тук съм миличко, въртя компоти от сливи днес и утре пак
Снимката е великолепна, и двете са много красиви, Вяра е по чаровна, но Велизара е по нежна
Ние се храним на около 2-3 часа, вечер в 22-23ч, после в 3ч, сутрин не знам Вал честита ви годишнина! Много любов и уважение за винаги ви пожелавам! И нищо да не се променя в отношенията ви!

Аз от бгфото съм доволна, ползвам го от 4 години, само веднъж имаше срив, но не се затри нищо, просто събраха всичките ми албуми на куп.
Изида аз лично предпочетох да действам с кремчето, не се реших на разлепването от лекар, но и при нас беше повечко срастването. А и понеже това е проблем който е възможно да се възобновява до пубертета, някак не си представях момиченцето си на стола в гинекологичния кабинет, да не говорим че в по осъзната възраст (както е Ива сега) това ще остави психическа травма.
Кас оздравявайте слънце!
Пиши за тривалентната ваксина от къде я взимаш и колко струва. Днес пед-ката ме намери в градинката и ме предупреди че ХЕИ са взели данните на Емма и вероятно ще ни търсят за санкции. Сега съм в голям размисъл, да се заинатя да видим как ще ме глобят, как точно ще ми вземат парите
Да запиша Емма при педиатър, който ще и направи фалшив имун. паспорт, или да купя и сложа ваксините, което е съвсем в разрез с моите убеждения и желания. Дез звучиш ведро!
Емма е много неспокойна, ама много, та записах час при Джокло за първо интервю в четвъртък, обеща да помогне жената с пустите зъби. Поне при Ива съм много доволна от лечението и.
Пух и аз не трая, става ли дума за спокойствието тегля майни та пушек се вдига, ама ти си възпитана и си премълчала. Съчувствам ти, но по важното е че деня е минал, дано са свършили всичко гадовете.
Виви уау уау а
еееей добре че сте вие да се посмея 
Щастливка тъжно мила, ама нали е за хубаво а и само за месец и половина, знам че не е много, ама можеше да е по лошо. Рано си открила проблема за това толкова малко

Ави добре завърнала се!

Жаси супер мерки!

Трупясвам се, утре повече.
Сладки сънища!
), ама въпреки това е с нисък хемоглобин и пие Малтофер.