LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 69 - Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 76 019
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 110
nameika, като те гледам на снимката в подписа ти, не ми се струва да си за повече от 36. А пък е и Спидо за 4 евро - ако трябва за догодина ще си го купиш. Но по-добре на още едно море да идеш.  Wink

# 1 111
chocha  не е нужно толкова грубо
престави си че когато съм правила поръчката въобще не съм знаела ,че в този форум
се обсъжда всичко за сайта.

И аз пак не мога да разбера ,защо от това http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=fcd05e53e9f5f57246
значи че не мога да поръчвам.
от картовият център ми казаха че плащането за поръчката е извършено, а в разделът за отказани поръчки нямам
такива
миличка беше бъзик,може да поръчваш препраща те към намаленията,ако беше прочела първият пост нямаше да питаш-там има всичко+преводач,тук почти никой не знае френски,е вече го знаем то неволята учи,но се стараят всички да не задават въпроси дъвкани милион пъти  bouquet
Аз пуснах поръчката,дано дойдат преди морето и не се забавят много,после ще споделя дали съм доволна от сандалките Peace

# 1 112
chocha  не е нужно толкова грубо
престави си че когато съм правила поръчката въобще не съм знаела ,че в този форум
се обсъжда всичко за сайта.

...

Виждам, че пишеш от четири дни - ако беше прочела изписаното само от вчера до днес, щеше да разбереш защо хората се дразнят от стотния въпрос "какво е това на мейла".

# 1 113
  • на пистата
къв ти 36 ooooh!аз нося 40 Joy то повече към цици бия ама карай,гръдната ми е 108 Mr. Green(
точно заради такива глупави и повтарящи се въпроси не бях писала в последните 5 теми,ужасно дразнещо е

# 1 114
  • Sofia
 argun до 100-ния се ядва,но над хилядния вече идва множко Mr. Green Лошото е,че вместо да ги отставят да четат винаги ще се намеря някой,който да сдъфче и плюне готовата информация на поредния въпрос и да каже е какво толкова нали тука е за питане

# 1 115
argun до 100-ния се ядва,но над хилядния вече идва множко Mr. Green Лошото е,че вместо да ги отставят да четат винаги ще се намеря някой,който да сдъфче и плюне готовата информация на поредния въпрос и да каже е какво толкова нали тука е за питане

Това е защото, ако никой не отговори, същия въпрос ще бъде пускан с автоцитат на всяка от следващите седем страници. И ще има сърдене "Ама защо не ми отговаряте".

# 1 116
  • София
Ако някой има 40 номер от тези може ли да ми премери стелката, знам че са за тесен крак.
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-nike.aspx?productid=324 … e&pagesize=16/

# 1 117
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5558646& … ue&ksource=-1
Има ли я някой тази рокля да сподели впечатления от трико ли е  newsm78

# 1 118
Благодаря на всички ви че сте толкова "любезни" с мен
наистина пиша от скоро и не съм имала време да прочета нищо тъй като имах много тежък
изпит в университета
нямах време дори да готвя  Sad
сега изпита ми мина и прочетох всичко което трябва да знам за
поръчките
sorry че толкова ви дразня
явно не обичате нови потребители

# 1 119
момичета от кои дати взимате колети да се ориентирам че пощата ми е разбита и рядко си намирам известията

# 1 120
  • Дупница
Не намирам бански-прашки в сайта. Ако има дайте линк,моля!

# 1 121
наистина пиша от скоро и не съм имала време да прочета нищо тъй като имах много тежък
изпит в университета
поръчките

Не че се заяждам, но не мога да разгранича начало и край на изречение в поста ти. А за препинателни знаци и дума да не става!

# 1 122
  • Sofia
Не намирам бански-прашки в сайта. Ако има дайте линк,моля!
на Запад прашките са забранени,тази мода беше само в Бг Mr. Green

# 1 123
изпит в университета
поръчките

Напротив. Обичаме нови потребители и са добре дошли. Но поне си направете труда да прочетете 1-вия пост и Сайтът на Финти, където е описано всичко.

# 1 124
  • Варна

И аз съм нова и моето време е ценно, на работа деца, но да прочетеш първа страничка не отнема повече от 2 мин, а спестява 2 страници излишни писания и темата става огромна, да не говорим, че супер неприятно да четеш едно и също през 1 пост, Peace

Общи условия

Активация на акаунт