх да не падне. А ние сме седнали и аз го държа, но той направо изпадна в ужас от друсането. Хората умряха да ни се смеят. Голям юнак си имам! 

Рони, ти май си вече французойка, а? Забелязах аз отдавна и даже един ден специално влязох да видя едни снимки дето си дала. Само Берта не разбрах къде е?

# 79
Хей, Лала, липсваш! Hug
Като говориш за Пипи, сякаш си описала Ема до извесна степен. И тя много драматизира, дори и като гледа телевизия. Laughing
Да, ние от 4 месеца сме във Франция, Берта е с нас. За което много ти благодаря за помощта която ми оказа с преводите. Още ми е тъмна индия с езика, но се надявам скоро да вляза в час. При нас нещата се нареждат лека-полека. Калин вече взе документи, сега обикалям да запиша Ема на ясла. Няколко пъти ти писах на massenger, след като не отговори предположих, че си доста ангажирана. Пиши, когато имаш възможност. Hug

Аз май веднъж ви бях споделила, че забравих на Ема летните дрехи в Бг. които й бях купила от там. Та заветните дрешки днес ще са при нас. Все пак пристигнаха преди да е свършило лятото. Joy Добре, че имах няколко, а и солдите(разпродажбите) тук започнаха, та овладяхме положението до сега.

Хайде ние се обличаме и излизаме за подаръци, че днес сме на двоен РД.

Хубав ден на всички.  bouquet

# 80
Никой не пише  smile3506  Ама така ще е вече, в това хубаво време. Аз пък се забутала в къщи и чистя  smile3518 Излизахме два пъти и Венци не иска да се държи за мен  ooooh! Искал сам. На два пъти вече ожулихме колената, ама пусти му инат. С голям зор го хващам, когато пресичаме улиците.  Tired Днес направихме един обеден басейн на терасата. Големи викове от радост бяха.  Party Подготвям го за морето. Уговорих се с шефа да ме пусне отпуска. Едва от 2 месеца съм на работа и той се съгласи  newsm44 Всички са много доволни от мен, дори шефа ще уговаря да ми вдигат заплатата  Crazy, за да не ме изтървели, защото им казах, че си търся активно по-платена от тази  hahaha Та онзи ден си имах сериозен разговор с него. Големи уговорки да съм си помислела. Отговор не дадох, като си видя фиша, тогава ще му кажа. Пита ме какъв ми е минимума, който искам, а аз си замълчах. Ами ако ми даде повече  Joy Joy Joy Та така с мен. Иначе вечер се опитвам да отделям максимално време за децата  и къщата ми е станала бардак  ooooh! Готвя на бързо и не му мисля както преди. На РД на Венци доста поплаках, че сме разделени, той на ясла, а аз на работа и като се успокоих госпожите от яслата ми се обадиха да си го прибера. Имал Т 38. Изкарах го из центъра, карахме джипки, пихме нат. сокче и го дадох на сестра ми да го гледа. Поне бях с него 2 часа  Heart Eyes Доктора каза, че е от кътниците и на следващия ден пак на яслата  hahaha Сестрите много ми се зарадваха Joy Joy Joy Друго ново около нас няма. Заформили са ни се всеки ден гости или РД. Това са поне хубави поводи. Венци си играе с различни каки и  батковци. Много е контактен и мама спокойно си стои на масата при гостите, а той хванат за ръка за някого и го разхожда hahaha Сега ще ставам, че пак сме на гости. Желая ви спокойна, приятна е безпроблемна вечер!  Hug Hug Hug

# 81
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Иси, честит рожден ден на майчето ти!

ЧРД на София на мама Писана!
ЧРД на Алекс, Филип и Даяна!
ЧРД на Галко, Белослава, Виктория и Цвети!
Бъдете много щастливи дечица! Само радост да грее в очите ви!

Мами, давайте да гледаме снимки то рождените дни! Сигурно са много весели!
Асе, кака мина купона?
Пиги, как сте? Цвети поуспокои ли се?
Ети, стискам палци увеличението на заплатата да е над очакванията ти!

# 82
Честит рожден ден на Галин, Цвети, Белослава и Виктория!!!

Имаме си и ангелче, почивай в мир малка душичке. delux, ако четеш пиши ни как си.  Hug

# 83
Честит Рожден ден на Галко, Цвети, Белослава и Виктория! Бъдете здрави и много щастливи, дечица.

Спи спокойно вечния си сън, мило ангелче! Делукс,  Hug

# 84
Благодаря ви за пожеланията ето малко снимки от нашия рожден ден

http://stefkova.multiply.com/photos/album/7/Birthday

# 85
Благодаря ви за пожеланията ето малко снимки от нашия рожден ден

http://stefkova.multiply.com/photos/album/7/Birthday
Писанче, много ти е сладка щуротийката. Целуни я от нас с Ема. Heart Eyes

Момичета, утре правя 2 месеца с Дюкан, и съм супер доволна и щястлива от резултата. Почти 10 кг. по-лека, красива и усмихната! Flutter Joy
След малко ще кача снимки да видите разликата.
Ето и обещаните снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=260941

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 17:30 от Ронка

# 86
Попова страхотен резултат разликата е Очевадна!Супер си!

До кога ще продължаваш?И после не се ли връщат кг?

Ние сега се връщаме от морето изморени,набързо минавам,ще видя какво съм пропуснала и тогава ще пиша пак!

Много рожденничета вече  Party

# 87
Ели, добре дошла отново на форумска земя. Hug
Кажи как изкарахте, и чкаме снимки?!
Искам да сваля поне още 5 кг. Ще продължа докато си достигна целта. Wink Кг. не се връщат, ако спазвам режима както си му е реда. Е аз си признавам, че имам доста прегрешения, но съм доволна от резултатите и продължавам напред.

Лети, как си, как е майчето ти? Дано всичко е наред при вас. Целувки на сладък Алекс! Heart Eyes Hug

# 88
Честит рожден ден на малките сладурчета Галин, Цвети, Белослава и Виктория!!!
Растете здрави, щастливи, радостни и игриви деца, сред обич и усмивки!
За малкото ангелче на Делукс!

По новините пак казаха за два нови взрива в Челопечене  #Cussing out Пиги, как сте?
Рони-супер е ефекта  Hug Ще забиеш французойките от раз  Wink

# 89
  • Варна
Здравейте Hug
Честит Рожден Ден на всички празнували от 1.07 до днес.Да са живи и здрави.Безгрижно детство им желаем
Много целувки на моят любимец Галко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

а за милите майчета

Почивай в мир мило ангелче на Делукс 69!

Пиги, Hug.много неприятна случка сте имали.дано на Цветито бързо и отмине.голям шок е било за милото детенце Sad
Рони,голяма промяна имаш.пу-пу сладурана

Отивам да правя садвичи.
Лека на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт