Валерия, честита годишнина!
Обичайте се още поне 99 години! Най-накрая и аз да седна пред компютъра
Голдънче, добре сме, благодаря!
Снимките са страхотни, още вчера ги гледах. Направо ми се прииска да стягам куфарите и да заминавам натам. С кой туроператор ходихте до Турция?Изида, Маги имаше такъв проблем. Нинка беше дошла у дома и я разлепи като дръпна внимателно лабиите с 2 марлички. Тогава Маги леко проплака, дърпа се, даже я ритна. Всичко трая около минутка, после ми каза, че може да я пощипва като пишка и да плаче първия ден. Не забелязах обаче да е по-изнервена. Защо реши да я дръпне тя - не мога да кажа, но смята, че със сонда ще е по-травмиращо и има опасност да се получи пак. Но си настоя да я прегледа и детски гинеколог, за да е сигурна, че е разлепила всичко. Прегледът при нас мина много бързо - сложих я на едно миниатюрно магаре (естествено тя е още малка да легне, аз й държах крачетата настрани) и докторът мина между лабиите с нещо като зъболекарски инструмент с топче накрая (мисля, че това се нарича сонда). Каза, че няма никакво слепване (Нинка беше успяла да я разлепи напълно) и ни пусна да си ходим по живо по здраво. Сега ми е казала, че на 10 дни ще я поглежда - да не се получи пак. Между другото Мери би могла да се включи също с информация. Във форума има и тема за това:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=71085.msg7952407#msg7952407
Пух, много неприятна история
Щастливка, дано скоро да изтече този месец!

Радвам се, че в къщата на Чара няма много поражения!
Бубе, близначките са страхотни! Следващия път обаче пусни снимка и с каката!
Мирка, дано малката да не се разболее!
Иначе Митрий е с хубавия си пластмасов гипс... на работа. Сутринта свекър ми го закара, довечера аз ще ходя да го прибера. В този ред на мисли се чудя кое е по-идиотско - да ходи с къси панталонки и тениска на работа или с панталон и риза и да се подава гипсирания му крак
. Все още нищо не съм измислила по въпроса, помагайте и вие. Понякога има срещи, на които трябва да е с прилично облекло
.Иначе Блажката днес по обед е пристигнал в Китен и вече е на плаж.
Ние с Маги пък си направихме голяма разходка сутринта.
После цял следобед се занимавах с един дървен стол, който намерихме в апартамента преди ремонта. Още тогава беше много съсипан, но иначе е здрав. Отдавна бях решила да го оправя, та днес го изшкурих, импрегнирах и го минах първа ръка с лак. Стана много добре. Мисля да го използвам за децата - да се качват на него и да си мият ръчичките, че ми идва в повече да държа Благун с едната ръка, а с другата да се опитвам да го измия или поне да сваля един пласт мръсотия от лицето и ръцете му.
Някой изтри албума за колажите.

Но пуснеш ли го така по улиците, няма да изпусна сеира. Паля метлата и идвам да го видя.
.
!Ето едно поздравче за всички тях:

аз ако бях, щах да ги наредя гадните мангесари нагли! 

За сайта за снимки нямам нищо против да го сменим.