Юлчето на две годинки става, веселба ще пада!

• 17 801
  • 278
  •   1
Отговори
# 60
 ЧРД на София на мама Писана! bouquet
Hug  bouquet
Софийски мамита съчувствам ви най-искренно .Когато бях малка и ние го преживяхме това ,защото гръмна завода в Сопот.НАН сигурно помниш.Помня ужаса,гъбата ,абе всичко.Тогава всичко се потули и нищо не се разгласи. Ако имате нужда от каквато и да е помощ винаги съм насреща и с радост бих ви помогнала.Пишете моля ви. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Забравих почерпете се за здравето на моята мама днес има рожден ден да ми жива и здрава.

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 15:10 от isi_kam

# 61
Иси, честит рожден на майка ти!!!   bouquet

Момичета, наистина пишете как сте? Постоянно рефрешвам, за да следя каква е обстановката при вас!!!  Hug

# 62
Здравейте!
На работа съм, близо до парка Заимов и от тук нищо не се чува. Но съм много притеснена, защото Калоян е с баба си в къщи (живеем в Сухата река, от нас се вижда летището). Затворили са прозорците и си седят в къщи. Чуват се непрекъснати пукутевици,  още гърми. Сутринта в 6,30 ч. се чу як гърмеж, помислих, че е гръм, въпреки че времето беше ясно и се зачудих. Следващият беше още по-силен и направо се изплашихме. От към Кремиковци се носеше огромна гъба във въздуха (дим). После имаше и още и после напрекъснато думкаше, но по-слабо. Пуснахме ТВ-то – нищо не казаха. Чак към 7 и нещо се разбра, че е склад за оръжие в Челопечене. Нямам думи за организацията ни в държавата. Линейки минаха покрай нас към 7 без нещо. Беше много зловещо. Не ми тръгваше на работа, не че много работя де, само мисля...

П.П. Честито на всички пораснали дечица. Много безгрижно детство.  bouquet lovekiss

# 63
Нита, дано бързо се размине това ужасяващо нещо, за да се успокоите!  Hug

# 64
Привет на всички  Hug
Съжалявам, за пропуснатите мигове с вас  Sad Понякога не можем да предвидим нещата. Здрави сме, децата от 30.06 са при баба и дядо. Аз карам курс по маникюр, педикюр и ноктопластика  Grinning И работа си намерих даже в квартала, та реших да почна. Въпреки, че съм без стаж собственичката на салона иска да ме вземе. Ще ходя в салона до обяд, после на курс. Не съм казала още в офиса, но ще си пусна отпуските и после - напускам. Не ме устройва работното време, пък и новата ми работа е по- интересна  Grinning Това е при нас.
БЛАГОДАРЯ, за милите пожелания за рд на детенцето ми   bouquet
на всички дечица, на мамите
с най-добри пожелания за много слънчеви усмивки, весели игри, и по-малко бели! честит празник!

# 65
  • Варна
Честит рожден ден на Лора, Киа и София!
Честит рожден ден на майката на Иска!

newsm59 newsm59 newsm59
Нямам време да пиша - активно плажуваме, а през останалото време скиторим на вън Embarassed
Утре съм на среща - 15 години от завършването на гимназията. Ужасно се вълнувам, защото с много малка част от съучиниците си поддържам връзка Embarassed
Бягам, че ме викат! Hug

# 66
Amerie поздравления за курса! Дано всичко да потръгне както си го намислила.Иначе на заплата ли си или на процент в този салон?

Бяхме малко на гости при баба,изкарахме една гнойна ангина междувременно,натровиха ни с антибиотици,които не ни подействаха и накрая се върна от отпуск хомеопатичката и ни излекува за броени часове  Crossing Arms Господ здраве да и дава!
Не съм Ви изчела,но утре на закуска ще почета  Wink

Лека Ви нощ!

# 67
  • Варна
ЧЕСТИТИ 2 ГОДИНКИ НА АЛЕКС, ФИЛИП И ДАЯНА! newsm59 newsm59
Весел празник и много подаръци!  Gift  Gift

# 68
Честит рожден ден на Дая, Алекс и Филип!!!

Мили мами, честит празник и на вас!
Нека дечицата ви даряват с много щастие и любов!!!

Някой чул ли се е с Пиги? Как са те? Прибраха ли се у дома?

Амери, браво на теб. Много късмет ти пожелавам в новото начинание!

# 69
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета,ние сме добре и още вчера следобяд се прибрахме у дома,за щастие нямаме счупени прозорци,въпреки,че нашата къща се намира точно срещу мястото на взрива и сме последна къща,т.е.,между нас и Челопечене е само голо поле и околовръстното,разстоянието е само километър.Гледахме взрива като на кино и ударната вълна,вместо да се скриеме,стояхме като хипнотизирани,Цвети беше най-зле,цялата се тресеше и беше плувнала в пот.Рамките на дограмтата са спукани,но уж ще минават комисии с оценители да видим дали ще ни обезщетят,на гаража нямаме едно здраво стъкло и всички къщи наоколо които са с обикновена дограма са като след бомба,освен стъклата ударната вълна е помела всичко вътре.
Снощи към един часа пристигна и Бойко Борисов,на въпроса има ли все опасност,отговора беше,че нищо не се знае,20-те тона тротил може да са изгорели,но това не е сигурно,защото никой не е ходил на мястото за да провери,докато има остатъчни взривове ,има и опасност,за щастие днес от сутринта все още не сме чули взрив.Ставам да чистя,защото всичко е супер прашно след вчера.

# 70
Пиги, радвам се, че писа!!! Дано скоро всичко си дойде на мястото и забравите за тази ужасна история и дано наистина повече да няма взривове!  Hug

# 71
Честит рожден ден на Дая, Алекс и Филип!

Бъдете най-щастливите и усмихнати дечица.Много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug от нас за вас.

за вас мами

# 72
ох Пиги и аз много се радвам ,че сте добре Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 73
Честит Рожден Ден на Алекс, Дая и Филип. Растете здрави и щастливи деца!

Мили майчета това е за вас:

Иска, да ти е живо и здраво майчето!  bouquet

Деси,  Hug Heart Eyes

Ние се разходихме малко сутринта, но Ема не иска да ходи. Прави само няколко метра и иска да я нося. Crazy При което следват уговорки, само и само, за да ходи. Simple Smile
Утре сме пак на РД на 2-ма познати, та ни чака голям купон. Хубавото е, че ще сме в къщата, и Ема ще има къде да спи, а ние да купонясваме. Mr. Green

# 74
Честит рожден ден на всички сладурчета, които вече станаха на 2 годинки. Мили малки дами и господа, бъдете щастливи и добрички, да слушате мама и тате и по-малко бели да правите.

Мами, това е за вас:

Иска това е за твоето майче:
Пиги-и аз много се радвам, че сте добре. Вчера бях залепена до радиото и слушах постоянно. Добре, че се размина без жертви. ooooh! Цункай малкото Цветенце от нас. Майната и на дограмата. Нали  вие сте добре  Hug Hug Hug
Нека и другите мами от София да се отчетат, дали всичко при тях е ОК.

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 19:20 от eti_31

Общи условия

Активация на акаунт