Юлчето на две годинки става, веселба ще пада!

• 17 786
  • 278
  •   1
Отговори
# 15
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!

Влизам да почерпя по случай двойния празник днес в нашето семейство: имаме си христоянче, а освен това днес е Петровден. Почерпете се за наше здраве:

Честит 2-ри рожден ден ан КИАРА! Нека расте здраво и много щастливо дете!

NAN, Nanny, бързо да се възстановява Даная и Данката!
Jorji, съвет по въпроса с гърнетата не мога да ти дам. И ние сме до никъде!
Асе, не я мисли от сега яслата/ Ще свикне Мимата!

# 16
Пепи, да ти е живо и здраво, малкото християнче и Господ да го съпътства в целия му дълъг и щастлив живот!

А на мама пожелавам със здраве да си носи името и усмивката да не слиза от лицето й!  bouquet

Пепи, давай снимки да гледаме, де! GrinningКъде кръщавахте малката?

# 17
  • somewhere over the rainbow
Ухаа, много празници днес Crazy
Честит рожден ден на Киара! Heart Eyes  Амери, за теб   bouquet

Честит имен ден на Пепи и на всички други празнуващи! Със здраве си носете имената!  bouquet

И мойто мъж е именик - да ми е жив и здрав! Heart Eyes

Пепи, честито ви християнче!

# 18
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
NAN, честит празник на Павел! Със здраве да си носи името!

Асе, кръщенето беше в манастира Света Троица край Велико Търново. Снимки от самия ритуал няма, понеже на територията на манастира е забранено снимането. Така че снимките са от след това, но ще покажа няклоко:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258941
Паролата е 1234.
Snimka.bg много влошава качеството  Rage. Все се каня да си направя албуми в друг сайт...

# 19
  • Варна
Честит Рожден Ден на Киара!Нека расте много здравичка и послушна Hug Hug Hug

Честит Имен ден на всички с името Петър или Павел!
Да ви е живо и здраво името, със здраве го носи, да не свършва виното и дръзките мечти!

Честито Християнче на Пепи111 !Бог да  закриля малката Вяра!

Момичета,много ви благодаря за съветите  bouquet.твърдо съм решила да не се отказвам от борбата за гърнето.сигурна съм че идеално разбира за какво иде реч,но се прави на дръж ми шапката Crossing Arms.ще му покажа аз кой комадва парада Mr. Green

Днес след като се изпика на килима,и като му се накарах,го питам къде се прави пиш и той ме хваща за ръката и ме води до гърнето да ми покаже Shocked.знае негодника,ама се прави.....

отивам да гледам мача Laughing

# 20
Честит рожден ден на Киа!
Честито кръщене на Вяра!
Честито и на всички, които са празнували имен ден вчера!
Бъдете здрави, благословенни с късмет и щастие в живота!

Днес моят слънчо става на 2 годинки. Heart Eyes
Ето, почерпете се за негово здраве от тортичката му: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258871 . Снимките до края на аблума са от вчерашния детски купон. Момчето ми е вече голямо, дори духа свещичка: http://s179.photobucket.com/albums/w306/eti_31/?action=view& … rent=MOV01062.flv Хайде да ставам, че сутрин не ми стига времето. Весел ден ви желая!  Hug

# 21
Честит Рожден ден сладък Венци!
Расти много здрав послушен и ти желаем едно слънчево детство.Много целувки от нас Hug Hug Hug

за теб Ети

Пепи, да ти е живо и здраво, малкото християнче.

# 22
Честит рожден ден на Венци  bouquetЖив и здрав юнак и много сбъднати детски мечти Hug

При мен е жива лудница и вече не знам до кога ще изкарам SickМайка ми я оперираха миналата седмица и сега съм като човекът оркестър-управлявам бара им,ходя в съда,вечер гледам Алекс и вече ми идва да се  Banghead

# 23
Честито на всички, които са имали поводи за празнуване!!! От сърце желая щастие и повече усмивки.

Нани, сиропчето го държа на стайна температура, няма проблем. То и без това за 2-3 дни свършва.

И аз да кажа, че за 4 дни луднах. Сестра ми остави двете дечица в Смолян и замина с мъжа си за Тетевен на състезание. Хайде голямата вече е самостоятелна, но моето зверче и малката племеничка (разликата им е 9 месеца) ми разказаха играта. Добре, че днес съм на работа, за да си почина малко.  Mr. Green

# 24
Честит рожден ден на Киа и Венци! Желая им много здраве, незабравимо детство изпълнено с много игри!

Амери, Ети, това е за вас щастливи майчици.

Честито на всички именици празнували вчера. Със здраве да си носите името!

Пепи, честито ти Християнче!

пп. снощи имаше някаква профилактика на форума и не можах да поздравя празнуващите на време.

# 25
  • София
Ауууууу,че хубава весела,шарена и празнична темичка!НАН-БЛАГОДАРИМ!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА КИА И СКЪПИ ВЕНЦИ!ЖЕЛАЕМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ,УСМИВКИ,СЛЪНЧЕВО ДЕТСТВО И ДА СЛУШКАТЕ МАМА И ТАТИ!
Ети-много хубави снимки-тортата е много хубава,малкия е страхотен!Масите пак са пълни,а дворчето е супер!Да си жива и здрава и ти и цялото семейство!
Сега чакаме снимки и от празненството и на Киа-Амери-чакаме те!За теб- newsm51
Пепи-честито християнче!Нека Бог я закриля,нея и цялото ви семейство!После ще разгледам снимките.И аз да поздравя с малко закъснение всички именници!
Разгледах ги-леле,Вяра е уникално красиво дете!
Тиция,Дю-съчувствам ви! Hug

# 26
  • Варна
Честит Рожден ден на Венци!Да расте все така чаровен и добричък! И здрав разбира се Hug Hug Hug

Ети,

Пингвинааааааааааа виждам те Crazy.кажи как сте Hug

# 27
Айде наздраве и от г-жа Божкова!
Оженихме се, бе! Ето така:   http://good-times.webshots.com/album/563952517eHUsjd
Да разказвам ли??!!
 Peace

# 28
Айде наздраве и от г-жа Божкова!
Оженихме се, бе! Ето така:   http://good-times.webshots.com/album/563952517eHUsjd
Да разказвам ли??!!
 Peace
Пингвина, честитооо!!!  bouquet
За пореден път се убеждавам, че си падаш по необичайните неща. Супер сте всички, предполагам сте изкарали незабравимо сватбения ден!
И разбира се, че искаме разказ!!!

Ст.г. виждам те....пиши как сте, кога ти беше термина? Предполагам всички сте добре. Hug

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 14:24 от Ронка

# 29
  • София
Пингвина-не спрях да се усмихвам!Баровския костюм на мъжа ти обира точките-за шаферите да не говорим-сладури и половина!Любов,Романтика и Свобода лъхат от всички снимки!А в танците сте номер едно! GrinningЧестито!Много,много любов ви желая!Как няма да разказваш?-с пълни подробности!

Общи условия

Активация на акаунт