ЮЛСКИ теми си вървят, бебетата се роят (тема 73)

• 12 121
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Честита голяма мома на мама Ралка!!! Heart Eyes Да са живи и здрави мама и беба!!! newsm51
Коластра аз също нямам никаква ... Thinking
Но имам напрежение в гърдите и са едни, по-топли от другите части на тялото ...Тече някакъв процес уж..
Мажа се от седмица с Гармастан  Peace

# 136
  • София
4естита бебка на Ралка  bouquet  bouquet  bouquet

Аз също нямам коластра,но от снощи много ме боли едното зърно,много е гадно.

# 137
Честита мома на Ралка.Да са живи и здрави цялото семейство.Много обич и разбирателство да цари. newsm51

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 09:14 от lucia

# 138
  • София
Честити принцески на Ketito, Kami_ch и Ralka  bouquet Да растат здрави и да ви носят много радост Hug

Майка ми беше на гости тези дни и не съм влизала отдавна във форума. Очаквах да има повече бебчета!
Ние тези дни приключихме с пазаруването, взехме и количката - Zooper Bolero, направо се вклюбих в нея Heart Eyes
Много и лека и удобна, а и се събира в малкия ни багажник!  Ето я За мен тежестта беше най-важна, защото живеем на 5ти етаж и нямаме асансьор.

В петък бях на преглед - бебонката наистина пак се е завъртяла Cry Та по този повод и аз си имам дата за планирано секцио - 07.07., следващия понеделник! Има толкова малко време дотогава - хем нямам търпение да я гушна  Heart Eyes, хем ми стана доста притеснено! Иначе контракции никакви, хареса и накрая да си стои вътре Heart Eyes Плацентата ми е вече незнам коя си степен на зрялост, доки каза, че не е проблем за още 10 дни и покрай другите вълнения така и не запомних...
Ох, като помисля колко малко време имам се панирам малко  - в сряда съм на изследвания в болницата, в четвъртък още веднъж в болницата за запис на тонове и последни уточнения... В петък е рождения ден на мъжа ми, уикенда и хайде   ylinfant
Трябва да си измисля пълна програма за тогава, че да не мисля за операцията много, много!

# 139
Честита щерка на Ралка  Hug Нека има много късмет малката, че сред тия мъже Wink

Хайде сега е наред Коколинчето.

# 140
Честита дъщеричка на Ралка!  bouquet  Младежите се излагат вече Simple Smile

Катче, щом така е решила... Но в крайна сметка ще я гушкаш много скоро и това е важното Simple Smile

# 141
  • София
Честита Василена на Ралка! Браво на нея, дебела и красива мома, а  Laughing Много се радвам! Желая им ужасно много щастие!
Желая леко раждане и на Коко  Hug
Днес при нас ще идва педиатърката, ще я разпитам за това-онова. Иначе сме добре, имаме лек проблем с кърменето, но определено подобрихме положението (в един момент в болницата просто отказваше гърда), сега сме на смесено - кърмене, изцедена кърма и добавка, когато се наложи. Вярвам, че ще се справим обаче  Peace
Нямам време да кача снимки в обшия албум, извинете ме. Имам обаче нови от изписването ЕТО ТУК

# 142
  • Варна
Честита радост на Ралка!

Успех на Коколина!
Кети, ти си моят светъл пример за подражание - ей така пък искам да родя! (И по възможност да е утре!)

# 143
  • Sofia
Честита принцеса на Ралка! Да е жива и здрава!

Джули, страхотна е малката, пу пу Heart Eyes Трябва вече да се оглеждам за мома за моя мъж hahaha

# 144
  • София
julie.k, изглеждаш супер на снимките от изписването - много свежа и лъчезарна:) А малката е голямо бонбонче  Heart EyesСъс сигурност ще се справиш с кърменето Peace

# 145
Юлка, прекрасни сте!!!   bouquet Толкова си усмихната и ведра, пожелавам и на себе си в такова настроение да съм след раждането!  Crazy
Виждам, че и щастливият чичо Орлин е там! Поздрави ги специално със Здравчето!

# 146
Аз имам едно питане към тези които вече са ги изписали(да са им живи и здрави бебчетата) : Има ли някакъв ритуал при самото излизане от болницата,трябва ли да се носят цветя,торти,бонбони,нещо за акушерките? Гледах на снимките на Юлка - шампанско. Въобще,да не вземем да се изложим и мъжо да дойде да ме вземе ей така,по шорти и джапанки и с празни ръце Grinning

# 147
  • Sofia
Ели, то май зависи и от болницата. В Токуда не разрешават нищо - нито цветя, нито бонбони да се внасят за лекарите и акушерките.
Като изписваха сестра ми почерпих само едни бонбони отпред роднините и това беше. Естествено се носят цветя за мамата.
В други болници знам, че не се ходи с празни ръце, задължитлено почерпка.
Та най-добре питай някой родил където ще раждаш ти.

# 148
ЧЕСТИТО БЕБЕНЦЕ НА МАМА РАЛКА!
julie.k, страхотни снимки!
Katche, много е хубава количката! Със здраве да си я ползвате!

# 149
  • София
Катче, имате време за още една рокада. Но и от операцията не бива да се плашиш. Всичко ще е наред, както с мамите досега. После ще си много щастлива като си гушкаш бебето. Виж Джули каква е свежарка на снимките.  Wink

Хора, не знам на какво се дължи, но вчера вечерта забелязах, че краката ми не са отекли. Странно, защото през деня доста поскитах с мъжа.. (покуцуках по-точно).
Тази сутрин ги гледам и ми се виждат направо клечки. Не съм ги виждала такива сигурно от месец...
Не, че не се радвам, но се питам на какво се дължи и има ли и при вас такава промяна. Възможно ли е да от динята? Тези дни хапвам доста диня, без обаче да си намалям от другата храна... (тия "20 и.." трябва да се поддържат) Mr. Green

ПС. И сега искам някой да каже: "Това означава, че ще раждаш скоро." Ще го черпя сладолед.

Общи условия

Активация на акаунт