В памет на малкия ми герой!

• 93 796
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Слави, миличка, вчера сложих свещичка за здраве на цялото ти семейство и за Тео! И за семейството на Злато и за Миа направих същото!

# 166
  Благодаря ти миличка! Дано ако Бог съществува, да се сети и за нас. В събота исках да ви честитя зъбчето и   имения ден   bouquet, но ти е пълна кутията. Вчера се видяхме със Злато. Наревахме се, но ми беше хубаво, че я видях  Heart Eyes

# 167
...милите ми...  Heart Eyes

# 168
  • София
Слави, както писах и в темата за Миа, не пиша често, но си мисля за вас! Прегръщам те! Hug

# 169
Цветенце за теб Тео,геройче наше!

# 170
  • София
Слави, пригръдки и на теб, миличка! Hug

За Тео:

ПС: Мисля си постоянно за Тео и за Миа, както и за вас, мили майки!  bouquet

# 171
Сладък малък Тео!

# 172
Слави ,от какво почина детенцето ти как се слу4и? гледах и плаках през цялото време и не зная какво да ти кажа,утеха няма,това е най лошото което може да се случи на човек.Да погребеш детето си! Бъди силна и ако мислиш че си готова си роди още едно детенце,то няма да замести Теди разбира се,но ще бъде отнето вниманието ти от детенцето и няма да си толкова тъжна.но болката ще остане завинаги........

# 173
  • Варна
  Синът ми имаше вродена сърдечна малформация. Прочети последните ми публикации, че много дълго ще стане да пиша отново  Cry  Hug

# 174

Слави.....никога не можем да  забравим Тео и Миа...завинаги сте в нашите сърца..

# 175

За Тео, за момчето, което ще помним през годините...
Слави, прегръщам те.

# 176
И аз със сълзи на очи гледах филмчето. Нека повече това не се случва. Слави имай кураж да продължиш напред въпреки огромната болка. Нека почива в мир малкото ангелче Теди.

# 177
  • Варна
 Честита месечинка, сине...на теб и на Ясенчо на temir...  Flowers Rose Flowers Rose

# 178
- за Вас дечица малки !

# 179
Как да ти кажа Честита месечинка, като искам да си при нас, да я празнуваш с нас, а не с другите ангелчета.  Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт