ЮЛСКИ теми си вървят, бебетата се роят (тема 73)

• 12 094
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА РАЛКА   bouquet

julie.k,, страхотни снимки, и ти и малката сте супер, а  таткото.....това може би е най-щастливия татко, който съм виждала, то направо струи от очите му  Simple Smile искам и нашият тати да изглежда така

Сакси , и аз събота и неделя наблегнах на динята, но нямаше промяна....а онзи ден четох/ама не знам къде  Rolling Eyes/ че пъпешът помагал за намаляване на отоците, та сега отивам да си купя  Wink

# 151
Сакси-"скоро ще раждаш"- сега си чакам сладоледа Laughing

# 152
Джули, много сте щастливи и свежи, а малката е ококорена като голямо бебе! Мога ли да те попитам, все така с къси ръкавчета ли сте?
Ели, и при нас се ходи с почерпка, по твоя преценка. ЕДна позната ме изуми като каза, че са носили печено пиле и др. #Crazy
НБМ, ние с момчетата ще избираме, голям избор, но труден! newsm78

# 153
Сакси-"скоро ще раждаш"- сега си чакам сладоледа Laughing

Joy Joy Joy

# 154
Честита дъщеря на Ралка ! Да е жива и здрава и много да я радва и служка  Simple Smile  bouquet

Явно тази сутрин всички са в страхотно настроение  Simple Smile Heart Eyes То така и трябва, предвид емоциите, които ни тресат  Simple Smile

julie.k, всички сте толкова щастливи  Hug как да не ви сподели човек радостта  Heart Eyes Между другото не знаех, че новородените са с отворени очи  Blush поне тези, които съм виждала след ден два успяваха да го направят  Simple Smile

На нашата бебка и става все по-тясно  newsm78 такива цинини ми образува по корема, като почне да се разтяга, че си ме боли съвсем наистина Rolling Eyes Баща й вчера и се скара, че корема ще ми трябва и след нея  Simple Smile все пак сме и купили голяма хубава кошарка, където ще може да се шири колкото си иска  bowuu

Леко раждане на останалите по план, пък и на другите нетърпеливи бебета  Hug

# 155
Честита бебка на Ралка  bouquet! Много да ги радва и да слуша, папка и спинка!

Успех и на Коколина днес Hug

Дуци, да ти е жив и здрав Пепи (малко закъснях с поздравите)  bouquet! Да бъде най-щастливия и добър батко на малката принцеса!

Аз упорито се опитвам да ви изчета, но снощи нещо се прецака форума и още не съм изчела докрай темите. Дано имам малко време днес да релаксирам тук Wink.

При нас положението е малко сложничко, защото таткото не можа да си вземе отпуск, шефът му замина в чужбина на следващия ден след раждането на Илия и не му даде отпуска Crossing Arms. В същото време спряхме баткото от градина, защото ме е страх да не донесе някоя зараза на бебето, та се оказа, че сега съм сама с бебе и батко, който се прави на бебе. Снощи докато кърмех Илия, Алекс се гушна в баща си, вдигна му тениската и поиска да "папа като бебето" hahaha. Опитвам се да му обръщам и на него нужното внимание, но май по-често се хващам да викам: "По-тихо!", "Не пипай на бебето нещата!", "Иди се измий!" и т.н. Но пък и Алекс започна да ги върши едни такива, чудя се откъде му идват на ум #Crazy. Вчера скочи в леглото на бебето, добре че в този момент се кърмехме, та бебето не беше в кошарата. Предишния ден хвърли една надуваема плажна топка в креватчето и само мога да съм благодарна, че беше плажна, а не футболна например ooooh!.
Илия ме вика, от снощи има колики и се буди през половин час Confused. По-късно може да се включа с разказ на раждането ми, сигурно мога да се кандидатирам за най-големия карък, със сигурност ще спечеля първа награда Joy.

# 156
Здравейте, мамита! Grinning
Добре дошли на обебилите се мами.  Hug Нагледах се на страхотни снимки Heart Eyes И чакам още разкази от родилите мами  Wink
ЧЕСТИТА БЕБКА НА РАЛКА!!! МНОГО ЩАСТИЕ ДА СИ ДАВАТ ВЗАИМНО   bouquet

Дано скоро да има прекрасни новини и за Коколина  Hug

И да има още бебчета  Heart Eyes

Аз от 2-3 дена имам контракции мисля. Сега ще опиша пък миналите през товз ще кажат дали наистина са контракции. Стяга ме корема и ме боли долу ниско (тъпа болка една такава, малко като при менструация, но има разлика) и някак ме напъва надолу и усещам натиск и на самата опашка, и надолу. Не са през равни интервали. Много се надявам това да е предвестник за скорощно раждане  Praynig

# 157
  • гр.София
Здравейте мами.Как сте?Аз използвам пак момента че Андреа спинка,за да влезна за малко във форума да проследя на две на три какво става.Честито на всички нови мами да са им живи и здрави бебоците и много да ги слушат и радват.Стискам палци и днес на kokolin@ дано всичко мине леко и успешно и скоро да се завърне при нас.Иначе ние се гледкаме с малката.От време на време не иска да спи и само реве по цял ден,но няма как.

P.S.Да питам вие кога мислите че е най подходящо да почваме да изкарваме бебчетата навън?

# 158
Julie.K наистина страхотно изглеждаш, малката принцеса също. А Shada е абсолютно права за таткото.

Katche, честита ви количка.  Всичко ще е наред!

Ralka, честита дъщеричка! Много радост да ви носи, а и вие на нея!

Сакси, при мен поне не е от динята. Ям диня много, а краката ми са все различни. Един ден нормални, на следващия с един размер по-големи. И аз бих почерпила, за да ми каже някой , че ще родя скоро....бая си натежава накрая.

Ние от събота сме без кола, трябваше да я оставим на гробище много неочаквано. Много я преживявах тая кола събота и неделя. Сега и пеша до болницата ще ходя. Еххххххх без кола.......лоша работа.

Някой питаше за мъжки имена и това ме подсеща да ви разкажа за името, което ние сме избрали. Името е „Юан”. И тук в Австрия не ми разрешават да го кръстя така, защото не съществува в дебелите им книги. Единствената възможност е от България да взема документ, в който пише, че името е българско и не означава нещо обидно. Та обадих се в посолството и те казаха, че такъв документ не могат да ми дадат, защото и в България това име не съществува. Ако искаме ще ни напишат документ, но за името Йоан.  Тази седмица ще е мъчителна....искам си го това име. С толкова любов си го измислихме.

Хубав ден! Успешен и лек за избралите да се родят днес бебенца и за мамите им!

# 159
Здравейте, момичета Simple Smile
Минавам да се отчета. Днес ходихме пак при д-р Давидков, от предната ФМ ми беше казал да дойда на контролен преглед по това време. И нали и без друго сме в голямо чудене какво да правим с раждането се съгласих да отидем за последно. Е, за жалост и той ми препоръча секцио, а при положение, че няма никаква изгода от него съм по-склонна да му вярвам. Бебчето го измери 3084 гр. и ако продължавало да нараства със същите темпове към 12-ти юли (за когато ми препоръчва секциото) би трябвало да е 3300 гр. Главичката обаче е сравнително голяма, 9,49 см. в диаметър и според него не била съразмерна с таза ми и нямало да може да мине бебето (или раждането ще е тежко и може да се използва форцепс). Водите бяха добре, но за плацентата ми е написал 2-3, предполагам, че това е степента и от това, което съм чела от вас, май вече си зрее. И нямам никакви признаци за раждане засега, шийката ми не се е променила.
Та сега в четвъртък съм на консултация при моята лекарка и ще си запазим дата за секциото, въпреки че ако няма проблем с плацентата или нещо друго на мен ми се иска да е поне на 17-18 юли. Но продължавам да си държа, че ако случайно тръгне преди това да излиза искам нормално.
Иначе ние в събота си направихме една разходка до Букурещ за последно Blush Но се чувствах добре, иначе нямаше да отида. То в общи линии аз исках да отида за да купя още малко дрешки за бебчето, че си бях харесала някои неща. За жалост част от тях вече ги нямаше, но пак си взех нещичко. Ето ги придобивките:
http://buhti4ka.multiply.com/photos/photo/23/72 - всичко е дебело и е за 3-6 месеца
http://buhti4ka.multiply.com/photos/album/23#73 - тези са от Чико, изключително доволна съм, че успяхме да намерим магазина

За себе си взех две много хубави нощнички от Етам (защо няма Етам във Варна #Cussing out) с нормални размери, които ще нося след раждането. И за кърмене ще стават. Взех си и един малко екстравагантен сутиен за кърмене, но много държах да имам някакъв, който да не е бял, а този беше единствения с чашка С, всичко друго беше от D нагоре. Всъщност се надявам да ми стане, но гърдите ми упорито отказват да растат и идея си нямам какви ще са след раждането. За сметка на това коластрата се лее все по-силно.

# 160
  • Бургас
belinda ти направо ме отчая мила...ако наистина няма успех,а коликите се засилят - много лошо Cry хич не ми дава сърце да я гледам да се гърчи милата...

Да питам аз друго-  спомням си някоя от вас или няколко си бяха купили едно такова,което не го знам как се казва- къде се слагат разни неща и виси на кошарата- мн ми е неудобно сега всеки път да ходя до шкафа й да взимам всичко и искам да си купя,аа не знам от къде  newsm78  newsm78  newsm78 Моля за помощ   bouquet

# 161
Джулс, малката изглежда невероятно. Струва ми се, че прилича на теб по физиономийка, а по очите на татко си...Обаче този татко - милия направо си помислих, че ще се разтопи от щастие.

Сега се връщам от консултация - бебето се е центрирало и май водите са намалели, но било нормално преди термин. Иначе разкритие 0.

Черпя ви за това, че днес вече с гордост мога да кажа, че съм госпожа от 1 година Wink Замислила съм романтична вечеря, но да видим дали ще ми стигнат силите да я приготвя  Laughing

# 162
честита голяма дъщеря на Ралка!

ели, във Вита специално почерпката е ОТ болницата - торта и шампанско, в тази зала от снимките. ти се поинтересувай за вашата болница конкретно.
много сте хубави, джули, свежарка си. Ще се постарая и аз този път да изглеждам по-добре Simple Smile

за инфакола мисля като белинда, изобщо няма да купувам, евентуално само чай от копър ще ползвам.

айчуха, а какво означава името, понеже май само китайска парична единица съм го срещала?

прави ми впечатление,, че плановите секцио са много в групата ни. Може и 50 процента да надхвърлят.

# 163
  • София
Честито бебче на Ралка, бързо възстановяване за мама!  bouquet

Астарта , и аз се притеснявам как ще е с бебе и малко дете, дано моят мъж да може да си вземе отпуска, че и там нещата не се знаят до последно, в краен случай бабите, но не ми се иска, защото Марти много се лигави около тях.

Лиана, най- доброто време за разходка е сутрин около 8.30- 9.00 до към 11, най- късно и след това привечер, иначе е голяма жега.

Маймунка, такова нещо има в Джъмбо. В Бургас- не знам  newsm78

jollity, честита годишнина!

# 164
Кой си търсеше течност за стерилизиране на Чико? Намерих магазин (май е нещо като фирмен) в София, където го имаше това чудо.

Общи условия

Активация на акаунт