ЮЛСКИ теми си вървят, бебетата се роят (тема 73)

• 12 093
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
jollity, честита годишнина. Много семейно щастие и все послушни и сладки дечица да сви радват txtloves  loveuuu 1dating

Симпатюхче, браво на твоята приятелка   bouquet Много щастие и желая, и наистина дай Боже всеки му леко, бързо и безпроблемно раждане  Hug

# 181
  • Бургас
ууу мерси много и на двете- убих се да търся в нета...аз искам платняно..дали мога да си поръчам онлайн- сега щ разгледам...

още веднъж  Hug

# 182
Добро утро и от мен,

честито бебе на Ралка!

Ние днес пак имахме посещение от акушерката - малката е възвърнала точно рожденното си тегло, което било идеално за 1 седмица. Папа добре, спи по 2.5-3ч, още не е почнала да будува между храненията. А пък аз за такова бързо възстановяване не съм и мечтала, след като всички ме наплашиха, че с второ корема не бил така еластичен.

Вчера в късния следобед бяхме на първа официална разходка (като не броя излизането в болницата с тамошната количка). Супер беше да се поразтъпча пак по на-дълго разстояние Simple Smile

# 183
ЕЕЕЕЕЕ, Симпатюхче, вие направо като за кръстник! Joy
Джолити, дано успееш да направиш изненадата и да имаш сили да я консумираш. ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! МНОГО ЛЮБОВ!
 Ели, при мен такива, че нещо не става на друго не минават. Можеш да пробваш да поставиш капси и пак да стане, или пък да го пришиеш. Ако толкова ти харесват, ще измислите нещо.

# 184
Честита бебка на Ралка

# 185
Мани, мани- ама тъй правят другите- няма как да се цепим от колектива, тъй са научени тука  Crossing Arms

# 186
  • София
ЧЕСТИТА ГОСПОЖИЦА НА РАЛКА!   bouquet ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ПОСЛУШНА!

А на Г-ЖА  jollity честита годишнина! Много лИбоф и щастие и  family6

# 187
Мани, мани- ама тъй правят другите- няма как да се цепим от колектива, тъй са научени тука  Crossing Arms
Да не ги мислим доктори и акушери във вашето АГ. Гледни няма да умрат, като си помислиш колко бебета се раждат и изписват...сигурно и за у  дома има hahaha

# 188
И жадни и жадни- до един влизат пияни на раждания - ама това е друга тема  Whistling

# 189
Щъркелови новини! newsm44
Коколина си има сладко момченце - Петър! Родил се е в 10.49, тежи 3250г и е 50см. Приличал на Михаелка  Mr. Green Коко изпраща поздрави на всички  Peace

Пиша ви чак сега, че току що се прибирам от болницата и съм скапана. Мерихме тонове, идеални са, после ходих на преглед при нова докторка, понеже моята излиза отпуск непредвидено  Confused Слава Богу Ковачева ми е подбрала добра заместничка, доволна съм, но ми дойде малко стресираща смяната. Иначе бебчо по размери на глава и бедро излиза 42 седмица Shocked В четвъртък ще го видим колко тежи. Обаче голямо висене си откарах и едва гледам  Tired Ще хапна нещо и ще се хоризонтирам, за да ми спаднат тутманиците дето уж се водят крака.

# 190
  • София
 Hug  jollity Честита годишнина Heart Eyes

Ох, момичета, такава еуфория ме е обвзела-чувствам се като влюбена Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Искам да ви кажа някои неща и при всяко включване ще се опитам по малко Wink

Първо-Възглавницата на Бертони е много сполечлива покупка Peace Много работа ми върши.

Кой питаше дали и Дени така съм го родила.......Ами да, пак трудно. Мен ме боли при "изгонването на плода" newsm78 Незнам защо. Но мисля, че грешката беше, че не ми изчакаха напъните- преди по-лесно напъвах, сега ми беше невъзможно  Confused

Съвет Колкото и да ви боли-напъвайте, защото по-бързо ще излезне бебето. Колкото повече се спирате, толкова по-бавно става и опасно за бебето Rolling Eyes

Дишайте при контракциите много помага. Някой беше описал 4/4/8 Peace

Искам и за кърменето да ви кажа нещо, ще се включа пак Hug Пък  и да кача снимки на моята дългоноска hahaha

ЕЙЙЙЙЙ, ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА КОКОЛИНА Heart Eyes

# 191
Супер- бебенце  Flutter
Честит син на Коколина   bouquet

Струва ми се, че Пърли и Дуци не са се мяркали днес  Rolling Eyes newsm78
Кети и други настоящи майчета - всеки разказ не зависимо за какво относно бебчетата е много полезен за нас  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 юни 2008, 14:28 от simpatiuh4e

# 192
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА КОКОЛИНА

# 193
ХАЙДЕ НА МОМЧЕТАТА! КОКОЛИНЧЕ, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ПЕТЪР!
Кети, и аз не съм имала напъни, но като ми кажеха да напъвам-напъвах! Радвам се, че сте се сетили и използвате дишането, дано и на мен ми влезе в употреба, първият път не стигнах до там!Значи казваш - да си вземем възглавници за кърмене!
И жадни и жадни- до един влизат пияни на раждания - ама това е друга тема  Whistling
Симпатюх, това вече е страшно, желая ти трезвен екип!

# 194
Здравейте,момичета! Hug
Тъкмо ви разгледах снимките от последната лекция на 24.Много сте хубави всички.Много е мило да видиш толкова много бъдещи мами на едно място,а и явно се забавлявате добре Heart EyesМного ви се радвам.На мен ми е малко тъжно,защото и ние в Габрово си имахме всеки месец училище от "9 месеца",но преди няколко месеца спряха да идват Cry и на мен много ми липсват,беше наистина забавно.
Хубав ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт