Със или без пюрета, най-хубави са ФЕВРУАРСКИТЕ хлапета !!!

• 22 042
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!
Валерия, честита годишнина!   bouquet  bouquet  bouquet Обичайте се още поне 99 години!
Най-накрая и аз да седна пред компютъра  Laughing.
Голдънче, добре сме, благодаря!  Hug Снимките са страхотни, още вчера ги гледах. Направо ми се прииска да стягам куфарите и да заминавам натам. С кой туроператор ходихте до Турция?
Изида, Маги имаше такъв проблем. Нинка беше дошла у дома и я разлепи като дръпна внимателно лабиите с 2 марлички. Тогава Маги леко проплака, дърпа се, даже я ритна. Всичко трая около минутка, после ми каза, че може да я пощипва като пишка и да плаче първия ден. Не забелязах обаче да е по-изнервена. Защо реши да я дръпне тя - не мога да кажа, но смята, че със сонда ще е по-травмиращо и има опасност да се получи пак. Но си настоя да я прегледа и детски гинеколог, за да е сигурна, че е разлепила всичко. Прегледът при нас мина много бързо - сложих я на едно миниатюрно магаре (естествено тя е още малка да легне, аз й държах крачетата настрани) и докторът мина между лабиите с нещо като зъболекарски инструмент с топче накрая (мисля, че това се нарича сонда). Каза, че няма никакво слепване (Нинка беше успяла да я разлепи напълно) и ни пусна да си ходим по живо по здраво. Сега ми е казала, че на 10 дни ще я поглежда - да не се получи пак. Между другото Мери би могла да се включи също с информация. Във форума има и тема за това:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=71085.msg7952407#msg7952407
Пух, много неприятна история  Twisted Evil.
Щастливка, дано скоро да изтече този месец!  Hug
Радвам се, че в къщата на Чара няма много поражения!
Бубе, близначките са страхотни! Следващия път обаче пусни снимка и с каката!
Мирка, дано малката да не се разболее!

Иначе Митрий е с хубавия си пластмасов гипс... на работа. Сутринта свекър ми го закара, довечера аз ще ходя да го прибера. В този ред на мисли се чудя кое е по-идиотско - да ходи с къси панталонки и тениска на работа или с панталон и риза и да се подава гипсирания му крак  newsm78. Все още нищо не съм измислила по въпроса, помагайте и вие. Понякога има срещи, на които трябва да е с прилично облекло  Thinking.
Иначе Блажката днес по обед е пристигнал в Китен и вече е на плаж.
Ние с Маги пък си направихме голяма разходка сутринта.
После цял следобед се занимавах с един дървен стол, който намерихме в апартамента преди ремонта. Още тогава беше много съсипан, но иначе е здрав. Отдавна бях решила да го оправя, та днес го изшкурих, импрегнирах и го минах първа ръка с лак. Стана много добре. Мисля да го използвам за децата - да се качват на него и да си мият ръчичките, че ми идва в повече да държа Благун с едната ръка, а с другата да се опитвам да го измия или поне да сваля един пласт мръсотия от лицето и ръцете му.

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 16:55 от evelinar

# 271
Не мога да разбера какво става. Rolling Eyes Shocked CloseНякой изтри албума за колажите. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Няма го.Ако вие го виждате , кажете!Тъкмо качих снимка на Вики и отивам да я видя и направо побеснях. ooooh!
Абе , нека , ако някой не разбира да пита първо!Бутоните под албума не са за играчка!Мисля , че знам кой може да е....
Сега нямам време да пиша повече.Извинете ме! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 18:58 от macipici

# 272
Наистина го няма албума за колажа...нямам думи, уж само ние знаехме паролата.Macipici, сподели, ако наистина знаеш кой е

# 273
Ей ме пак, слънчасахме, но сме свежи като репички и никакви цигани не могат да ни развалят настроението. Днес пробвах метода на Мама Кенга (Чара) и се носихме с новото кенгуру "Бейби Бьорн" и тикахме количката. Голям купон! Да са живи и здрави Чара и Мери, че ме подкокоросаха да го взема. Страхотно е!
Валерия, избрали сте си чудесна дата. Честита годишнина! Още много и все по-щастливи!
Бубенце, невероятни са Вяра и Велизара! Друго не мога да кажа! И двете са страшно красиви, но на мен слабост ми е по-дребосъчестата - Велизара. Пу за нас! Леле, че съм свекървище. Дундьо още не е проходил и вече се оглеждам за снахи. Все едно ще ме пита някой, като му дойде времето.
Албумчето със снимките за колажите и аз не го виждам, но забелязах, че се е появило това с първите покупки за февруарчетата. По едно време и то ми се губеше. Напоследък избягвам да влизам в снимка.бг, защото новият фасон на сайта е много изнервящ, поне аз така мисля. Но сега успях да разгледам чудесните снимки на Elenia. Кое е това дупенце в кошарката със синия обиколник в спящото албумче? Не мога да разпозная кое бебе е в дупешката поза.
Евелинка, какво имаш против памперсите? Нали си имаш трето бебе, това е най-подходящото облекло и за официални срещи и за всекидневието. newsm30 Но пуснеш ли го така по улиците, няма да изпусна сеира. Паля метлата и идвам да го видя.
Изида, стискам палци мънинката да не разбере изобщо, че е имало проблем. От Евелинка останах с впечатление, че може да се отстрани сравнително безболезнено. Дано да е така!
Щастливка, обзема ме ужас. Дано да махнете каишките възможно най-бързо!
Хайде, лека от нас. Отиваме да се къпем и да се приспиваме. Кой кого не се знае smile3507.

# 274
Здравейте и от мен!Честито на всички празнуващи,да са живи,здрави и много щастливи newsm51!Ето едно поздравче за всички тях:
http://www.youtube.com/watch?v=r6MHmcmUsVM&feature=related
Мамчета да ви се оплача и на вас.От миналата неделя съм пуснала поръчка в един интернет магазин и чак днес ми донесаха поръчката #Cussing out.Става дума за двуфазния лосион за баня на Buphen.В офертата пише че е 400 мл.но уви -опаковката е от 200 мл.Пак им писах да не са объркали нещо ,а те ми отговарят 4е само такива им били опаковките и оператора бил се объркал и ако искам да го върна.Малиии пощурях,аз нестига 4е цяла седмица чакам,5 писма им писах ами сега и да го върна #2gunfire #2gunfire.Сега да ви питам за него,вие след като изкъпете плакнете ли бебето?
Ние вече се позахранихме-на обяд си ядем пюренца,и днес опитахме и малко кашичка ,иначе през останалото време си се кърмим.
Голдън4е ако не е тайна вие в Кушадасъ ли бяхте?Аз съм ходила 2 пъти на почивка там и наистина си заслужава да се почива там-обслужване и отношение на ниво.Поне аз съм с такова мнение. Лека и спокойна вечр на всички!

# 275
  • София
Здравейте, мами!
Първо честита годишнина на Валерия и честито на всички празнуващи!

За албума с колажите и аз видях, че го няма.  Дали е изтрит нарочно или не,  или снимка.бг го е затрила незнам, но не позволявайте сега и за това да се скараме. Няма значение, защото тази снимка.бг нещо изобщо не ми харесва с тази си нова визия. Знаете ли някой друг сайт, подобен на снимката? Ако искате може да се преместим там?! Само давам предложение. Иначе ще напиша чии снимки имам и ако някоя мама не се види в списъка, нека прати снимка на мейла ми cattt@abv.bg (да подчертая, че t-тата са три на брой). Утре като намеря време ще се опитам да направя нов албум.
Ето и списъка:

Имам снимки на:
Алекс на Rosi_bosi
Александра на Espoire
Анна на ephrossina
Анна на Кас
Андреан на Сенди
Борис на Anita7
Велислав на memo1982f
Велизара и Вяра на бубето 29
Габриел na pepinka83
Габриела на мирка_ив
Емма на Мери
Ивелина на mozila
Иво на adi_v4
Ина на alina_si
Калоян на Puhka
Киара на yzida
Мартин на  lidia dimitrova
Ники на Lady V
Пламена на slanchice1
Рая на GALADRIEL
Свилен на Жаси
Соня на Illinka
Стела на elenia
Стефан na vivi. vivi
Стилян на Iveto_86
Таня на beni_f
Яна на GoldenEyeful

Хайде лека вечер от мен и умната!

# 276
Аз да се включа набързо...
Няма нищо сериозно с кашлицата на Габи - настинало е малко детето. Гърлото и гърдичките са й чисти - успокоих се. Педи ми каза да я разтрия по хубаво с олио и да продължим със Стодала, пък на консултация сме на 10-ти и тогава ще види дали ще бием 3-я Пентаксим.
Много е гадно това ново оформление на Снимка БГ - и аз по сто пъти чета преди да натисна, за да не объркам нещо, но нямам нищо против ако има друг подобен сайт да се преместим.
Спокойна нощ на всички мами и бебчета!

# 277
  • Варна
Здравейте и от нас.Аз отдавна не съм писала,но то от миткане по улиците нямам време да пиша,само ви чета.Честито на всички празнуващи днес.Ние бяхме на консултация и ни биха последния Пентаксим.Качили сме 700гр.и вече сме 7300кг.и 65 см(+3 см.).Казаха ни като навършим 5 месеца да давам сокчета. Mr. GreenАз естествено се съгласих,но не смятам да го правя.Каза ми също че до края на 6 месец трябва да се захрани,защото хемоглубина му щял много да спадне.Това е от нас,ако има нещо ново ще се включа пак.

# 278
Здравейте Simple Smile
Най-накрая се приспахме Whistling
Пухка,благодаря ти за комплимента,днес много нерви си брала Crazyаз ако бях, щах да ги наредя гадните мангесари нагли! #Cussing outНо е добре човек да е здържан ,за което те поздравявам Peace
Щастливка  хубаво е че сте хванали проблема на време,пожелавам ти бързо да минат дните с "аксесоарите"и да ги махнете скоро Praynig
Хубаво е човек да е мнителен,за пореден път се убеждавам newsm78 апък на мен все ми викат, че прекалено много се притеснявам за всичко Thinking

# 279
  • София
Привет на всички! Hug
Това със снимка.бг е много неприятно! #Cussing out #2gunfire Предлагам, ако искате бгфото.нет е също много лесно за публикуване на снимки. Peace
Евелинка, използвахме услугите на Хорнит. Доста стара агенция на пазара. Peace Hug
Яна, да в Кушадъсъ бяхме. Следващият път ще опитаме и Анталия и Мармарис. Peace Hug Мерси за поздрава, върна ме в ученическите години. Heart Eyes  bouquet
Мирка, радвам се, че с Габи няма проблеми! Hug
Бубе, големи сладурани! Hug
Пух, супер, че си в добро настроение! Hug
Лека нощ от мен! Hug

# 280
И аз да се разпиша,че днес цял ден чета и тъкмо да пиша ,някой се размрънка и ставам Rolling Eyes
Аз също съм  в отбора на лудналите мами,баткото нали сега не ходи на градина и направо е ужас,бие се с децата,не слуша,направо не знам до 1 август как ще изкарам ooooh!
Бубе,благодаря ти за снимчицата,стопли ми сърцето Kissing Heart Kissing Heart
Щастливка,дано проблемчето с малката скоро бъде решено Praynig Hug
Кат,пратих снимка на Мони на пощата PeaceЧакам с нетърпение колажа Grinning За сайта за снимки нямам нищо против да го сменим.
yana-varna,аз съм поръчвала доста пъти от интернет магазини и досега не съм имала проблеми с доставките.Ти откъде поръча?
Алекс,Мони сама си се занимава ,когато имам работа-играе си на активната гимнастика,само й сменям играчките като й омръзнат.Сега хит вкъщи са гризалките,като й дам да дъвче една и половин час не се обажда LaughingБатко й също много си играе с нея,само че тогава непрекъснато ги наблюдавам,че много я мачка.
Лека вечер засега от мен Heart Eyes Hug

# 281
  • Бургас
Валерия, честита ви годишнина! Обич и хармония ви желая. Датата ми е любима, миналата година на тази дата разбрахме, че ще имаме Стефко.
Аз също съм "за" да се преместим на друг сайт за снимки. Днес доста се въртях докато успея да си надпиша едната снимка, която качих снощи. Новият вид е ужасен. Не ви ли се струва, че албумите, заради които сменихме паролата са пак тук? Rolling Eyes
Пухка, напълно те разбирам за тропането отгоре. Аз имам едни съседи, всъщност имаме само едни съседи в кооперацията, които по принцип са интелигентни хора и се симпатични по принцип, които обаче не са свикнали да съжителстват. Трапезарията им е точно над детската и точно когато аз приспивам столовете биват най-брутално суркани. А всички знаете какви чувства ви нахлуват като бебето точно е задрямало и ви изпука китката например. С нетърпение очаквам и окончателно да отмине модата на дървените обувки. У тях се ходи така. Дъщеря им пък, 19 годишна слуша музика като глуха, от 2 години все едни и същи парчета и от време на време се чуват подвиквания "уау,...уау,..?! Стискайте палци да я приемат студентка не в Бургас. Под нас пък са 2 лекарски кабинета и най-редовно ще се намери някой да звънне в 3 следобед на звънеца ни, на който са написани нашите имена. Сега махнах табелката и сложих "Не звъни!" Сякаш има ефект.
Изида, дано мине леко прегледа, с минимум стрес!

# 282
  • ВАРНА
Добър вечер и от мен. Ние изкарахме още един уикенд на вилата и на плаж. От петък, та чак до днес, но успях да ви изчета.
Честито на месечинките ни днес.
Браво за мерките и теглилките на бебоците ни.
Валерия, честита ви годишнина. Обичайте се и се разбирайте още много пъти по толкова.
Драгон4е, мерси за поздрава.  Hug
За сайта със снимките, съм съгласна да го сменим. Този направо са го развалили /по мое мнение/.
Кат, ще ти пратя снимка, само да харесам някоя на Емо.
Пух, съчувствам ти за нервите днес.
Аз искам да изчакам Емо да навърши шест месеца и тогава да захранвам, обаче вече ми е много трудно да не му давам нищо. Милото полудява, когато е покрай масата и някой хапва нещо. Не знам как ще устискам още малко.
Спокойна нощ.

# 283
МАМА АВИ незнам дали забеляза,но на снимката са двете човечета-мечета ,които са ти на аватара  Heart Eyes Heart Eyes А на нас ни ги подариха и аз реших да ги снимам моите бебки с тях ....заради теб   bouquet  bouquet
Благодаря ви още веднъж на всички ....радвам се че ви имам  Hug Hug Hug
Дездемонка добре дошла ,надявам се да си си отпочинала  добре  Wink
МЕРИ ........КАК СИ  newsm78  ПИШИ  ..... Hug Hug

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 00:24 от бубето 29

# 284
Бубе, прекрасни са малките госпожици Simple Smile
За колажа се ядосах, защото реших, че може някой(не от мамите, пишещи тук) умишлено да го е затрил, т.к.напоследък забелязвам, че    хора, непознати за мен преглеждат темата, но се сетих, че все пак албумите имат парола.Аз също съм ЗА да преместим снимките ни в друг сайт.Аз лично от много време качвам всички снимки в http://multiply.com и нямам забележки.Където и да решите да ги преместите, съм съгласна
Лека и спокойна нощ

Общи условия

Активация на акаунт