Юлчето на две годинки става, веселба ще пада!

• 17 785
  • 278
  •   1
Отговори
# 45
макар и със закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КИА И ЛОРА.
Нека да са хубавици,
жизнерадостни умници,
цял живот да са щастливи,
грижи да не ви създават,
само радост да даряват
и момците да пленяват!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ВЕНЦИ И ВАНЬО. РАСТЕТЕ ЗДРАВИ, КРАСИВИ И ДИВИ.

А това е за вас, мили юлски мами.

Извинявам се, че скоро не съм писала във форума, но вече се надявам да поправя грешката си.   bouquet

# 46
Честит рожден ден на Лорчето! Нека бъде все така послушна и толкова много сладичка. Да слуша мама и тате и да има щастливо детство!

Боби, това е за теб мила:
Pingwina -
Пожелавам Ви щастие по-прекрасно от зората, по-необятно от небето, по-дълбоко от океана! Живейте така, че всеки ден да си казвате: „Беше по-хубаво от вчера!”

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 21:07 от eti_31

# 47
Честит рожден ден на Мария и Яна София!!!
Мили деца, бъдете щастливи и
дарявайте мама и тати с много радост и усмивки!!!

Мили момичета, днес и аз имам рожденик, моят любим празнува. Та почерпете се за негово здраве.

# 48
Честит рожден ден на Мимето и Яна-София. Щастливо детство изпълнени с много игри и любов. Очичките ви винаги да греят от радост, мили дечица!

Щастливи майчета, това е за вас.

Дю, да ти е живо и здраво мъжлето. Много да се обичате и сбжъдване на всичките ви мечти!!!  bouquet

# 49
Честит рожден ден на Мимето и Яна-София!Бъдете много здрави и ви желаем едно слънчево ,щастливо и изпълнено с много усмивки детство.

За вас мили мамита

Дю, да ти е живо и здраво мъжлето.
Повече усмивки на лицето,
парички в портмонето
и любов в сърцето!

# 50
Привет!
Първо да поздравя порасналите дечица и техните мамита! Бъдете щастливи!!!!!!! Hug

Благодаря много за поздравленията и много се радвам, че ви е харесала нашата сватба,  много се вълнувам като я споделям с вас!!! Heart Eyes
Пък за разправянето, то се вижда на снимките какво е било на сватбата. Аз само ще поясня, че се се оженихме в едно страхотно село на южното черноморие, което и четиримата много харесваме. Даже Тити му вика "нашето село". И мина по-хубаво отколкото си го представях - един тотален купон, мюзикъл, балкански филм и всичко най-спонтанно, което не мога да опиша (особено на компа)... Ще го запомня. Дано и децата да го запомнят, то ние основно тях чакахме да попораснат, че да могат да го съпреживеят събитието.  Първо минахме през селското кметство и се подписахме пред селския кмет. После през селската църква. Слязохме до плажа и гледахме залеза. И накрая се довършихме в селската кръчма. И всичко това под съпровода на китари, дайрета, свирки (бяхме казали на гостите да си носят Simple Smile ). И никакви диджеи, клишета и глупости. Само ще ви кажа на какво играхме хоро и ще ме разберете  http://www.youtube.com/watch?v=vNQaS37X7_o
Иначе всичко си  подготвихме сами - дрехите, музиката... И то в това беше удоволствието! То всъщност нямаше организация, а дезорганизация на традицията. Просто имахме някаква идея и тя се случи. Хич не съм се напрягала, просто се забавлявах както аз си знам:)  И такива работи с нашата сватба. После, ако направя по-обстоятелствен материал, ще ви го покажа...
Нан, ако кажеш и твоята сватба ще дезорганизирам, че и хоро ще играя... на Секс Пистълс! Peace

А сега вече ще се ориентирам към новите вълнения - концерта на Министри и на следващия ден -  Максималното на 2! Да съм жива и здрава!
И вие също!
 Peace

# 51
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА-СОФИЯ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМИ!

Растете много щастливи дечица!

ЧРД на мъжлето ти, Дю!

# 52
Хайде и аз да поздравя днешните рожденички Мимето и Янето!
           #Milti Весел празник/по нощите/ и много щури игри!
  #Milti

Дю, пожелавам на мъжлето ти злато в портмонето, сребро в косите и желязо в панталона! Wink

# 53
Момичета, благодаря за пожеланията Hug
дечурлигата черпим с едно меле на батут:
а вие ударете по една бира за здравето на Мимата
Честит Рожден Ден на астралното ни близначе Яна-София!
Честит Рожден Ден (на патерици) и на Лорето и Ванката!
Весели игри и много слънчеви усмивки за вас дечица!

Мария днес си изкара много щур ден.Цял ден се млати по батути, катерушки и всичко до което успя да се докопа в  Морската, бори се с морското вълнение и какви ли не шуротии не яде.Голямо хайванче е на плажа-вълните се разбиват в муцунката й а тя само прокашля през смях и продължава да се бори с тях.
Утре е купона с дечурлигата, а в събота с баби и дядовци.При нас ще се получи три дена дивяли, играли и бесняли Party
Пингвина , велика сватба, на велико място!Обичайте се още най-малко 100 години!

Пепи, Вяра се е превърнала в много красиво момиченце Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 00:23 от Asya_

# 54
 newsm18  ura Честит рожден ден на София на мама Писана!!!   ura newsm18

Момичета от София как сте? Има ли засегнати от взривовете? По радиото казаха, че имало счупени прозорци в някои квартали на София.
Пиги, вие май наблизо живеете? Как сте?  Praynig

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 08:21 от Дю

# 55
ЧРД на София на мама Писана.  bouquet

Преди малко звънях на Пиги, но не си вдига тел., дано са добре и вече са се изнесли от там. Praynig Положението е страшно, поне предствено по ТВ. Говорих с мои приятелки от Х. Димитър, сравнително близо до мястото на инцидента....определено са шашнати. Дано няма опасни вещества! Praynig

# 56
Чух се с Деси (Пиги), много са изплашени и се изнасят от Чепинци. Каза, че е нещо страшно, продължава да гърми, Цвети е много изплашена и плачеше.

# 57
Деси  Praynig Praynig Praynig Бягайте бързо! Милото Цвети  Hug

# 58
И тук да почерпим Simple Smile
Много рядко ви следя вече май нямам много време напоследък

Както вече сте разбрали днес моята Софийка Щуротийка прави 2 годинки  Peace
Нека почерпим подобаващо

И още нещо за мамите Simple Smile

Приятен ден на всички  Hug

# 59
Ох, аз също съм доста шашната. Сутринта към 6:30ч се събудих от едно хем глухо, хем доста силно бумтене. Дали сънувах незнам, но сякаш леко се люлеех. Чак пък до нас да е стигнала ударната вълна....едва ли, но усетих нещо.  Rolling Eyes И аз си мислех за Пиги, дано са добре.  Praynig По ТВ уверяват, че няма вредни газове освен въглероден диоксид и азот....УФ, преди няколко дни слухове за АЕЦ, сега това, не смея да си изведа детето.  Confused

Пиги, ако имате нужда от нещо, обаждайте се! Не че ние сме много далече... ooooh!

newsm59Честит Рожден Ден на Софийка Щуротийка! newsm59

Общи условия

Активация на акаунт