Със или без пюрета, най-хубави са ФЕВРУАРСКИТЕ хлапета !!!

• 22 042
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Eфросинка, много се радвам, че си преодоляла поредната криза! Hug Heart Eyes Никога повече да не се повтаря това чудо! Praynig Радвам се и за малката бебонция Анна! Hug Heart Eyes Целуни я от мен!  bouquet За ЕлПиДжи масажа, не е толкова скъпо, около 90 лв. на месец, но пък било страхотно ефикасно. Намаляваш от обиколките на тялото и премахва целулита. Има специален пакет за бременни и кърмещи, но ще ти споделя на ЛС след първата процедура! Hug Благодаря от сърце за това, че са ти харесали снимките!  bouquet Hug И с делфини плувах! Hug

# 241
Добър да бъде деня и от мен Peace
Макар че за нас е още утро - довършвам палачинките за закуска и ви чета. Нямаше как да отлагам правенето им - Боби ги искаше отдавна, а и му казах че закуската днес е специално за него  Peace Дано с това утихне ревността поне за малко Praynig
Кас, Честит РД на малката голяма принцеса! Нека расте здравичка и да ви слуша много!  bouquet
Честит РД и на siroja! Честита месечинка и на твоята сладурна Мозилка Hug
Ефросинка, радвам се че си се стабилизирала Hug
Драгонче  Hug, и нашето ако е рядко (винаги е такова) и зелено (от вчера), но аз си мисля че е от храна или от зъбки. Май съм опимпийслко спокойствие Peace
Изидка, страхотен басейн! Добра идея даваш Peace
Виви, ние имаме пееща въртележка над кошчето - определено ни е за занимавка и игра, но не и за приспиване. Цицата му е майката за приспиването hahaha
Относно шопинг терапията - мразя се - ударила съм го на виртуален интернет шопинг, и тея дни малко се поулях! Валерия  Peace
Мери, ей няма да те оставят на мира твоите мъже! Naughty Между другото моя мъж каза че си майсторка Peace
Бубе, заглавието е суперррр! Hug
Голдънче, с голям кеф ти тазгледах снимките от Турция. Миналата година отказахме тази почивка, защото брат ми ни дойдоха на гости, а за тази пак се отказахме, защото Боби ни е организирал тежка шахматна програма от 24.08 до 14.09!!!! 3 турнира ни предстоят - в Приморско, Златни пясъци и Слънчев бряг. Изобщо ни се очертава дълга морска почивка, и Турция или планината ще ги пропуснем Crossing Arms
За LPG-то и аз съм  ЗА с двете ръце Peace
АУУУУУ, какво казаха току що по ТВ - в Кувейт за 5 лева зареждаш 16 литра гориво #Cussing out Искам и аз такаааааааа!!!!!

# 242
хахах Роси Joy лудата ми шИфьорка тя, все бензините гледа Heart Eyes И ние днес бяхме на палачинки, Иво вчера купи сач най сетне и днес въртя палачинки, голям мераклия им е (то това е единственото което умее в кухнята и е много горд със себе си Mr. Green)
Светлито ми липсва много! Heart Eyes
Ефросинка радвам се че си добре! И права си, няма невъзможни неща Peace щом има мерак. Евала!
Честити месечинки на сладкишчетата ни!  Heart Eyes
Голдънче голяма сладурана си, а децата ти, пу пу! Благодаря за екскурзията, прекрасни снимки, накефих се на гмуркането, делфините и аквапарка Grinning И моля те не на лични а тук сподели. Изобщо моля кажете повече за тези масажи, на цялото тяло ли са или само на проблемни участъци? Има ли в Бургас, колко често се правят и всичко което трябва да се знае? Ще имам нужда от помощ за корема. И аз съм с разделен мускул и не очаквам да стане плосък, но имам и тлъстини и целулит там.
Сирожа честит празник, бъди здрава и много щастлива!
Краси и аз се лекувам на последък така, наистина върши чудеса, макар и за кратко Peace
Току що се чухме с Готи, те са в дълбоката провинция, добре са с дона, праща много поздрави на всички! Hug
Отивам да си приспивам крокозъбелчето че ми омаляха ръцете да я люшкам докато ви пиша а тя без да го оцени продължава да протестира. Mr. Green
Хубава неделя на всички!

# 243
  • София
Ееее, момичета, така ми вдигате настроението! Благодаря Ви! Страхотни сте!  bouquet  bouquet  bouquet Hug
Мери и Роси, още малко и ще ви цъкна да се видим, живот и здраве на морето! Hug
Мери, няма проблеми да споделя на всепрочитане! Wink Hug Нека само да мина първата процедура и веднага давам отчет! Не съм предполагала, че ще се поинтересувате така горещо.  Hug Много поздрави на Дон Тино и Готи и от нас! Heart Eyes
Честити месечинки на всички!  bouquet

# 244
GoldenEyeful страхотни снимки...браво на вас   bouquet и благодаря

това са другите ми предложения за заглавия... newsm78 Laughing
февруарчета  добрички , на море потеглят всички !!!
мама по бикини,а февруарче плува с делфини !

Така се получава като се замечтая за морето.... GoldenEyeful е  виновна за което...Laughing Mr. Green

# 245
Момичета много ви благодаря за топлите пожелания!
Всички тревоги от вчера покрай тоя бронхит и факта,че почти цяла нощ не съм спала покрай нея/ досега не знаех,че и на сън мога да слагам капки за нос?!/,ме навяваха на мисълта,че днес ще е един кошмарен ден.Но да знаете колко добре прекарахме до сега!Снощи чинно се обадих на всички майки да ги предопредя,и да знаят че на никой няма да се разсърдим ако не дойдат.Та въпреки предвидената голяма бройка,не очаквах много хора - а то какъв купон стана!Всички дойдоха.Кари бе много щастлива.От 10 да 15ч бяхме на една страхотна сладкарница на главната.С много поляни за опоскване и място за врещене и боричкане.Чак сякаш Ани разбра ,че кака има празник,и през цялото време само се усмихваше и писукаше!Че като се включиха в бандата и де що деца имаше по съседните маси,сигурно едно 25-27 деца станаха?!Наистина голям купон.Чак не повярвах че накрая мойта хубосница се сдърпа снякакво момченце за една пръчка?!!Ама то клон,клон ама като е чужд!Направо злато!
Мозилка честита месецинка на твойта кукла,де здрава и щастлива куклата!
Драконче при Кари такива акота ни спохождаха често дари и доста преди да избие зъбчето.Тя температура от зъб не е вдигала ,но почти всички ги изкарахме с разстройство и повръщане.Така,че стискам палци само с това да се разминете!
Мери много и харесаха танцуващите човечета.Много се смя,и също толкова много и хареса аватара на Мозилка Laughing
Чао за сега ,че довечера ще имаме бабешко парти и трябва да готвя Sad Wink Laughing

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 17:03 от Кас

# 246
  • София
Бубе, благодаря ти! Hug Hug
Еми, Честити Четири Месечинки на големия юнак! Hug

# 247
 Ето ни и нас в албумчето...най-накрая успях да кача снимки,но с надписите още не се справям Embarassed http://media.snimka.bg/0027/006308821.jpg http://media.snimka.bg/0027/006309306.jpg

# 248
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Карина!
Да расте здраво и усмихнато дете за радост на мама и тате!

Честито и на днешните месечинки!

И рожденничка ли имаме или ми се привижда?  Grinning

ЧРД на siroja, жива и здрава да си! Никога не съм те засичала.

Голдънче, страхотно си си изкарала гледам ама по-големи снимки да беше дала, тези красоти в детайли се гледат. За другия път да си знаеш и да снимаш с резолюция като за бил борд поне.  Mr. Green

ephrossina, радвам се че си се оправила!  Hug

Роси, мъжа ми точно снощи се оплаква на един приятел, че всяка втора моя дума е купувам "купи вика всичко тази жена у нас прелива от дрехи на далавера, писна ми". И днес каката ми казва аз нямам какво да си обличам, подпалих джапанките на мига и взех да вадя парцали и да хвърлям в боклука и и казах, че ще дам на циганите всичко и тя ще ги гледа как се кипрят и пременят по 5 пъти на ден с нейните одежди, а тя ще ходи с едните гащи дето са и на задника. Обаче мъжа ми ги е извадил от боклука защото знае, че наистина ще заминат при циганите, но и че след ден ще ми размине и ще искам други парцали.

Аз от днес започвам официално да стягам багажа за морето имам точно 26 дни до тогава и се надявам да сколасам, така като гледам днес успях само да разхвърлям къщата, а чакам довечера гости от Швейцария дето мъжа ми му било неудобно да ги пита колко време ще останат.

Бубе, на мен всички заглавия ми харесват все са ми на дневен ред, обаче не знам защо, но си мисля че мама ще е по-скоро по монокини.  Mr. Green

Хех, тортите на сладкарница Лaгuna не излизат на картинка.

# 249
Golden, страхотни са снимките, личи си, че сте изкарали невероятно.А за гмуркането-благородно ти завиждам Simple SmileИскам и аааз.И аз ще ти бъда много благодарна, ако споделиш относно LPG масажите, защото имам ужасно голяма нужда от поне някакво елементарно възстановяване, докато започна да свалям 1000-те кила, които ми тежат все повече
Изида, басейна е уникален.Честито за покупките Simple SmileИ аз като всички жени обожавам шопинг терапията, обаче напоследък не завършва с happy-end.Много трудно намирам нещо, с което да се харесам и се утешавам с покупки за бебка
При нас проблема със запичането е на път да бъде решен.Бебка започна да се изхожда по веднъж на ден-трудно,със сълзи на очи и консистенцията е различна-малко по-гъсто и с доста по-силна миризма Simple SmileНе съм вярвала, че толкова ще се радвам
Виви, ние имаме въртележка над леглото, но отдавна не и е интересна
Честити месечинки на всички прекрасни бебчета, празнуващи днес newsm51

# 250
Валерия ,мерси за комплиментите  Embarassed Аз се опитвам да съм актуална винаги, даже с учудване видях при мартенчетата подобно заглавие  newsm78 Така сме поетите ....хааааааааа  Hug Hug Laughing
По монокини е най-добре -да ,и аз така мисля особенно със двете бебки  Shocked Mr. Green Моите плачат за къпане ...после пак ще пиша   bouquet  bouquet
момичета ,да ви попитам колко пъти се храните на ден вече и дали съвсем отказахте нощното кърмене newsm78 Благодаря ви предварително ...  bouquet

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 23:02 от бубето 29

# 251
Върнахме се  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Направо не можете да си представите колко ми липсвахте Hug Hug HugПри свекитата беше гадно Twisted Evil,скоро няма да ги навестяваме  Tired
Честит рожден ден на siroja  :bouquet:
Честит рожден ден на Карина на Кас!!!Да бъде много здрава и послушна какичка и да помага на мама !!! bigdance2 newsm59  Gift
Честито на месечинките днес Party Time
Голдънче,страхотни снимки Peace
Бубе,красавиците са супер сладки както винаги Hug Heart EyesЗаглавията и на мене ми харесват всичките PeaceА за храненето-Мони яде по 6 пъти на  ден-обикновено в 6,9,12,15,18 и 21 часа като понякога има и разминавания в часовете,но храненията са 6 най-често.Вечер не се буди въобще(за сметка на това баткото се буди още Confused).Засега сме на кърма само,на обяд давам половин бурканче зеленчуково пюре,вода също не пием.
Валерия bouquet  bouquet  bouquet,страхотна си,страшно много ти благодаря,ти знаеш защо Hug Wink
Изидка,браво за шопинга,утре ще се хвалиш какво си накупи Laughing
Виви,и ние имаме въртележка над леглото,но се приспиваме само с палчето в устата Embarassed,само се моля да се отучи лесно Praynig
Ефросинка,радвам се че си добре вече Hug
Евелинка,голямото бебе да те слуша, а на Блажко весело изкарване на морето  grinning039
Драгонче,как е Алекс,от зъбките ли е ?А пък за НОИ-то аз вече ви се оплаквах,още чакам третия болничен #Cussing out #Cussing out
За пазаруването- ooooh! ooooh!,май трябва да се поспра малко ,ама като немога Embarassed
Днес бяхме на един манастир ,уговорихме кръщенето на Мони за 6 септември и запалих свещички за нашите ангелчета Cry,също и за здравето на всичките ни дечица Hug
Ако съм изпуснала някой сори,обаче така е като ме няма 3 дни.Лека и спокойна вечер на всички smile3524

# 252
freespoken честит рожден ден , макар че не се включваш вече, надявам се да го прочетеш някой ден все пак.. Grinning Бъди здрава ,щастлива и много красиви мигове в живота !!!
МАМА АВИ благодаря ти за отговора ,защо са те ядосали свекитата  Rolling Eyes  Разкажи....
Честито на месечинките днес на бебчетата на  Espoire ,zvezdobroika ,zdravi4 i illinka  !!! Да са живи и здрави и все така красиви и добрички!!! 
Пожелавам ви една приказна и слънчева седмица , много любов и усмивки !!!

февруарчето за плажа оправя си бързо багажа !

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 09:07 от бубето 29

# 253
  • София
Здравейте!  bouquet
Благодаря на всички за снимките!  bouquet Hug
Валериа, не съм добър фотограф! Обещавам да се постарая повече другият път! Peace Ама иначе, наистина са големи снимките и ако ги оставя в същия или близък до този размер, ще ги качавам цяло лято! Crazy
Честит Рожден Ден на патерици на Сирьожа!  bouquet
Честит Рожден Ден на Фрийспоукън!  bouquet
Честити Месечинки на всички бебоци!  bouquet
Елениа, много лъчезарно бебоче имаш! Hug
Мамо Ави, добре си дошла! Hug
Бубе, за храненето -  при нас е шест-седем пъти. Последната седмица или две, се буди Яна на всеки три часа. През деня е и по-начесто. Общо взето суче вяло, което ме води на мисълта, че сама се отбива. Тази сутрин например, предложих от едната гърда, предложих и от другата, понеже ми се стори, че не се е нахранила само с едната и накрая така повърна, че ме заля. Не знам какво да мисля вече...... newsm78 Нищо не съм спряла или ограничила, когато поиска, тогава давам.
За масажите, обещавам като имам инфо или резултат да споделя веднага. Peace

# 254
  • Sofia
Ще ви черпавам днес  Mr. Green
Преди мнооого години на 07.07 се бракувахме и вече 9-та година много добре си живеем, пожелавам си и за напред нищо да не се променя в отношенията ни!

Датата не е произволно избрана а умишлено, защото и двамата помним колкото маймунките и всяка година щяхме да си пропускаме годишнината от заплес. А след като казах на мъжа ми, че вече 9-та година сме заедно той с голяма изненада каза че аз съм му била най-дългото гадже до сега, другите все за по 2 седмици му били даже и имената на някой не помнел, но мен си ме спомнял.  Mr. Green

Искам да честитя и месечинките на всички девойки родени на днешната дата, аз днес ще се почерпя и за ваше здраве!

ЧРД и на freespoken, жива и здрава да си!

Аз започвам да зациклям и това леко ме изнервя, зарината съм с багажи, които не мога да сортирам, успях поне да си отворя куфара, но пък се отказах да го пълня защото е твърд и не мога да лавирам с багажа. Друго си е да си затваряш куфара по класическия начин стъпил с два крака върху него и натискайки го с все сила, подозирам че на тези ми кила така ще го залостя та и ключарите няма да могат да ми помогнат.
Бубе, Ева все още се буди нощем да яде. След банята в 9ч яде за последно и заспива дълбоко, но към 1ч се размърдва и като и дам да яде си гълта доста апетитно, след това в 5ч пак, а през деня и се събират около 5 хранения явно за това си навакса вечер.
Разни роднини ми лазят по нервите и днес съм решила да давам заето на всички и да не си развалям кефа, за това отивам да ям торта на Неделята и като заспи детето ще гледам с празен поглед в нищото. Хубав ден и на вас!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт