ЮЛСКИ теми си вървят, бебетата се роят (тема 73)

• 12 076
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Hug Hug Hug Eто ме и меееен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много ми липсвахте!
Днес ни изписаха и малката спи и аз бързам да ви пиша. Довечера ще кача снимки Hug
Много съм щастлива , имам си малко бебонче Heart Eyes И вече сме в къщи.
Довечера ще пиша повече.
Честито на всички обебили се мами и леко раждане на всички чакащи Hug еййййййййййййй, да знаете много е хубаво, едно такова вълшебно чувство Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кети,добре дошла,мила.Като имаш време да рзказваш как мина вси4ко,4е при теб май доста бързо се стекоха нещата(или по-то4но в болницата ве4е).Как е,наистина ли 2-то раждане е по-бързо?Нещо пак взима да ме обзема страх.От няколко 4аса така адски ме боли кръста и като,4е имам някакви контракций,та по4нах да се 4удя,дали пък тази нощ няма да тръгна нанякъде.....Само неискам да отида и да си отвися в болницата,икам вси4ко да приклю4и бързо,като при Кетито....

Оу,и Емзи се е появила...добре дошла Grinning

# 106
Кети  Hug   bouquet

Коколина и Ралка , стискам ви палци за утре и мъничко ви завиждам за близката среща с бебчовците  Blush Heart Eyes

Ох, бременен мозък  Crazy Емзи , добре дошла отново   bouquet

# 107
Кети, Емзи, добре дошли отново! Кети, да разкажеш как мина. Ти май си рекордьора по писане до последно във форума, преди да родиш! Hug
Мислех си, че това затишие е резултат от желанията ни да си имаме баш юлчета... Аз утре съм на последен преглед преди секциото. Даже е възможно да ми изместят датата още по-рано, но като се има предвид, че аз се чувствам добре, все пак се надявам 7.07 да си остане, че вече свикнах! Heart Eyes
Я кажете, за секцио какво е нужно да се подготвим самите ние? Питам, защото от предните постове разбрах, че е нужно да се изтрие лака на ноктите, за да се следи кръвоснабдяването. Има ли нещо друго от тоя род? А понеже аз ще използвам бръсначка, да си мина ли самия корем? Имам финни руси косъмчета, но все пак са си там. Та не знам какво да правя.  newsm78 За такава подготовка питам, не за багаж за родилното.

# 108
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И СПЕЦИАЛНО НА ПЕПИ НА ДУЦИ    smile3525
СТИСКАМ ПАЛЦИ  НА РАЛКА И КОКОЛИНА ЗА УТРЕ  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover, всичко да мине бързо и безпроблемно и да си гушкате скадките бебоци!
Дани, Астарта много са сладки бебчетата да са много послушни!

# 109
  • София
Много неща искам да ви кажа и сигурно ще изпусна нещо Grinning

Първо тръгнахме с колата , контракциите бяха на 3 мин/не родих в колата Joy/ Стигнахме в болницата към 8 и нещо и влезнах да ме запишат и за преглед. Едно много внимателно момиче ме прегледа за разкритие и аз и казвам "Моляте, кажи, че са поне 4см" А тя " ааааа, 6-7 са направо 7 " #Crazy Еййййййййййй, направо я заобичах тая жена ooooh! Много силни бяха контракциите вече и спирах докато преминат. Вкараха ме в Предродилна зала гледаха ме на ехограв и ми слушаха тоновете. Контракциите бяха вече нетърпимо силни/ но съм усетила най -много 10-тина такива/ През цялото време звънях на Доки , а той не вдига. И по едно време идва в 9.25 ч прегледа ме и вика " А ти раждаш, готова си" Пукна ми водите и ме изправиха да ходя в Родилната зала. Аз им викам " Абе нямам нпъни бе хора" Качиха ме на магарето и ми казаха да напъвам на контракциите  #Crazy Е, тав започна големия ад  #Crazy Баси, как ме болеше, а това трябва да не боли  ooooh! И не мога да напъвам хора,  #Crazy Установих, че не мога да раждам ooooh! Голямо излагана. Аз крещя, Доки вика не крещи бе, напъвай и ме натиска по корема. Аз му бутам ръката, той вика Не ме бутай бе . Аз- Немогааааа Crazy Аууу много ме болеше и нищо не правех  ooooh! Но това цялото нещо беше 20 мин. Напънах няколко пъти добре и ме натискаха по корема много пъти и беба излезна  ooooh! Слава богу. После ме изтормозиха и за плаценатата  Crazy и накрая един шеф/но не го усещам/
И така общо 1 час откакто влезнах в болницата и беба се роди Wink Мъжа ми ме чакаше отвън и аз му звъня да дойде да ме види. Той звъннал на вратата и казва, че е за мен в еди коя си стая. Те го питат "Родила ли е " то "НЕ"  Joy и те му дръпнали един скандал Joy и той ми звъни и вика, ама ти родила ли си бе  #Crazy А аз исках да го изненадам Wink Качиха ни след 2 часа .И
след още 2 ч. исках да си ходя  Mr. Green

Мъжа ми ме пришпорва, ще ви пиша по-късно пак Hug

# 110
Дони, не си минавай корема. Те ще си преценят колко им трябва и ще си го минат. А ако са русички - да не прекалиш. То май не се минаваше целия. Аз поне няма да минавам на корема нищо.

Кети, а с Денис пак ли беше така?

# 111
А понеже аз ще използвам бръсначка, да си мина ли самия корем? Имам финни руси косъмчета, но все пак са си там.
Чувала съм от скоро родила приятелка, че са и обръснали корема преди спешно секцио - може и кола-маска да си направиш, ако ти харесва повече. Успех на 7-ми и кураж  fingerscrossed

# 112
Мисълта ми е да не си бръсне корема сама, защото може да е нужно малко да се обръсне, а да мине целия не е нужно. те да си преценят.

# 113
Много сте мили, момичета! Благодаря за пожеланията! На неродилите им пожелавам успех, а на родилите - да им е леко гледането на бебоните! Аз определено вече чакам с нетърпение, защото много ми тежи, а и бебето много интересно започна да се протяга сякаш. Имам чувството, че през устата ще ми излезе някой крак. Ще я видя утре момата, аджаба, колко кг е!!! Коки, утре в 5.00 ч съм на линия в болницата. Май съм първа, а ти след мене... Ще се разбере в последствие.

# 114
Коколин, Ралка - успех утре  Hug

Добре дошла на Джулс, Емзи и Кетито. Кога тръгнахте към болниците, кога се върнахте с бебета!! Много да продължат да ви слушат бръмбърчетата  Grinning

# 115
Донка, не си бръсни корема!!!! Те режат съвсем ниско долу и ще те обръснат там на място колото им трябва, горе- долу 2-3пръста над триъгълника ( ориентировъчно мазвам, че повечето сме си бръснати на цяло) . Аз си бях обръсната, само ме минаха веднъж там където описах  с ширина, колото е самата самобръсначка. Дано да съм обяснила добре!  Crazy Ако искаш си носи своя такава. Аз имах в торбата, но в цялата лудница я забравих, че това ми беше последната грижа... Най- гадно ми беше слагането на катетъра, неприятно е и боли, но не е кой знае каква болка, а и ако имаш вече контракции на техния фон почти не се забелязва!  Wink
Кетито, добре дошла !   bouquet
Емзи, как се справяш с бебка? Слушка ли? Има ли вече колики?

# 116
  • София
Въйййй,с този разказ на Кетито за малко да се откажа да раждам WhistlingНе ща пък да боли толкова Crossing Arms,особено втори път......

Ама това е,квото ще да става,аз по-принцоп държа на болка,4е имам и киста на опашката отзад и когато ми се е възпалявала(няколко пъти),някой ако е имал знае за каква болка говоря.Не съм могла три дни да си мръдна крака или ръката и съм лежала по корем....не искам да се сещам..та така е и за раждането,4е ще има болка,ще има аз си знам и ще издържа,но защо ме хваща така шубетоо

# 117
kokolin@ и Ралка, успех утре! Стискам палци и скоро да си гушите сладките бебенца!
Не разбрах някой ще ходи ли на лекцията на 1-ви за кърменето? Който е бил - заслужава ли си?

# 118
Влезнах за малко да ви хвърля едно око и видях невероятно сладки бебоци   ylinfant
Да са ви живи и здрави и много много са ви радват, а на мамите със секцио утре стискам палци всичко да мине както трябва и да гушнат най-хубавите и пухкави бебчета. Остава ми около седмица до термина, надявам се бебока да реши сам да излиза, че не ми се иска предизвикано раждане...... Sad

# 119
  • Sofia
На мен пък ми стана забавно от разказа на Кетито hahaha

Разпунзел, аз си погледнах графика - на 1 съм на преглед от 11.50, та се чудя дали да мина през лекцията преди това newsm78

Общи условия

Активация на акаунт