ЮЛСКИ теми си вървят, бебетата се роят (тема 73)

• 12 092
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Мерси много мила- изпращам сестрата да купува...

Честито на всички нови мамчета със сладки душички в къщи!

Брей роят се юлските бебоци- само такива новини да има! Mr. Green

И на мен ми бях намалели водите преди операцията,но нямах разкритие има още време значи..

Стискам палци на коки  newsm17

# 166
сакси, за краката - установих, че точно при повече разходки глезените придобиват по-нормален вид. Но може и индивидуално да е. Два дни поред поскитах повече и краката ми също като твоите изглеждат по-добре.

# 167
Честита годишнина на Джолити!Още дълги години здраве,любов и щастие!
 txtloves Wine Glass Ох,защо няма новини от Коколина? Колкото до Инфакола явно е доста по-добър от всички други лекове против колики,защото като влизам във форума на варненските мами много го хвалят.За жалост в България го няма,само от Англия може да се поръча.

# 168
Като гледам бебето на Джули, и някак се мотивирам да не ме е страх толкова. Нещо от снощи ме гони неприятно шубе. Нощес на 2 пъти се будих от болезнени контракции и се чудех да спя или да чакам и така на придремки и сега ми е едно недоспало и гадно...Поне няма контракции. Утре ме приемат, просто времето се изниза - така и не разбрах кога. Уж имаше много време, уж всеки ден поотделно беше бавен, дълъг, скучен и сега се оказа, че моментът дойде толкова неусетно! Отивам да си ревизирам торбата за утре, да правя нещо, че ми е много нервно и напрегнато.
Честити бебчовци на новите мами!

# 169
  • Sofia
сакси, за краката - установих, че точно при повече разходки глезените придобиват по-нормален вид. Но може и индивидуално да е. Два дни поред поскитах повече и краката ми също като твоите изглеждат по-добре.

Е браво, ся ше ме пратите на разходка Mr. Green
Моите крака са ужасттттт Confused

# 170
  • София
Момичета, съвсем забравих да кача снимките от лекцията на 24.06., за което се извинявам. Благодаря на crazywork, че ме подсети:)

Вече са в албумчето ни:) Снимките са от 207 до 225-та. Нямам време да надпиша кой, кой е, но вече се познаваме достатъчно добре и се надявам това да не е проблем:)

# 171

Да питам аз друго-  спомням си някоя от вас или няколко си бяха купили едно такова,което не го знам как се казва- къде се слагат разни неща и виси на кошарата- мн ми е неудобно сега всеки път да ходя до шкафа й да взимам всичко и искам да си купя,аа не знам от къде  newsm78  newsm78  newsm78 Моля за помощ   bouquet

Ако имаш впредвид нещо малко,като това http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=6197370 ,нарича се "кошница за щипки" Grinning и го има по дом.потреби за около 2лв. За нещо по голямо - незнам newsm78 А за краката-аз колкото повече вървя,толкова повече се надуват! Не стига това,ами и горе са почнали да ми се допират и претъркват и резултата е че ходя точно като патица,клатейки се,много бавно и с пуфтене.Вече е подвиг да успея да стигна до магазина Sad

# 172
Здравейте момичета!

Как така бързо разбирате тук когато някой роди. В крайна сметка има ли вестителки или не. Още веднъж ЧЕСТИТО на всички родили мами.
Ние сме добре - каката е на градина. Аз днес бях на очен лекар и ми дадоха бележка, че мога да си раждам нормално.

Помогнете и с още нещо - понеже съм си забравила паролата на предишния ми ник и сега се опитах да си я сменя за да мога да си ползвам стария ник. ТА - как мога да променя ника си от Нинчее на Нинче - тамгоре в ляво, където ти казва "Здравей Нинче"..., за да видя дали съм успяла да си променя паролата и дали пак мога да си я върна предищния ник с лентичките на каката и бебето. Т.е. как мога да вкарам името дефакто на друг потребител, защото ми е запомнено Нинчее сега. Оххх, дано ме разбрахте  Simple Smile

# 173
  • Бургас

Да питам аз друго-  спомням си някоя от вас или няколко си бяха купили едно такова,което не го знам как се казва- къде се слагат разни неща и виси на кошарата- мн ми е неудобно сега всеки път да ходя до шкафа й да взимам всичко и искам да си купя,аа не знам от къде  newsm78  newsm78  newsm78 Моля за помощ   bouquet

Ако имаш впредвид нещо малко,като това http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=6197370 ,нарича се "кошница за щипки" Grinning и го има по дом.потреби за около 2лв. За нещо по голямо - незнам newsm78

мила не мога да го отворя.дай парола и потребителско моля Embarassed

# 174
Маймунке, в магазин "Дибо" има много хубави, закачащи се от плат с джобчета. Ето сайта, но май нямат в Бургас магазин. Около 15 лв. струваха, но аз имам един палячо и не си взех, а са много хубави.http://www.dibobg.com/

# 175
Тити, нищо не означава, просто ни харесва името Йоан, а дядото се казва Юлиян, и решихме да го променим с едно "Ю" отпред в негова чест. А от друга страна е уникално, което за нас го прави на 100% най-подходящото име. А за паричната единица и аз знам, може и да му свърши това име работа, при това китайско нашествие.

jollity, честита годишнина!

# 176
мила не мога да го отворя.дай парола и потребителско моля Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?photo_id=6197370
Това е правилния линк.

# 177
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=258213&view=1&photo=9
А така?

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 12:27 от eli-pate

# 178
Джули , страхотни снимки, а и на таткото му личи, че е невероятно щастлив   bouquet
Честита дъщеричка на Ралка- да им е жива и здрава!
О, тук при нас на изписването се ходи като на сватба- пиле, пита, ядки, алкохол, безалкохолно и т.н. ooooh! И ние така ще ходим- няма начин  Tired
Една приятелка е родила първото си детенце в неделя точно за 2 часа, с три външни шева, минало е леко- дай боже всеки му  Praynig Praynig Praynig

# 179
Маймунке, в магазин "Дибо" има много хубави, закачащи се от плат с джобчета. Ето сайта, но май нямат в Бургас магазин. Около 15 лв. струваха, но аз имам един палячо и не си взех, а са много хубави.http://www.dibobg.com/
Тия са много хубави,и аз такова исках,но няма как да се закачи на сгъваема кошара

Общи условия

Активация на акаунт