Юлчето на две годинки става, веселба ще пада!

• 17 789
  • 278
  •   1
Отговори
# 30
Честит рожден ден на Венци!Да расте здрав и силен мъж,и да има щастливо детство!

Честито и на семейство Божкови!Такава сватба не бях виждала трябваше да снимате с камера за най- нестандартна сватба ще спечелите награда  Flutter Peace Laughing  Щастлив семеен живот!  bouquet

Аз търся под пара нещо за 5 дена ол инклузив мъжа кат се е разтръшкал че иска ама сега го иска и веднага и оллл да е,аман,,та ще ходим някъде ма незнам къде! Mr. Green

Ако ме няма...... значи ме няма!  Party Crazy

Бай и хубави летни дни на всички!  Hug

# 31
  • Варна
Честит рожден ден на Киа на Венци! newsm59
Честито кръщене на Вяра! baloni
Честито и на г-жа Божкова!  married
Чакам с нетърпение, въпреки, че снимките всичко казват  Hug Много ме накефи момента където танцувате на плажа - всичко изглежда толкова  романтично!

# 32
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТ РОЖДЕН  ДЕН, МАЛЪК ГОЛЯМ ВЕНЦИ! БЪДИ НАЙ-ЩАСТЛИВОТО ДЕТЕ НА СВЕТА! Heart Eyes
ЕТКО, ЦВЕТЯ И РОЗИ ЗА ТЕБ!  bouquet Hug  bouquet

Ей, Божкова, честито ти бракуване! Grinning  bouquet
И аз искам такава сватба, мога ли да те наема за  организатор? Blush

# 33
Честит Рожден Ден на голямото ни момче Венци!

Пепи, честито ти християнче! Hug
Пингвина, честито ти огоспожаване! Laughing Уникална сватба, щеше да ме изнедада ако беше стандартна! Wink
Дю Hug

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 20:48 от Nanny

# 34
Честит рожден ден на Венци!!!
Много щастие, радост и весело детство!!!

# 35
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит рожден ден на Венци!Много щастливо детство му желая!

Pingwina, Честито! Кефите ме максимално! А малките сладури са направо...невероятни!
Желая ви много щастливи мигове заедно!

# 36
Пингвина, сега разгледах снимките - страхотна сватба,
много прекрасни хора и незабравими мигове.
Желая ви много любов и разбирателство заедно!

# 37
Е започна месеца на ден ден Hug
Честит Рожден ден Лорче бъди най-усмихнатото ,здраво и щастливо детенце!

Честит Рожден ден и на Иван на бо-славова!

За вас щастливи мамита

Ехо честито и на г-жа Божкова Да сте живи и здрави, много щастливи и да плавате славно по бурното море на живота, "въоръжени" с любов и разбирателство, в които да се разбива всяко цунами!

Сватбата ви е била супер ,много романтика и аз искам ,но моя Cry е лишен от всякаква романтика е поне на вас ще се радвам.
лек и усмихнат ден  bouquet

# 38
Здравейте майчета
Пингвина честито, много свежи снимки сигурно сте си изкарали страхотно без типичните притеснения. Честито и на всички празнували и празнуващи  bouquet
Ние сме добре Цвети расте и става все по-непослушна, аз също раста Laughing, но не много защото си имам лична фитнес инструкторка която обича пързалки но мама трябва да подава пръстче обича и пясъчници но мама трябва да изтърсва крачетата периодично въобще госпожица с претенции. Терминът ми е на 01.08 но тъй като ще е секцио датата е определена за 23.07 така че със сигурност ще е юлче, пак момиченце този път върви малко по-едричко няма да е 2,400 като Цвети.

# 39
Честит рожден ден на Лора и Иван!!!
Бъдете здрави и щастливи слънчеви деца!!!

ст.г., радвам се, че сте добре. Ще си имаш две юлски момиченца, супер.

Момичета започва нашия месец. Дано премине с много веселие, радостни мигове и хубави подаръци!

# 40
Ехооо, кой на две годинки става???
Лоринка, да си ми жива и здрава, безгрижно и щастливо детство. Много, много радост да носиш на мама и тате!

Липсваш ми мило и скъпо детенце, хиляди целувки от нашето семейство!!!
Бобка, много семейно щастие ви желая. И скоро една сестричка на Лорето да подарите! Wink
Това е за теб мила приятелко

Чесртит рожден ден и на Иван!

Ст.г., радвам се, че сте добре. Ще си имаш 2 юлски съкровища. Включвай се по-честички, ако имаш възможност. Hug

# 41
И Лорето порасна... Hug

Нека расте здрава и весела!
Heart Eyes

Синеоче, за теб:

Честит Рожден Ден и на Иванчо!

St.g, Много хубава дата сте избрали. Mr. Green Пожелавам ти всичко да мине бързо и безпроблемно! Hug

# 42
  • somewhere over the rainbow
Я да видим кой става на 2 годинки... Party

Честит празник Лорче и Синеочеbouquet Heart Eyes  bouquet
Честит рожден ден и на Ванката! Hug

Да ви се похваля, одобриха ме за кредит в Пиреос банка Party По-малко са паричките, отколкото искахме, но с тези ниски доходи - толкова Confused  Почваме да търсим количка - някой ако знае някой да продава малка, евтина, икономична и добре поддържана кола, да свирка.

# 43
  • София
                newsm59  Честит Рожден Ден,мило Лорче! nbirthday  Да си жива и здрава,все така усмихната и сладка и всички около теб да те слушат! Grinning
  bigdance2Весело изкарване и мнооого хубави подаръци!  ura
Честит Рожден Ден и на сладкия къдравелко Иван на вечно усмихнатата мама Бо Славова-да са ни живи и здрави!

# 44
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРКА ЛОРА! МНОГО ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

Честит втори РД и на Ванката!

Общи условия

Активация на акаунт