ЮЛСКИ теми си вървят, бебетата се роят (тема 73)

• 12 081
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Добре дошли на Кетито и на Емзи HugУспех и всичко да мине по вода на Коколина и Ралка fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover С нетърпение ще очакваме хубави новини.Мисля,че Кетито е я боляло толкова,защото веднага след като са и пукнали водите и е нямала напъни са я карали да роди.При мен при второто раждане беше абсолютно същото,но аз много добре помня това,което ми каза една акушерка когато раждах първата си дъщеря:"Не трябва да има напън при болка.Т.е. ако те боли не трябва да напъваш.

# 121
  • София
Много ми се иска да слагаме снимки на бебоците на едно място, направих едно албумче в snimka.bg, username: july2008, паролата е: 2008.
Ако и вие искате може да го ползваме  Hug

www.snimka.bg

# 122
  • Варна
Кети Hug
Голяма сладурана си, как разказа само... Mr. Green Laughing На мен ми прозвуча много на бързо дори забавно, въпреки болките и контракциите.Айде чакаме снимки на малката кукла.. Heart Eyes Heart Eyes
................................................
ей прочетах нещо преди малко и се вкиснах...Починал е Дими от Сленг днес Cry..Не,че съм му голяма фенка, но тези катастрофи - това е война по пътищата ...http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1212898
Сори, за гадното инфо, но ми се щеше да го споделя...
Опс, има тема и в клюкарника, но сега я видях ..

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 23:02 от Vessi_to

# 123
Добро утро и от мен - пак ме гони безсъние  Tired
Стискам палци на Ралка и Коколин-всичко да мине бързо и възможно най- безболезнено. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Добре дошли на Кетито и Емзи и мерси за разказите-имаме нужда от това  Hug
Моите съболезнования за Дими  Weary

# 124
Здвавейте момичета! Като фея орисница идвам при вас за да ви кажа, че тази сутрин Ралка роди прекрасната голяма ( над 4000 гр.) принцеса Василена! Да е здрава и щастлива, да расте умна и разумна, за радост и гордост на мама и тати! babydust7 Раличка е щастлива и се чувства добре, а точните размери на принцесата ще науча след малко  ( таткото сияеше и каза само "хубава и дебела - над четири кила е "). Това е едно дълго чакано и изстрадано бебче!

# 125
Честита бебка на Ралка и мъжа й! newsm51 Да са живи и здрави и тримката и много да се обичат и подкрепят!

Стискаме палци на Коколинка сега Praynig

# 126
  • София
Честитоооо на адашката   bouquet  bouquet  bouquet
Да е живо и здраво бебчето, да ги радва много с таткото, а майката бързо да се възстанови!  Hug

# 127
  • Бургас
Честито на новото майче...Да й е жива и здрава проинцесата и мнооооооооооого да ги радва!БРАВО !!!!!

Жалко за Дими наистина- има прекрасно семейство  Sad

На вниманието на всички мами:  " Нашите колики започнаха.Кошмарни са предимно вечер,иначе си спинка след гушкане. Искам да ви кажа,който има възможност да се снабди отсега с капки Инфакол против колики - продават ги в АНглия и Германия,и Гърция,но в БГ НЕ  Crossing Arms БИли изключително ефикасни,струват само 3 паунда. Аз ги чакам чак след 2 седмици,4е тогава се връща една позната от Англия- до тогава ще я караме на чай от копър и сап симплекс,когато има нужда - дано при вас коликите минат леко  Peace

# 128
  • София
Инфаколът е май същата умряла работа като всички средства против колики - плацебо за майката, успокоява я, че прави нещо за детенцето си, пък то си реве, милото Tired Ще ги пробвам и аз де, да не пропусна hahaha Вече съм се снабдила. Но не съм твърде голям оптимист, като помня какво чудо беше с Никола Shocked

# 129
Честито на Ралка! Да е жива и здрава Василена!!!   bouquet
Дано и от Коколина имаме скоро благи вести!
Добре дошла на Кетито!
Новите мами, споделяйте разни работи за бебешорите, мисля, че на всички ни е интересно, нищо, че повечето още не сме родили!

# 130
Ура,появи ми се първата капка коластра newsm68 Вече бях почнала да се тревожа,дали са ми в ред циците Crazy

# 131
Добро утро!
Браво на Ралка!Да им е жива и здрава голямата мома!
Ура,появи ми се първата капка коластра newsm68 Вече бях почнала да се тревожа,дали са ми в ред циците Crazy
Ели, много ме разсмя, аз тогава да се тревожа ли, че моите не са в ред?
За коликите единствено от Sab simplex съм доволна. Не че през третия месец нямахме ужасни колики...

# 132
Добро утро.  

Честито момиченце на Ралка, да и е жива и здрава принцесата и бързо възстановяване на мама.
Маймунка нали и тук рекламират едни капки против колики Colief или нещо такова ,защо не пробваш с тях. newsm78

Коколина стискаме палци бързо да ни зарадваш и ти. Simple Smile Heart Eyes

# 133

Ели, много ме разсмя, аз тогава да се тревожа ли, че моите не са в ред?

Ами като чета из форумите,на другите жени им растат циците,шурти им коластра на поразия,а моите нещо спят... Mr. Green

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 08:57 от eli-pate

# 134
Ели, дано да имаш кърма, че аз си нямах коластра предварително, и сега нямам, но тревогата не е добър съветник!

Общи условия

Активация на акаунт