В памет на малкия ми герой!

• 93 805
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Тео ,липсваш ни мъниче  Sad
Слави  Hug

# 541
Тео, мило детенце,  Flowers Rose Flowers Rose
Слави,  Hug!

# 542
  Слави, дано се върне при теб  Praynig Praynig Praynig!

Почивай в мир Тео!

# 543

Една тъжна година без теб!
Тео,върни се юначе,чакаме те!
Слави, Hug

# 544
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops

Flowers Rose

# 545

Спи спокойно!

# 546
Мъничък, мъничък Тео Flowers Rose Flowers Rose

Мила Слави Hug Hug Hug

# 547
За Тео Flowers Rose Flowers Rose
Слави Hug

# 548
  • Варна
Миличък Теди, цяла година без теб... Тежко и тъжно е!

Слави, не знам какво да кажа, но моето сърце е с теб.  Hug

# 549
Господи,колко болка...
Всеки път,когато гледам клипчета с Теди и .............
Мило детенце,толкова ме боли за теб,толкова ме боли за клетата ти майчица...
Защо ,Господи,защо...
Не съм в състояние да напиша нищо ...толкова ми е мъчно
Слави Hug Hug Hug, Hugвсичко друго,което ще напиша ще е излишно...болката е огромна...
Теди,дано там-при Бог да сте по-добре!!!Дано сте заедно,всички наши ангелчета и да сте щастливи,а ние тук ще чакаме мига,в който ще дойдем при вас smile3518

# 550
искам само да оставя това  Flowers Rose
и да споделя нещо, което ме уплаши в първия момент, а после ми стопли сърцето. аз видях Тео в лицето не детето си. налудничаво звучи сигурно, не знам и аз как да го обясня, защото те изобщо не си приличат! просто синът ми беше легнал и аз четях приказка, и като си вдигнах погледа видях Тео такъв, какъвто беше на една снимка, която съм запомнила. все едно снимката беше наложена върху чертите на детето ми... и се изплаших в първия момент, няма да лъжа. но беше само за миг, после го гледах и ми стана много мило...  Cry не знам какво значи, нито бих посмяла да тълкувам, просто мисля че беше прекрасно.  Heart Eyes

# 551
  • Варна
искам само да оставя това  Flowers Rose
и да споделя нещо, което ме уплаши в първия момент, а после ми стопли сърцето. аз видях Тео в лицето не детето си. налудничаво звучи сигурно, не знам и аз как да го обясня, защото те изобщо не си приличат! просто синът ми беше легнал и аз четях приказка, и като си вдигнах погледа видях Тео такъв, какъвто беше на една снимка, която съм запомнила. все едно снимката беше наложена върху чертите на детето ми... и се изплаших в първия момент, няма да лъжа. но беше само за миг, после го гледах и ми стана много мило...  Cry не знам какво значи, нито бих посмяла да тълкувам, просто мисля че беше прекрасно.  Heart Eyes
Може да е дошъл да послуша приказка...той не можа да чуе нито една при нас... Cry

# 552
# 553
За Теди! Дано днес да се усмихва и да знае, че мама Слави мисли за него и го обича!

# 554
Тео , миличък ...

Общи условия

Активация на акаунт